- 22 Mart 2019
- 5.266
- 11.813
- 25
Senin durumun nasil testlerin hala pikmiSen naptın canım bi süredir yıktıran buralarda. ??
Testlere devam yarın veya obur gün pik olur inşallahEki Görüntüle 2302707
Kızlar bu koyulaşmaya başladı heyecandan tekrar durmaz demi
Ay inşallah. Düğünümde bu kadar heyecanlanmamıştımTestlere devam yarın veya obur gün pik olur inşallah
Klavyenin gazabına uğruyorum yoktum yazacaktım saçma bişey çıkmışSenin durumun nasil testlerin hala pikmi
Bugun yaptinmi test
Bu heyecanlar bambaşka heyecanlarAy inşallah. Düğünümde bu kadar heyecanlanmamıştım
Bugünü değerlendirelim mi senceBu heyecanlar bambaşka heyecanlar
Bence ne olur ne olmaz değerlendirin canım.GerçiBugünü değerlendirelim mi sence
Tamam canım sağ olBence ne olur ne olmaz değerlendirin canım.GerçiAselece daha iyi bilir ama girdiği zaman bi bakar bakalım
Rica ederim canım,sonuçlar hayır olsun inşallahTamam canım sağ ol
Bu aksam degerlendirin belki hala piktirKlavyenin gazabına uğruyorum yoktum yazacaktım saçma bişey çıkmışbugün daha test yapmadım çalışıyorum akşam eve gidince yapacağım. Ama moralli bozuk dün eşim rahatsızdı değerlendiremedik
Adetin bitiminden itibaren yaptigin testleri toplu atar misin banaAselece Tekrardan merhaba canım seni sürekli rahatsız ediyorum kusura bakma hakkını helal et Bugün 21.gün sabahtan beri afedersin şeffaf yoğun akıntım var(kokusuz,standart yumurtlama akıntısı gibi) bende 11.Gün tam pik olmamıştı ya bugün kesin yumurtlama günüm diye düşündüm. 2.5 , 3 saat sıvı almadan ve wcye gitmeden 13.30 civarı ovulasyon testi yaptım sonuç bu ben şok
Atıyorum canım.Yalnız 17. ve 19.günlerin görseli yok fotoğraflarını çekmedim ama onlarda 18.gün ile aynı idi.Adetin bitiminden itibaren yaptigin testleri toplu atar misin bana
Salı olmuştu en son. Gün aşırı oluyo hep18. Gun koyulasan arkadas degerlendirme konusu soyle son iliski ustunden en az 2 gun gectiyse degerlendir bugunu teste devam etmelisin henuz pik degil
11 12 13 14 degerlendirilmeliydi. Bu arada her akinti yumurtlama akintisi değildir canim. Akintilara takili kalma. Ama son iliski uzerinden bir kac gun gectiyse iliski olarak degerlendirebilirsinAtıyorum canım.Yalnız 17. ve 19.günlerin görseli yok fotoğraflarını çekmedim ama onlarda 18.gün ile aynı idi.Eki Görüntüle 2302779
O zaman pik gunu yakin gibi duruyor bugunu degerlendirmeyin ki yarin tam pik olursa sperm hiziniz dusmesin diye.Salı olmuştu en son. Gün aşırı oluyo hep
11 12 ve 13 değerlendirildi ama 14te eşim çok ağır rahatsizlandi ve 14,15,16,17,18,19 boş geçti11 12 13 14 degerlendirilmeliydi. Bu arada her akinti yumurtlama akintisi değildir canim. Akintilara takili kalma. Ama son iliski uzerinden bir kac gun gectiyse iliski olarak degerlendirebilirsin
Yukardan aşagıya doğru 10.gun 11.gün 12.gün 12.gün (hem öğlen hem akşam yaptım 2 tane )13.gün (hem öğlen hem akşam yaptım )İnşallahbilgilendir bizi de