- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi ben de ılk ovulasyon kullanacam döngüm 26-27gune bir ve reglım 5gün sürüyor cumartesı 10.günden itibaren günaşırı ilişki yaşayıp yumurtlamayı yakalayınca ve sonrakı 2gün hergünmü olsun yani bu duzendemi gıdelım??günnaşırı mı yapsak ozaman nasıl ayarlayacam bilemedımYok yok sorun olmaz o kadar
Tamam canim 2 gune bir degerlendirin devam edin bakalim18.gunum benım yumurta belkı bıkacgune catlat elımdekı son testıde yaptm artık bıraktm sperm tıplansın dıye beklemıyorum valla bebek ıcın bırlıktelık yasamaktan sıkıldım ıstedıkce olsun barı buay Aselece ne dersın kuzum
Adet bitince ovulasyon testine basla canim. Yumurtlama olana kadar adet bitimi baslayarak 2 gune bir iliski yapmalisin. Yumurtlama zamani gelince testler pik yapinca 4 gun ara vermeden iliski olmali canimşimdi ben de ılk ovulasyon kullanacam döngüm 26-27gune bir ve reglım 5gün sürüyor cumartesı 10.günden itibaren günaşırı ilişki yaşayıp yumurtlamayı yakalayınca ve sonrakı 2gün hergünmü olsun yani bu duzendemi gıdelım??günnaşırı mı yapsak ozaman nasıl ayarlayacam bilemedım
canım eşimin değerleri böyle sıkıntı olmaz dımı??hani iyi gibi bir bakıyorum hareketlılık düşük sanki üst üste spermleri mahvetmeyiz sanırım değil mi??Adet bitince ovulasyon testine basla canim. Yumurtlama olana kadar adet bitimi baslayarak 2 gune bir iliski yapmalisin. Yumurtlama zamani gelince testler pik yapinca 4 gun ara vermeden iliski olmali canim
Iyiyiz canım cok şükür sona dogru gidiyoruz. Sen nasilsin bebisin nasilKizlar bayağı giremedim neler yapiyosunuz guzel haberler duymak istiyorum @Aselece bebis nasil cnm
Yok canim sorun olmazcanım eşimin değerleri böyle sıkıntı olmaz dımı??hani iyi gibi bir bakıyorum hareketlılık düşük sanki üst üste spermleri mahvetmeyiz sanırım değil mi??
Uzuldum canim benim de bata gore 5 gunum gecmiş ama yumurtlamaya gore 5 gunum var 14 olmasina sence test yapsam cikarmiBen yine regl oldum kizlar ovulasyona devam vazgecmistm gecen ay bu yine geri karar verdm
Mavi Boncugumm canim sen nasilsin sende durumlar nasil batin gectimi
Catlama uzerinden 12 gun gecsin canim yine de test yap bak bakalim insallah vardirAselece sen ne yapıyor sun bebek nasil insallah saglikli bi dogum nasip olur sana
Uzun zamandir giremedim bu topige
Aselece adetim 5 guncmiş bata gore bat gunu test yaptim negatif
Bugun yumurtanin catlamanin 9 gunu test yapsam cikarmi
Insallah allah isteyen herkeze nasip etsinCatlama uzerinden 12 gun gecsin canim yine de test yap bak bakalim insallah vardir
aman maşallah fındığıma valla salı gttik en son bebek iyiydi ama annesi iyi degil galiba hep aklımda bikaçc gun gecmesine ragmen iyimi acaba hic bişey hsstmiyorum diye korku var içimde nasıl atlatcam bu iğrenc hssi hiç bilmiyrumIyiyiz canım cok şükür sona dogru gidiyoruz. Sen nasilsin bebisin nasil
Bilemeidm ki erken gebelik testi cikar canim istersen bekle moralimiz bozuluyo daha cokUzuldum canim benim de bata gore 5 gunum gecmiş ama yumurtlamaya gore 5 gunum var 14 olmasina sence test yapsam cikarmi
Artik hareketlerini kelebek kipirtisi olarak hissedersin. 20. Haftadan itibaren tekme saymaya ayy uyyy demeye başlarsınaman maşallah fındığıma valla salı gttik en son bebek iyiydi ama annesi iyi degil galiba hep aklımda bikaçc gun gecmesine ragmen iyimi acaba hic bişey hsstmiyorum diye korku var içimde nasıl atlatcam bu iğrenc hssi hiç bilmiyrum
Yarin ilk idrarla yapiyim daha iyiBilemeidm ki erken gebelik testi cikar canim istersen bekle moralimiz bozuluyo daha cok
Ne guzel bi duygu allah banada nasip etsin bana dua edin kizlarrArtik hareketlerini kelebek kipirtisi olarak hissedersin. 20. Haftadan itibaren tekme saymaya ayy uyyy demeye başlarsın