Benim bata 6 gün var. 21 agustosta olmam lazım. Test yaptım hicbişey çıkmadı. Progestan içiyordum dun bitti. Ondan dolayı daha erken adet olur muyum bilmiyorumUzuldum canim benim de bata gore 5 gunum gecmiş ama yumurtlamaya gore 5 gunum var 14 olmasina sence test yapsam cikarmi
Daha erken yapmişsin canim bekle bende beklemek istiyorum baz3n aklima geldinde yapmak istiyorum ama yapmasam daha iyiBenim bata 6 gün var. 21 agustosta olmam lazım. Test yaptım hicbişey çıkmadı. Progestan içiyordum dun bitti. Ondan dolayı daha erken adet olur muyum bilmiyorum
yaaa aselece :) bn öyle bişeyler hssttım kasıgımın ustunde ama kaynanam daha erken dedi demek yanlıs hsssttm demiştm :)Artik hareketlerini kelebek kipirtisi olarak hissedersin. 20. Haftadan itibaren tekme saymaya ayy uyyy demeye başlarsın
Gittigidiyor dan verebilirsin canjmKızlar ya n11'den yine innovita siparişi verecektim yok kalmamış heralde napıcaz
Ben ordan alıyordumbirkaç gün vaktim var inşâllah o zamana kadar gelir
Gittigidiyor dan verebilirsin canjm
Gittigidiyor dan verebilirsin canjm
10 gun sonraHamile olan arkadaşlar. Yumurtlamanın kaçıncı gununde idrarda pozitif gördünüz? Erken gören var mı?
Ben sabırsız oldugum için erkenden test yapmaya başlıyorum. Negatifi görünce de erken yaptığımı onun için negatif çıktığını kabullenmeye çalışıyorum sanırım10 gun sonra
18 ağustos yap o zamanBen sabırsız oldugum için erkenden test yapmaya başlıyorum. Negatifi görünce de erken yaptığımı onun için negatif çıktığını kabullenmeye çalışıyorum sanırım7 agustos yumurtlama 8 agustos çatlamaydı.
3 gün daha var yani. İnşallah dayanabilirim18 ağustos yap o zaman
İnstagramda bir gebenin günlüğü var ordan alabilirsinKızlar ya n11'den yine innovita siparişi verecektim yok kalmamış heralde napıcaz
Ben ordan alıyordum ☹ birkaç gün vaktim var inşâllah o zamana kadar gelir
İnstagramda bir gebenin günlüğü var ordan alabilirsin
Sarı papatyalı olan. Ben ordan aldım önce bu seferbayrama denk geldi. N11 den aldım laboquick.Oraya bakmıştım ama birkaç tane var hangisi orjinalki bilmiyorum
Çatlamış gözüktü :) ikinci picki ve ertesi günü de değerlendirdik.Pik catlama ve 2 gun daha degerlendirilmeli yarin test yap bir bakalim ne olacak
bn dayanmıstım 18,gun de gördumHamile olan arkadaşlar. Yumurtlamanın kaçıncı gununde idrarda pozitif gördünüz? Erken gören var mı?
En mantıklısı o aslında. Elimdeki testler de bitmek üzere. 2 gün daha yaparım sonra adet beklemece başlar sanırımbn dayanmıstım 18,gun de gördum