- 19 Aralık 2012
- 441
- 707
daha var canım yumurtalamana. devam testlere.test görünümü bu
Bilmiyorum canim
Bnm yaş 20
Oyle dusunme lutfen kimin ne yasayacagi hic belli olmaz. Sen elinden geleni yapiyorsun illaki bi gun olacaktir icini ferah tutGünaydın bayanlar. Ben bu sabah yine ve yine kırmızıları gördüm adet oldumgeçen hafta görümcemin hamile haberini almıştım dünde eltim hamile olduğunu söyledi gerçekten çok zor. İki gündür ağlaya ağlaya gözlerim şişti. Kimseyle dertleşemiyorum bir buraya yazıyorum. Hayatı sorgulamamak için kendimi zor tutuyorum. Biliyorum bi imtihan içerisindeyim ama eşime o Sevinç’i yaşatamadığım için kahroluyorum
bebeğim kendıne de yasatmak ıstersın ama bızım elımde olan bısey degilki üzme lutfen kendını ıns sevnc gz yaslarına donusurGünaydın bayanlar. Ben bu sabah yine ve yine kırmızıları gördüm adet oldumgeçen hafta görümcemin hamile haberini almıştım dünde eltim hamile olduğunu söyledi gerçekten çok zor. İki gündür ağlaya ağlaya gözlerim şişti. Kimseyle dertleşemiyorum bir buraya yazıyorum. Hayatı sorgulamamak için kendimi zor tutuyorum. Biliyorum bi imtihan içerisindeyim ama eşime o Sevinç’i yaşatamadığım için kahroluyorum
Kuzum üzülme nolurGünaydın bayanlar. Ben bu sabah yine ve yine kırmızıları gördüm adet oldumgeçen hafta görümcemin hamile haberini almıştım dünde eltim hamile olduğunu söyledi gerçekten çok zor. İki gündür ağlaya ağlaya gözlerim şişti. Kimseyle dertleşemiyorum bir buraya yazıyorum. Hayatı sorgulamamak için kendimi zor tutuyorum. Biliyorum bi imtihan içerisindeyim ama eşime o Sevinç’i yaşatamadığım için kahroluyorum
Seni cok iyi anliyorum birsey demiyorum cnku ne soylense bos insan isyana da dusuyor bazen şukre de karmakarisik kiskanmak degil baska bir duygu anlamissindr ne dmek istedgmi aslndaGünaydın bayanlar. Ben bu sabah yine ve yine kırmızıları gördüm adet oldumgeçen hafta görümcemin hamile haberini almıştım dünde eltim hamile olduğunu söyledi gerçekten çok zor. İki gündür ağlaya ağlaya gözlerim şişti. Kimseyle dertleşemiyorum bir buraya yazıyorum. Hayatı sorgulamamak için kendimi zor tutuyorum. Biliyorum bi imtihan içerisindeyim ama eşime o Sevinç’i yaşatamadığım için kahroluyorum
Yumurtlamadan en az 12 gun gecmesi lazim gebeligin belli olmasi için. Sen yeni yumurtlama donemindesin neden bu kadar erkenden umutsuzluga kapildin ki..tam degerlendirecegin gunler bu zamanlarkızlar yumurtalama zamanı gögüsler hassaslasmıstı şimdi giderek dahada hassas hala geldi. onun harıcınde hiç bişey yok.akıntım sıfır sıfır sıfır.. regl cok var aslında.10 gün var daha. test yapmak nıyetınde de değilim zira hiç umudum yok..
biraz eşimin çok istekli olmaması etkiledi beni aselece. üst üste ilişki ona göre değil gercekten. yumurtlamada çift çizgiyi gördüğüm 2.gün üst üste 2defa oldu. oda ona 1hafta yetecek sanırım. pazartesi tekrar yanaştım ama terslese daha iyidi.. canım sıkıldıYumurtlamadan en az 12 gun gecmesi lazim gebeligin belli olmasi için. Sen yeni yumurtlama donemindesin neden bu kadar erkenden umutsuzluga kapildin ki..tam degerlendirecegin gunler bu zamanlar
yaslı hssdyrm sayende kendımı
33 bebegımSen kaçtın cano? Yine benden küçüksündürnasıl miniğin tedirginliğin geçmiştir umarım artık tekmeleri hissetmeye başlarsın o zaman hiç kalmaz tedirginlik
Aynen kesinlikle kıskanma değil ama nasıl bi duygu anca yaşayan bilir bunu. Rabbim tez zamanda sevindirsin ne diyim. İnsanı anlayan birilerinin olması gerçekten çok güzelSeni cok iyi anliyorum birsey demiyorum cnku ne soylense bos insan isyana da dusuyor bazen şukre de karmakarisik kiskanmak degil baska bir duygu anlamissindr ne dmek istedgmi aslndakelimeler bile yetmiyo
ya bitmiyo maalesef o tedrgnlık hcSen kaçtın cano? Yine benden küçüksündürnasıl miniğin tedirginliğin geçmiştir umarım artık tekmeleri hissetmeye başlarsın o zaman hiç kalmaz tedirginlik
ya bitmiyo maalesef o tedrgnlık hcbide dr herkes için 24 haftaya kdr sorun var dedı cocuk için bişey almayın akrtıdedi çok uzuldm akısına bıraktım bıraz rabbım ne derse o olcak