Evet 2-3 saat sıvı almadım dikkat ettim, 5’te yaptım hep. üç gün yine aynı renkti çatlamadan sonra bugün bıraktım. İlk pick gördüğümden evvel bi yumurtlama çatlama oldu ondan eminim çünkü sancım oldu epey 3-4 gün çatlamayı görünce kesildi.Ayda iki defa yumurtlama olabilir canim. Bir de bu tesyleri saat kacta yaptin sivi alimina dikkat ettin mi
n11 com da stoklar tukendı dıyıe yine bu marka ıcın maalesef hıc yok bende ınstagramda bir sayfadan buldum gonderecem dedı inşallah dolandırıcı falan degıldı sayfası cok guvenılır gelmedı birgebenın günlüğü sayfasını taklıt eden bur sayfa gıbı geldıBen n11 den aldım 1-2 gün içinde geliyor zaten en geç cuma/ctesi elinizde olur
Kapıda ödeme falansa değildir zaten çoğu medikal şirketi insta n11 birlikte götürüyorn11 com da stoklar tukendı dıyıe yine bu marka ıcın maalesef hıc yok bende ınstagramda bir sayfadan buldum gonderecem dedı inşallah dolandırıcı falan degıldı sayfası cok guvenılır gelmedı birgebenın günlüğü sayfasını taklıt eden bur sayfa gıbı geldı
yok kapıda ödeme degıl havale yapılacakKapıda ödeme falansa değildir zaten çoğu medikal şirketi insta n11 birlikte götürüyor
Ilk piki degerlendirdiysen ikinciyi de degerlendirEvet 2-3 saat sıvı almadım dikkat ettim, 5’te yaptım hep. üç gün yine aynı renkti çatlamadan sonra bugün bıraktım. İlk pick gördüğümden evvel bi yumurtlama çatlama oldu ondan eminim çünkü sancım oldu epey 3-4 gün çatlamayı görünce kesildi.
yok kapıda ödeme degıl havale yapılacak
Değerlendir Canım yarın pik yaparMerhaba bu ay ilk kez ovulasyon takibi yapıyorum, acaba bugün pik mi yarın da olma ihtimali var mı :)
Evet son test pik yapmis piki degerlendirin ama saati onemli testlerin saat kacta yaptin 12 16 arasi yada 8 10 arasi aksam normaldir diger saatlerde yapilan testler gecersizdirMerhaba bu ay ilk kez ovulasyon takibi yapıyorum, acaba bugün pik mi yarın da olma ihtimali var mı :)
Evet son test pik yapmis piki degerlendirin ama saati onemli testlerin saat kacta yaptin 12 16 arasi yada 8 10 arasi aksam normaldir diger saatlerde yapilan testler gecersizdir
Daha yumurtla olmamış CanımHerkese hayırlı bayramlarAselece kuzum merhaba ben on gundur sehır dısındaydım bıkacgundur akıntım arttı ama lhler cok dengesız oldu sence yumurtlama olmamısmı cnm sansım varmı bugun esımın yanına donuyorum en sonu bugun yarın son 1 tane ovu testım var onu kullanıcam
Insallah oyledır cnm kacırmmısımdırDaha yumurtla olmamış Canım
Yok yok sorun olmaz o kadarHepsini 17:30 - 18:00 arası yaptım sıvı alımına dikkat ederek, geçersiz mi yani şimdi
Yumurtlama yok henuz canimHerkese hayırlı bayramlarAselece kuzum merhaba ben on gundur sehır dısındaydım bıkacgundur akıntım arttı ama lhler cok dengesız oldu sence yumurtlama olmamısmı cnm sansım varmı bugun esımın yanına donuyorum en sonu bugun yarın son 1 tane ovu testım var onu kullanıcam
Ins ykalar hayırlı gelır cnn on gundur bosalma olmayınca sperm kalıtesını kaybedıyor mu cnm vucut emıp yenı sperm uretıyormu yoksaYumurtlama yok henuz canim
Sperm eskimis oluyor yani özelliğini kaybeder canliligi azalir. Sorun olmaz ikinci bosalmada yenilenmis olurIns ykalar hayırlı gelır cnn on gundur bosalma olmayınca sperm kalıtesını kaybedıyor mu cnm vucut emıp yenı sperm uretıyormu yoksa
Anladım cnm ıns bakalım ugurşu gelsın bu ay yakalarımSperm eskimis oluyor yani özelliğini kaybeder canliligi azalir. Sorun olmaz ikinci bosalmada yenilenmis olur
İlk pick i değerlendirdik çok şükür bugün yaptım test böyleydi, yumurta akı kıvamında akıntım başladı hafif hafif soluma vuruyor arada. Daha koyu gibi öncekilerden. Siz ne dersiniz? Bugünü değerlendirdik. İlk defa ikinciyi görüyorum. Hayırlısıyla hasretim son bulur inşallah ben ve benim gibiler de içinde. Sizce bi çatlama görüp tekrar yükselmesi nasıl oluyor?Ilk piki degerlendirdiysen ikinciyi de degerlendir
Pik catlama ve 2 gun daha degerlendirilmeli yarin test yap bir bakalim ne olacakİlk pick i değerlendirdik çok şükür bugün yaptım test böyleydi, yumurta akı kıvamında akıntım başladı hafif hafif soluma vuruyor arada. Daha koyu gibi öncekilerden. Siz ne dersiniz? Bugünü değerlendirdik. İlk defa ikinciyi görüyorum. Hayırlısıyla hasretim son bulur inşallah ben ve benim gibiler de içinde. Sizce bi çatlama görüp tekrar yükselmesi nasıl oluyor?