Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah. Estafurullah kuzum ne demek ilgileniyorsun allah razı olsun. 14. Gün döngüsü bugün canım inşallah pik görebilirizCanim adet basindan bugun kacinci günündü cok mesaj gorunce unutuyorum kusura bakma yataktan kalkabilirsem herkesi artik not alacam biraz rahatsizim o yuzden kafa da gitti kusura bakma. Testlerin cok guzel nolur testleri pik olana kadar atmamaya calis. Iki gune kadar pik olacak gibi duruyor. Bakacagiz birlikte
Bak canim yukarda bir tane daha pik örneği geldiOff off hadi ins ne diim cnm
Pik gunleri degisiyor canim kimisi 12. Gun 14. Gun 15. Gun 19. Gun gorur hep degisir. Insallah piki gorecezCanım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah. Estafurullah kuzum ne demek ilgileniyorsun allah razı olsun. 14. Gün döngüsü bugün canım inşallah pik görebiliriz
Bakıyorum cnm sıkı takipteyim sanada çok geçmiş olsunBak canim yukarda bir tane daha pik örneği geldi
Maşallah guzel deger 2 gune bir 2 kat artmasi gerekir duzenli olctur hayirli olsun canimKizlaaaaar testim geldi 118
Resim atmaya çalış canim
Bugun ve yarin da iliski canim tamam testin güzel.Eki Görüntüle 2263384 sonunda foto atabildim. En son t çizgisi net çıkan testi cuma günü yapmıştım
Cuma ve cumartesi sabah ilişki oldu ama test koyulaştıktan 24 saat sonra çatlıyormuş umarım sorun olmamıştır
dün test yapamadım ama bugün yaptığımda sadece c testinde çizgi çıktı çatlamış mıdır bu arada çok teşekkür ederim cevapların içinBugun ve yarin da iliski canim tamam testin güzel.
Resim attiklarin hangi gunlerindün test yapamadım ama bugün yaptığımda sadece c testinde çizgi çıktı çatlamış mıdır bu arada çok teşekkür ederim cevapların için
Pik yapan gün cuma günü idi. Bir önceki silik çıkanda de çarşamba günü idiResim attiklarin hangi gunlerin
Tamam canim cuma cumartesi pazar pazartesi iliski olmali. Sabah yada aksam olmasi farketmez. Bugun test pik yaptiysa ertesi gun catlamistir. Bugun test yapmadin dimiPik yapan gün cuma günü idi. Bir önceki silik çıkanda de çarşamba günü idi
Gozun aydin cok sevindim. Ins tum cocuk isteyenler rabbim.nasip ederKizlaaaaar testim geldi 118
Bugünde bir bakayom dedim sadece c çizgisi vardıTamam canim cuma cumartesi pazar pazartesi iliski olmali. Sabah yada aksam olmasi farketmez. Bugun test pik yaptiysa ertesi gun catlamistir. Bugun test yapmadin dimi
Catlamis canim cumartesi catlamis cuma pik cunkuBugünde bir bakayom dedim sadece c çizgisi vardı
Yaniii o zaman yine de pazar ve pazartesi ilişki olmalı mıCatlamis canim cumartesi catlamis cuma pik cunku
Cuma cumartesi pazar pazartesi birliktwlikolacak canimYaniii o zaman yine de pazar ve pazartesi ilişki olmalı mıbildiğimi de unuttum ya resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?