İlaç prospektüsüne bak canım orda hamilelikte kullanımı yazarMerhaba arkadaşlar. Benim her yıl ağustos ayında başlayan alerjik rinitim var. Alerji hapı ve fıs fıs kullanıyorum. Alerji ilaçlarını kullanorken hamile kalmak sıkıntı olur mu acaba bilen var mı?
Merhaba sayı ve hızı nasıl arttırdınız acaba benim eşimde de bu sorun varBaşta sayı ve hız sorunumuz vardı şuan hiçbir problemimiz yok. Gerçi sayı ve hızı düşük olup ılk denemede gebe kalan o kadar çok okudum kikimyasal olsam ona bile sevinicem yani ovulasyon yapsam ayrı stres yapmasam acaba şansımı mı azaltıyorum kendi kendime
Pik testin ile birlikte resim atar misinBugün adetin 14.günü piki 12 13.gün yakaladım şuanki testte ikisini de aynı anda yaptım yanılma payı olmasın diye sizce durum nedir yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba sayı ve hızı nasıl arttırdınız acaba benim eşimde de bu sorun var
Sadece kullanırken hamile oldugunuzu öğrenirseniz doktorunuza danışın yazıyordu.İlaç prospektüsüne bak canım orda hamilelikte kullanımı yazar
Klomen, evicap ,çinko ve keçiboynuzu özü ile üç ayda canımMerhaba sayı ve hızı nasıl arttırdınız acaba benim eşimde de bu sorun var
Toplu olarak tüm testlerini atar mısın canım? Aselece görünce mutlaka cevap verecektirKızlar yardımcı olur musunuz ya
Toplu test resmi atar misin canim?13. Günümdeyim.dün birliktelik oldu.yarın sabah da olsa ve pazar gece. Yeterli olur mu sizce? Yarın filan çatlayacak sanki?Eki Görüntüle 2303069
Testin pike dogru ilerliyor test yapmaya devam et mutlaka aksatma testleri. Iliski olmasin pik yakin cunku pik olunca ara verilmicek hiz dusmesinDün akşam ilişki oldu. Bugün yok.yarın sabah mı yapsam Pazar sabah yada akşam mı acaba
Aslında 30 günde bir aDet oluyorum bu hesaba göre 16. Gün pik olmalı muhtemelen.ama sanki oldu olcak gibi bi emin olamadım. Akıntılar böyle uzun mu sürer.2 gündür Az az geliyor bugün fazlalaştı.yarın yapma diyosunTestin pike dogru ilerliyor test yapmaya devam et mutlaka aksatma testleri. Iliski olmasin pik yakin cunku pik olunca ara verilmicek hiz dusmesin
Pik olunca iliski baslasin pik yakın. Evet 30 günde bir adet olursan 16. Gune denk gelir bakalim test gosterecek hangi gun pik catlayinca 14 gun sonrasi adet tarihinAslında 30 günde bir aDet oluyorum bu hesaba göre 16. Gün pik olmalı muhtemelen.ama sanki oldu olcak gibi bi emin olamadım. Akıntılar böyle uzun mu sürer.2 gündür Az az geliyor bugün fazlalaştı.yarın yapma diyosunçift çiGinin çıktığı andan itibaren mi ilişki olmalı?
Sence gece olma ihtimali varmı? Bugün ateş bastı beni. Belirtimi acaba?Pik olunca iliski baslasin pik yakın. Evet 30 günde bir adet olursan 16. Gune denk gelir bakalim test gosterecek hangi gun pik catlayinca 14 gun sonrasi adet tarihin
Yarin oglen yapacgin testle anlariz bunuSence gece olma ihtimali varmı? Bugün ateş bastı beni. Belirtimi acaba?
Macun gibi bir karışım mı bu aktarlar hasırlar mıKlomen, evicap ,çinko ve keçiboynuzu özü ile üç ayda canım