Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 24 mm olmasi lazim catlamasi icin ovuya devam et pik yapip catalayabilir birdenAselece ve diger kizlar selam. Kizlar hem doktorda yumurta kontrolü oluyorum hemde evde ovulasyon testi deniyorum. 18.5 ve 15ml yumurtam oldugu halde ovulasyon testim cok silik. 18.5 ml yumurta catlayabilir bir ölcüde. Kafam allah bullak oldu
Aselece ve diger kizlar selam. Kizlar hem doktorda yumurta kontrolü oluyorum hemde evde ovulasyon testi deniyorum. 18.5 ve 15ml yumurtam oldugu halde ovulasyon testim cok silik. 18.5 ml yumurta catlayabilir bir ölcüde. Kafam allah bullak oldu
İnşallah. Bugün eşimin dedesinin cenazesi vardı. Bu şartlarda olur mu bilmem ama hayat da devam ediyor.Evet canim dwgerlendirmeler gelsinn
Ben yuöurta takibi yaptırdığımda yumurtam 24mm idi ve doktor catlatma iğnesi yaptı o ay hamile kaldım. Belki pik için yeterli oşgunlukta değildir.Aselece ve diger kizlar selam. Kizlar hem doktorda yumurta kontrolü oluyorum hemde evde ovulasyon testi deniyorum. 18.5 ve 15ml yumurtam oldugu halde ovulasyon testim cok silik. 18.5 ml yumurta catlayabilir bir ölcüde. Kafam allah bullak oldu
Cnm ins olumlu sonuçlar alırsın tedavinde 20 22 mm olunca catlatiyo drlar genelde daha var bence
Ben yuöurta takibi yaptırdığımda yumurtam 24mm idi ve doktor catlatma iğnesi yaptı o ay hamile kaldım. Belki pik için yeterli oşgunlukta değildir.
22 24 mm olmasi lazim catlamasi icin ovuya devam et pik yapip catalayabilir birden
Evet degisiyorHamileliği mi adete 3 gün kala öğrendin canım? Demekki bu yumurtlama her ay değişebiliyor bende ilk bu ay başladım
Seni burda görmek güzel kuzum
Doktor onun zamanını ayarlar zaten sen hangi marka kullanıyodun labo mu?
Evet canim laboquik kullaniyorum. Bakalim yarin sabah belli olucak. Sen ne yaptin test yaptin mi
Evet degisiyor
Bata cokmu kaldi senin
Bende hergün devam ediyorum test yapmaya ama silik
Benim de öyle olmustu birden koyulaştı devam et sen cnmGünaydın canım testlerim silik devam ediyor ama işin tuhafı gün geçtikçe belirginleşeceğine dahada silikleşiyor sanki anlamadım bişey dur atayım
Her gün saat 13:00'de yapıyorum, bugün 11.günüm bakalım aynı mı çıkacak
Senin son durumun ne bu arada?
Eki Görüntüle 2292667
Benim de öyle olmustu birden koyulaştı devam et sen cnm
O zaman sıkıntı yok adet günüm de ben ovulasyon testi yaptım ikisi de koyuydu ve hamileydim sende öyle bi dene inşallah tutmuşturSağol canım ama çoktan çatladı bile bugün adetimin 23.günü ☺
O zaman sıkıntı yok adet günüm de ben ovulasyon testi yaptım ikisi de koyuydu ve hamileydim sende öyle bi dene inşallah tutmuştur
Çatladığına emin olduğun günden 15 gün sonra çıkar bence cnm varsa egerİnşâllah canım amin hepimiz için
Adet günlerim çok düzenli olmadığından hangi günü baz alacağımı bilemiyorum o yüzden beklicem biraz
13 ve 14'te koyulaşmıştı, 15'de çatladığını düşünüyorum bu duruma göre 29.günde gelmesi lazım görünüyo ama adetlerim 30-35 arasında olur genelde o yüzden bilemedim
Çatladığına emin olduğun günden 15 gün sonra çıkar bence cnm varsa eger