- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 30
Çok haklısınız ben de kendimi çok kaptırmak istemiyorum sürekli sorma sebebim de bu zaten netleşsin istiyorum yani adet olacaksam da olayım çatlayacağım şişkinlikten :)ayni durum benim de basima geldi birden fazla kere hem de. caninizi sikmak istemem ama hamilelik yok bence. orada bir serit var gerekli hormon seviyesi oldugu durumda koyulasma uzere. sadece o belli oluyor. bazi testler yapiyor bunu. hayalet bir silik cizgi var gibi ama aslinda o icinde var olan serit. dort gun sonra muhakkak koyulasirdi ilk teste nazaran. ha gec dollenme vardir bunyenizden dolayi hcg dusuktur henuz siliktir sonradan koyulasir bilemem. ben bu fotograftaki gibi durumu yasadigimda gebelik olmadi hic. baya kurmustum kafamda on gun gelmedi test ustune test koyulasma yok regl yok..sizin icin hayirlisi olsun insallah.
benim de oyleydi goguslerim sisti igne gibi batmalar ne ararsaniz vardi. xray den gemiyordum hamile olabilirim diye. on gun gelmemesi de buyuk bir seydi cunku hep erken erken gelirdi iki gun dort gun uc gun erken.. bir de hayalet cizgiler olunca umutlandim. esimi de umutlandirdim koyulasir diye. bazen belli ediyorlar bazen etmiyorlar ama onlar da uzuluyor ve hayalkirikligina ugruyor biz kadar. birliktelik zevkten cikiyor zorunluluga donuyor. hadi yapalim bugun onemli yarin onemli.. bir de ben arka arkaya yapma mantigini anlatamadim ona bir turlu. ovu olunca da iki gunde bir deniyoruz.Çok haklısınız ben de kendimi çok kaptırmak istemiyorum sürekli sorma sebebim de bu zaten netleşsin istiyorum yani adet olacaksam da olayım çatlayacağım şişkinlikten :)
ben de kurler pek ise yaramaz ama adacayi icmistim iki gun ucuncu gun gelmisti reglim o ise yaradi Allahin izniyleÇok haklısınız ben de kendimi çok kaptırmak istemiyorum sürekli sorma sebebim de bu zaten netleşsin istiyorum yani adet olacaksam da olayım çatlayacağım şişkinlikten :)
Ben de eşime kesinlikle emin olmadan söylememe kararı aldım yüzünde o hayal kırıklığını görünce. Şimdi başka şehirde olduğumuz için yollara koyamam nöbetçi eczane bulalım tekrar yapayım diye. Valla bundan sonra tüm teorileri boşvermeyi düşünüyorum gerçekten bir iş gibi yapmak berbat bir şeybenim de oyleydi goguslerim sisti igne gibi batmalar ne ararsaniz vardi. xray den gemiyordum hamile olabilirim diye. on gun gelmemesi de buyuk bir seydi cunku hep erken erken gelirdi iki gun dort gun uc gun erken.. bir de hayalet cizgiler olunca umutlandim. esimi de umutlandirdim koyulasir diye. bazen belli ediyorlar bazen etmiyorlar ama onlar da uzuluyor ve hayalkirikligina ugruyor biz kadar. birliktelik zevkten cikiyor zorunluluga donuyor. hadi yapalim bugun onemli yarin onemli.. bir de ben arka arkaya yapma mantigini anlatamadim ona bir turlu. ovu olunca da iki gunde bir deniyoruz.
