- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamayi etkileyebilir canim. Döllenmeyi de erkileyebilir... nasil ki gebeler antibiyotik kullanmiyorsa yumurtlama döneminde ve gebelik planlayanlar da o ay kullanmamalidir.Kızlar önemli bisey sorucam
Bugun yumurtam çatladı tam yumurtlama günündeyim
Dişçiye gittim 5 günlük antibiyotik verdi kullansam bisey olur mu kullanayimmi bilenler cevaplayabilirmi
Çok teşekkür ederim adet olana kadar kullanmiyim o zamanYumurtlamayi etkileyebilir canim. Döllenmeyi de erkileyebilir... nasil ki gebeler antibiyotik kullanmiyorsa yumurtlama döneminde ve gebelik planlayanlar da o ay kullanmamalidir.
Bir sorun cikmaz akintiya takili kalma.. ne güzel sonuclariniz iyi çıkmış. Ovulasyonda insallah pik ve catlamayi görürsünAselece nasılsın canımm?
Hamdolsun eşimin değerleri düzeldi
Bu ay ovulasyon takibi yapacağım inşAllah pik ve çatlamayı görürüm. Uzun zamandır yapmıyordum ama hsg den sonra normal yumurtlama dönemlerinde olan akıntı azaldı bu durum beni biraz korkutuyor açıkçası
İnşAllahBir sorun cikmaz akintiya takili kalma.. ne güzel sonuclariniz iyi çıkmış. Ovulasyonda insallah pik ve catlamayi görürsün
Aynı marka kullandım bende. 15 16. Gün pik oldu Akşam silikleşti. Çok çok koyu olmamıştı buna çok benziyordu.Kızlar sizce pik olmuş mu laboquik marka ovulasyon test.Eki Görüntüle 2299505
Daha once inovita kullandim onda daha kirmiziydi çizgiler bu markada hep soluk çıkıyor. Ama genele vurunca en koyu bugün oldu.Aynı marka kullandım bende. 15 16. Gün pik oldu Akşam silikleşti. Çok çok koyu olmamıştı buna çok benziyordu.
Eki Görüntüle 2299668
Adet oldun mu? Tekrar test yap insallah tutmusturAselece 7 ağustos yumurtlama 8 ağustos çatlamaydı. Bugünkü testim de negatif. Artık pozitife dönmez degil mi? Belirtim de yok zaten.
Duydum ama ben onu cok karistiriyorumAselece ramzİ teorisi diye bisey var duydunmu
Maalesef testlerim negatif ve adet öncesi kahverengi akıntım gelmeye başladı. Bugün yarın adet olurum tam olarak. Zamanı değilmiş demekki. Aslında her seyde hayır var deyip çok da ısrarcı olmak istemiyorum. Kızım 4.5 yaşında ve zor bir dönemden geciyoruz. Kız çocukları çok cadı oluyor belki de biraz gec olması daha iyi olur. Önümüzdeki aylarda yine testlere devam ederim ama olursa olur olmazsa olmaz artık. Benim için önemli ayları da kaçırdım zaten.Adet oldun mu? Tekrar test yap insallah tutmustur
Buarada tüm destegin için tekrar teşekkür ederim. Sen de sağlıkla kucagına alırsın inşallah.Adet oldun mu? Tekrar test yap insallah tutmustur
Szde hareket problemi mi vardi canim dogru mu hatrladmAselece nasılsın canımm?
Hamdolsun eşimin değerleri düzeldi
Bu ay ovulasyon takibi yapacağım inşAllah pik ve çatlamayı görürüm. Uzun zamandır yapmıyordum ama hsg den sonra normal yumurtlama dönemlerinde olan akıntı azaldı bu durum beni biraz korkutuyor açıkçası