Tamam canm atarım hiç anlamadım bi garip oldu vallaBir gün öncesi sana soylemistim esit duruyor ama tam pik degil gibi diye. Bu testlerden de kaynakli olabilir. Bugun t bir gun öncesine gore siliklesmis. Dün pik bugun catlama olmus sende canim testlere bakarsan öyle. Normalde pik olanlari sende görüyorsun cok net bir sekilde senin pik silik olmus bir de eve gidince bana toplu resim seklinde atar misin son hallerini.
Bir gün öncesi sana soylemistim esit duruyor ama tam pik degil gibi diye. Bu testlerden de kaynakli olabilir. Bugun t bir gun öncesine gore siliklesmis. Dün pik bugun catlama olmus sende canim testlere bakarsan öyle. Normalde pik olanlari sende görüyorsun cok net bir sekilde senin pik silik olmus bir de eve gidince bana toplu resim seklinde atar misin son hallerini.
2 mayisin en koyu durani t cizgisi mi c cizgisi mi bir de boyle resim atinca hangisi t hangisi c belli olmuyor bilgin olsun cok karistirirmCanım ben yaptım testi
4 saat neden idrar tutacaksin bunlari kim soyluyor canim. 2 saat oncesinden sivi alimini bırakın her gun 12 ile 16 saatleri arasinda yapin testi yeterli.Merhaba ben bu ay ovulasyin testine basladim ikisaat onceden sivi alimini birakiyorum ama idrar konusumda farkli seyler okudum hep 4 saat tutmakmi gerekiyor yoksa idrara sıkısik olmamakmi gerekiyor.bugun 13. Gun ve hala cok silik birseyi yanlismi yapiyorum acaba
Canım valla inan bişey demeye imtina ediyorum ama sanki tam pik olmamış hala en son 11 olan testin C daha koyu çıkmış sıvı alımından mı oluyor bilemiyorum ama ben de yaşamadan canlandıramıyordum aklımda T daha koyu nasıl olur diye ama oluyor oyüzden pik olmamış olabilir diyesim geliyorBak cnm bütün testler
Kuzum bir onceki yazdigim.gecerli bugunu degerlendirin yarin testine bakalim. Bir de adetin basindan kacinci gundu.Bak cnm bütün testler
Tmm cnm 21. Gun bu gunKuzum bir onceki yazdigim.gecerli bugunu degerlendirin yarin testine bakalim. Bir de adetin basindan kacinci gundu.
Bugunu mutlaka degerlendirin yarin testine yine bakalim.bu arada akintin var mi kasik agrisi var miTmm cnm 21. Gun bu gun
Akıntım yok ama arada kasik ağrılarım oluyorduBugunu mutlaka degerlendirin yarin testine yine bakalim.bu arada akintin var mi kasik agrisi var mi
Bir de adet duzensizligi var miydi kac gunde bir oluyordun??Akıntım yok ama arada kasik ağrılarım oluyordu
Evet var canm 31 ila 80 günde değişiyor ama testlede alaka li galiba allah ondan razı olsunBir de adet duzensizligi var miydi kac gunde bir oluyordun??
Bi bakar mısın canm ikisi de aynı idrarla az önce yaptimBir de adet duzensizligi var miydi kac gunde bir oluyordun??
Testler cok farkli kuzum yaa keske hep ayni testle yapsaydin yorum yapmakta zorlaniyorum kusura bakma. Soyle yapalim bugunu degerlendir yarınki teste gore de degerlendirip degerlendirmeyecegine karar verelim.Bi bakar mısın canm ikisi de aynı idrarla az önce yaptim
Ya canm biliyorum testler çok farklı benim testler yeter diye düşündüm yetmedi bu kadar uzun süreceği aklıma gelmedi yeniden sipariş versem günüm kaçacaktı malûm işçi bayramı tatil bu sefer de böyle olsun yarinki test te belli olurTestler cok farkli kuzum yaa keske hep ayni testle yapsaydin yorum yapmakta zorlaniyorum kusura bakma. Soyle yapalim bugunu degerlendir yarınki teste gore de degerlendirip degerlendirmeyecegine karar verelim.
Dimi neredeyse pik gibiBnm testimle ayni renk cikmis sanki aselece bnce bugun pik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?