burada biri demisti doktor demiski ilk once zevk almaya bak gorev gibi stresle yapma askla zevkle yaptiginda hamile kalirsin oyle de olmus. senin icin de canim stres buyuk etken oluruna birak varsa hamilelik cikar yoksa strs de regli engeller. ben bu ay mayonoz sut buhari yaptim. sogan suyu ictim. Rabbim ne nasip edecek bakalim olmazsa bu ayda kafamdan atmayi biraz askiya almayi dusunuyorum. bence de eslere soylememeli biz kadar sabirli degiller bence bu konuda da biz her ay cok uzulsek de adet bitiminde bir umit ne kuru yapsam ovu testine ne zaman baslasam her ay bir umut oluyor her yeni donem.Ben de eşime kesinlikle emin olmadan söylememe kararı aldım yüzünde o hayal kırıklığını görünce. Şimdi başka şehirde olduğumuz için yollara koyamam nöbetçi eczane bulalım tekrar yapayım diye. Valla bundan sonra tüm teorileri boşvermeyi düşünüyorum gerçekten bir iş gibi yapmak berbat bir şey
Idrara gec yansiyor bakalim hayirlisi olsunBaşka şehirdeyim bayram için buraları da çok bilmiyorum nöbetçi eczaneyi bulabilmem çok zorÇarşamba dönünce yapabilirim tekrar artık mecbur bekleyeceğim Benim merak ettiğim varsa niye daha fazla koyulaşmadı aynen duruyor öncekisiyle aynı
Kimse yok muAselece canım çatlamadı mı acaba benim yumurta sanki yine koyu
Bence yeni çatlamış ya da şuna çatlıyor olmalı 13.günün pil olmuş insalalh degerlendirmişsinizdirAselece canım çatlamadı mı acaba benim yumurta sanki yine koyu
Benimki böyleydi. Büyük ihtimal çatlamış. Dün bugün yarın ve yarından sonra degerlendirmelisin diyecektirKimse yok mu
Catlamis canim pik testine gore rengi açılmış degerlendirin mutlaka 3 gunAselece canım çatlamadı mı acaba benim yumurta sanki yine koyu
Bence yeni çatlamış ya da şuna çatlıyor olmalı 13.günün pil olmuş insalalh degerlendirmişsinizdir
Benimki böyleydi. Büyük ihtimal çatlamış. Dün bugün yarın ve yarından sonra degerlendirmelisin diyecektirAselece
Dün akşamı değerlendirdik o zaman 3 gün daha değerlendirelim inşallahCatlamis canim pik testine gore rengi açılmış degerlendirin mutlaka 3 gun
merhaba sanırım sızın elınızdekı testler ınnovita marka olanlar..ya ben şuan reglımın 4.günündeyim siparış verecem bu markaya cok ıyı dedıler ama bulamıyorum stoklarda tukenmıs bayramdan sonra dedıler ama bana ulasması vs derken gec kalabılırım dıye korkuyorum elinde tesrı olan varsa 10-15tane bana satabılırmı ya da gonderebılırmı ben de sıparıa verdıgımd ona gerı kargolarım ya da nebılımMerhaba, bu ay ovülasyon testi ile takip yaptım 9. Günden itibaren ilk görseldeki gibi 11-12. Günler yumurtlama 13. Gün de çatlamayı gördüm. Lh yapmaya devam ettim fakat sonraki görsellerdeki gibi pick çıkmasa da aynı renk çıkmaya devam etti. Bugün 16. Günündeyim döngümün. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Ben n11 den aldım 1-2 gün içinde geliyor zaten en geç cuma/ctesi elinizde olurmerhaba sanırım sızın elınızdekı testler ınnovita marka olanlar..ya ben şuan reglımın 4.günündeyim siparış verecem bu markaya cok ıyı dedıler ama bulamıyorum stoklarda tukenmıs bayramdan sonra dedıler ama bana ulasması vs derken gec kalabılırım dıye korkuyorum elinde tesrı olan varsa 10-15tane bana satabılırmı ya da gonderebılırmı ben de sıparıa verdıgımd ona gerı kargolarım ya da nebılımılk defa ovulasyon testı yapacam riske atmak ıstemıyorum innovita marka olanı yapmak ıstıyorum
Merhaba, bu ay ovülasyon testi ile takip yaptım 9. Günden itibaren ilk görseldeki gibi 11-12. Günler yumurtlama 13. Gün de çatlamayı gördüm. Lh yapmaya devam ettim fakat sonraki görsellerdeki gibi pick çıkmasa da aynı renk çıkmaya devam etti. Bugün 16. Günündeyim döngümün. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Merhaba, bu ay ovülasyon testi ile takip yaptım 9. Günden itibaren ilk görseldeki gibi 11-12. Günler yumurtlama 13. Gün de çatlamayı gördüm. Lh yapmaya devam ettim fakat sonraki görsellerdeki gibi pick çıkmasa da aynı renk çıkmaya devam etti. Bugün 16. Günündeyim döngümün. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Ayda iki defa yumurtlama olabilir canim. Bir de bu tesyleri saat kacta yaptin sivi alimina dikkat ettin miMerhaba, bu ay ovülasyon testi ile takip yaptım 9. Günden itibaren ilk görseldeki gibi 11-12. Günler yumurtlama 13. Gün de çatlamayı gördüm. Lh yapmaya devam ettim fakat sonraki görsellerdeki gibi pick çıkmasa da aynı renk çıkmaya devam etti. Bugün 16. Günündeyim döngümün. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?