- 28 Ağustos 2019
- 2.051
- 2.143
Kizlar bir sey öğrenebilir miyim ilk kez bu testleri bu ay kullandım. Yumurtlamayı yakaladığımi dusunuyorum fakat yakalasak sahi hamile kalamama gibi bir ihtimal var mi. Daha once bu testleri birkaç kez denemek zorunda kalan oldu mu
Geldi geldi adam ama daha pik yok bence o pikti bugun de cok silik daha da umidim kalmadiKız illa cockmu olcak.. Gel seni seveyim de herifine
Ayyy ne güzel darısı bana olur insallah tutarKardeşim çocuk düşünmüyorken kadın doğuma gitmişti. Doktor yumurtan çatlamış çocuk istiyorsanız bugünü degerlendirin demiş. O erteai gün geceyi degerlendirmiş. Hamile kalacagını hiç düşünmezken hamile kaldı o ay.
Ayyyyy insallah sen ne Tatlısın öyle tamam hazırım dündenBence geç deilsen sabaha hazır ol
Teşekkür ederim.Var tabi ki, ben de yakaladığım halde gebelik oluşmadı
Atıyorum canım.Yalnız 17. ve 19.günlerin görseli yok fotoğraflarını çekmedim ama onlarda 18.gün ile aynı idi.Eki Görüntüle 2302779
Devam et pik hala olmadigi icin silik hafif koyu cikmasina takilma devam etEki Görüntüle 2302969 Eki Görüntüle 2302970
Kızlar bu test dünden daha silik çıktı. Bozuktur diye tekrar yaptım ama yine aynı
Devam et pik hala olmadigi icin silik hafif koyu cikmasina takilma devam et
Sorununuz var mı sebepsiz mi hamile kalamıyorsun?Ya bu birinci ikinci denemede hamile kalanlar nasıl değerlendirdi günlerini acaba kızlar???
Dört deneme boş çıktı bende beşinci ovulasyon denemesini yapıp yapmamakta kararsızım
Başta sayı ve hız sorunumuz vardı şuan hiçbir problemimiz yok. Gerçi sayı ve hızı düşük olup ılk denemede gebe kalan o kadar çok okudum kiSorununuz var mı sebepsiz mi hamile kalamıyorsun?
Canım ben ilk denemem de hamile kaldım ovulasyon testi ile tam zamanını da bilemediğim için pik ne zaman yapar diye her gün değerlendirdik biz eşimle biraz yorucu oldu tabi 7 gün falan üst üste değerlendirdik piki gördüm ertesi gün silindi ben pikden önceki gün pik günü ve çatladığı günü değerlendirdim sonra bıraktım şükür 5 haftalık hamileyimYa bu birinci ikinci denemede hamile kalanlar nasıl değerlendirdi günlerini acaba kızlar???
Dört deneme boş çıktı bende beşinci ovulasyon denemesini yapıp yapmamakta kararsızım
Bizde de hız problemi var bende adet düzensizliği var geçen ay düzenli oldu ilk denemem olacak benim de.Başta sayı ve hız sorunumuz vardı şuan hiçbir problemimiz yok. Gerçi sayı ve hızı düşük olup ılk denemede gebe kalan o kadar çok okudum kikimyasal olsam ona bile sevinicem yani ovulasyon yapsam ayrı stres yapmasam acaba şansımı mı azaltıyorum kendi kendime
Sizde sorun var mıydı?Canım ben ilk denemem de hamile kaldım ovulasyon testi ile tam zamanını da bilemediğim için pik ne zaman yapar diye her gün değerlendirdik biz eşimle biraz yorucu oldu tabi 7 gün falan üst üste değerlendirdik piki gördüm ertesi gün silindi ben pikden önceki gün pik günü ve çatladığı günü değerlendirdim sonra bıraktım şükür 5 haftalık hamileyim
İnşAllah gebelik olur canım. Valla sayı hız morfoloji o kadar çok okudum ki sorun olup hemen gebe kalan. Benim yok yok olmuyor anlamadımBizde de hız problemi var bende adet düzensizliği var geçen ay düzenli oldu ilk denemem olacak benim de.
İnşallah güzel haberi birlikte alırızİnşAllah gebelik olur canım. Valla sayı hız morfoloji o kadar çok okudum ki sorun olup hemen gebe kalan. Benim yok yok olmuyor anlamadım
MaşAllah ne kadar güzel bebeğiniz sağlıcakla gelsinCanım ben ilk denemem de hamile kaldım ovulasyon testi ile tam zamanını da bilemediğim için pik ne zaman yapar diye her gün değerlendirdik biz eşimle biraz yorucu oldu tabi 7 gün falan üst üste değerlendirdik piki gördüm ertesi gün silindi ben pikden önceki gün pik günü ve çatladığı günü değerlendirdim sonra bıraktım şükür 5 haftalık hamileyim
Amiin çok amin ♥İnşallah güzel haberi birlikte alırız