- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Yok yanimda ama daha bisey belli degil.devam edecem catlama gorunmuyor kiz eger o pik degilseKız herifin yanındaysa eğer nerde olduğunun önemi yokki
O zaman pik gunu yakin gibi duruyor bugunu degerlendirmeyin ki yarin tam pik olursa sperm hiziniz dusmesin diye.
Bugün çatlamış gibi duruyor,bence bugünü değerlendirin.Arkadaşlar son 3 test bugüne ait öğlen 1 tane ve akşam ayni anda iki tane yaptım düzeltme yapayım yanlış yazdım yukarıya dalgınlıkla
2.resim öğlen yaptıgım 3.resim akşam yaptıgım az önce yaptım 3.resimdeki testi değerlendirirseniz sevinirim
Maalesef eşim sabah gelecek şehir dışındaydıBugün çatlamış gibi duruyor,bence bugünü değerlendirin.
Degerlendirin canim11 12 ve 13 değerlendirildi ama 14te eşim çok ağır rahatsizlandi ve 14,15,16,17,18,19 boş geçti20 değerlendirildi bugün 21 o zaman bugün değerlendirilmeli mi canım ?
13. 14. 15. 16. Test degerlendirilmeliYukardan aşagıya doğru 10.gun 11.gün 12.gün 12.gün (hem öğlen hem akşam yaptım 2 tane )13.gün (hem öğlen hem akşam yaptım )
Bugün adetin 13.günü canım yorumunu beklıyorum eşim sabah gelecek şehir dışında yakalamış olur muyuz yoksa geç mi kaldık
Perhiz ???Şey okumuştum ben perhiz günü uzayinca sperm sayısı artıyor hız düşüyormuş
Perhiz ???
Yaşar yaşar umutsuzluk yokMaalesef eşim sabah gelecek şehir dışındaydıyumurta Yaşar mi ki o saatte kadar
Tamam canımDegerlendirin canim
Kız illa cockmu olcak.. Gel seni seveyim de herifineYok yanimda ama daha bisey belli degil.devam edecem catlama gorunmuyor kiz eger o pik degilse
Kardeşim çocuk düşünmüyorken kadın doğuma gitmişti. Doktor yumurtan çatlamış çocuk istiyorsanız bugünü degerlendirin demiş. O erteai gün geceyi degerlendirmiş. Hamile kalacagını hiç düşünmezken hamile kaldı o ay.Maalesef eşim sabah gelecek şehir dışındaydıyumurta Yaşar mi ki o saatte kadar
Onunla alakasi yok canim. Duzenli iliski olsun bir de yumurtlama zamani 4 gun ara vermeden iliski olsunİlişki perhizi
Bende basladim adetten sonra daha 5. Günümdeyim ama her günü pik saniyorumve üc dört saat önce tuvaletten sonra peceteye az akintiyla beraber cok acik renkte kan geldi (asiri acik renkte) sizce ne olabilir ?
Bence geç deilYukardan aşagıya doğru 10.gun 11.gün 12.gün 12.gün (hem öğlen hem akşam yaptım 2 tane )13.gün (hem öğlen hem akşam yaptım )
Bugün adetin 13.günü canım yorumunu beklıyorum eşim sabah gelecek şehir dışında yakalamış olur muyuz yoksa geç mi kaldık
Yaptim daha silikti ve bügünde hafif kanama oldu ve cok acik sadece pecedede fark ediyorum. Pazertesi doktor randevum var diye gitmedimde. Hic olmamisti böyleTesti yaptınız mı tekrar?