Dualarim seninle canim benim Allah bebek isteyen herkesin yüzüne baksin en kisa zamanda nasip etsin. Zor bir süreç ama sabir istiyor. Ikinizin de testi yarin yada diger gun pik olacak. Birde akintiniz varmi yogun kıvamlı yumurta aki gibi yapiskan olacak. Kasiklarda agri batma var mi onu da gozetleyin kendinizde yumurtlama oldugunda mutlaka bir belirti verir.Tamam kuzum ozaman bugün de değerlendirelim yarında duruma göre. Sperm sayısı için ara vermek lazım diyorlar ama napalım artık bu ay da böyle olacak rabbim diledi mi olur sende bu gece benim için dua et nolur canım benim özel olarak
17. Gun cve t cizgileri eaitlenmis pik olmus ama iki saat oncesinde sivi hic bir sey almadin degil mi?? Adetin kac gunde bir olur? 30 mu 32 miKızlar buraya da bırakayım testlerimi ya, yeterli koyulukta mı yoksa yumurta kalitesiz mianlamıyorum ben
Allah razı olsun canım benim inşallah rabbim bize de nasip eder. Valla canım benim 2 gün önce vardı akıntım koyu sarı gibi renkli hatta koku bile vardı düne kadar ara ara kasık batmalarım da oluyordu hissediyordum aslında ama bugün akıntım az batmada yok gibi kuzum bugün sadece böyle öksürürken bile kasığım zorlanıyordu hissettiğim tek sey bu olduDualarim seninle canim benim Allah bebek isteyen herkesin yüzüne baksin en kisa zamanda nasip etsin. Zor bir süreç ama sabir istiyor. Ikinizin de testi yarin yada diger gun pik olacak. Birde akintiniz varmi yogun kıvamlı yumurta aki gibi yapiskan olacak. Kasiklarda agri batma var mi onu da gozetleyin kendinizde yumurtlama oldugunda mutlaka bir belirti verir.
30 gün canım.17. Gun cve t cizgileri eaitlenmis pik olmus ama iki saat oncesinde sivi hic bir sey almadin degil mi?? Adetin kac gunde bir olur? 30 mu 32 mi
Aynen de esitlenmis 17 18 19 20. Gunler iliski olarak degerlendir kuzum tamam mi30 gün canım.
Yok sıvı alımı olmadı. Daha koyu olması lazım değil mi
Teşekkür ederim canım, çoksağolAynen de esitlenmis 17 18 19 20. Gunler iliski olarak degerlendir kuzum tamam mi
Koyulasmis iste canm neden hala icin rahat etmedi sağlıkla gelir insAselece help meben dayanamayip bugun bi gebelik testi daha aldim sanki bugünkü az daha koyu geldi gozume bi sizde baksaniza koyuluga gore deger artarmi sizce
Köyü canm baya dune göre koyu kendini kimseyle kıyaslama herkezin bünyesi yumurtlamanın döllenme çatlama ne bileyim aklına gelebilecek herşeyi farklı ben ilk öğrendiğimde 21 di mesela 8 haftaya kadarda çok saglikliydi yani senin değerin çok iyi ayrıca çok huzursuz san eğer yarın tekrar test yaptır iki kat artmışsa kesinlik kazanır icin rahatlar tek bir kan testiyle karar verilmezYa kuzum bugun isyerinde arkadasım bn 400du falan demisti gerci senden aseleceden Allah razi olsun hep anlattinz ama insan pipirikli oluyomus konu bu olunca mrk ettim ama koyu dimi sende farkettin
Tmm melegini üzme artık kendini strese sokmaCarsamba dr randevusu aldim oyuzden Çarşamba’ya kadar artik uslu olcam
Bende 16-17. Gün gördüm üzülmeCanım pik olacak mı muhakkak ? Ya ben yumurtlamıyorsambugün adet başlangıcından sonraki 15. Günüm canım. Su felan içmiyorum ben pek acaba oyüzden mi tam koyulaşmıyor diyorum kendi kendime C çizgisi bile tam kırmızı olmuyor
Evet canim deger arttigina isaret. Ama kan vermen hepsinden önemli beta hcg 2 katina cikmasi saglikli gebeligin baslangicidir.Aselece help meben dayanamayip bugun bi gebelik testi daha aldim sanki bugünkü az daha koyu geldi gozume bi sizde baksaniza koyuluga gore deger artarmi sizce
8 ci gün pik olmuş çatlamış sanirimMErhabaalr benim yumurtam çatlamıyor mu sizde bakar mısınız lütfen Eki Görüntüle 2263691
8 inde pik olmus 9 unda catlamis lh yüksek oldugu icin oyle cikmis canim bugun saat12 ile 16 arasinda herhangi bir saatte yap test at bakalim biMErhabaalr benim yumurtam çatlamıyor mu sizde bakar mısınız lütfen Eki Görüntüle 2263691
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?