- 24 Kasım 2023
- 80
- 32
- 30
-
- Konu Sahibi paradoks71
Üst derken sanırım en alttakini kastettiniz değil mi öyle anladım onu bu sabah yaptım 5.yi yani,hergün kullanmıyorum ama aklıma geldikçe alıyordum artık daha düzgün kullanacağım bir de pik gördükten sonra yani 2.test günü ve çatlama olarak yorumladığım 4.test gününü değerlendirdim doğru olan bu şekilde midir?Üstten 2-3 yumurtlama en üstteki de çatlama olmuş değerlendirme yaptın mı ? Folik asit kullanıyor musun
Kapağı açık olan çatlama olmuş kuzum yumurtlaman da 2 gün sürmüş o günleri değerlendirdin inşallah. Çatlamayi da degerlendirdiysen test yapmayı bırak ve 17 gün sonra gebelik testi yap ve mutlaka folik asit ve avakodo tüket o yerleşmeye çok faydalı bende ovulasyon testi kullandım bu ay hepsini değerlendirdim hem folik asit kullanıyorum hem de avakodo yiyorum her sabahÜst derken sanırım en alttakini kastettiniz değil mi öyle anladım onu bu sabah yaptım 5.yi yani,hergün kullanmıyorum ama aklıma geldikçe alıyordum artık daha düzgün kullanacağım bir de pik gördükten sonra yani 2.test günü ve çatlama olarak yorumladığım 4.test gününü değerlendirdim doğru olan bu şekilde midir?
Aynen öyle artık bırak test yapmayı ve 17 gün bekle sabahları kahvaltı da avakadonun yarısını ez olgunlaşmış al ama içine yarım limon biraz tuz ve az zeytinyağı ile karıştır ekmeğe sur Sur yeBen de Avokado alayım onu bilmiyordum çok iyi oldu bu o test ilk yaptığımdı yumurtlamadan önce olan aslında onu koymasam da olurdu ama hepsini çekip attımçatlamayı da 4.gün test olarak algıladım ben inşallah sağlıklı ve güzel haberlerimizi alırız diye düşünüyorum insan geriliyor böyle bir test deneyince
Ben bir gebenin günlüğü sitesinden aldım ve çok.memnun kaldım gayet net bir şekilde gösterdi yumurtlamayı 12.gunde idrarı damlattigim an çıktı ve çok memnun kaldım paket halinde aldım içinde 50 taneydi ve şuan hala 35 tane falan var ve içinde 4 adet de gebelik testi hediye gönderdilerBenim de yumurtlamam 11.gündü bu hangi marka test acaba İnnovita denediniz mi ben hiç memnun kalmadım hep aynı gibiydi bi de kadın bana diyor ki pcos var ondan böyle ne alaka doktora gittim böyle bişey denmesi böyle bir süreçte böyle bir laf duymak yoktan yere aşırı moral bozuyor,sizde de koyuluk t ve c de eşit değil mi bende de öyleydi
Valla ben 290₺ aldım canım ovulasyon testiniİnşallah ikimizin de ihtiyacı kalmaz da bir daha ama olursa hangisi uygunsa onu alırım artık kaset testler de pahalı biraz üç ay denedikten sonra olmazsa test yaptırın eşli olarak gidin diyorlar,bir de her ay yumurtlama da olmuyormuş bazen kadınlarda bunların hepsine çok normal deniyor ama en ufak olumsuzluk can sıkıyor
50 tanesi için çok uygunmuş fiyatı kesinlikle bir de düzgün sonuç veriyorValla ben 290₺ aldım canım ovulasyon testini
Valla mükemmel sonuç veriyor ve 50 haricinde 4 tane de gebelik testi hediye gönderdiler50 tanesi için çok uygunmuş fiyatı kesinlikle bir de düzgün sonuç veriyor
Instagram da sayfası var ve çoğu kadın bu ovulasyon testi ile gebe kalmış yani. Ve kadın ödüller almış başarılı bir kadın Instagram da bir gebenin günlüğü yaz çıkar50 tanesi için çok uygunmuş fiyatı kesinlikle bir de düzgün sonuç veriyor
Şimdi baktım sanırım o da pahalanmış 30 tanesi 290 tl artık şaşırmadık tabiki artmasınaşimdi marketten avokado almaya gidiyorum ayrıca kesinlikle innovitadan iyidir saçma sapan bir test çünkü
Amiiin inşallah artık reglimizin gecikmesini ve test yapmayı bekliyoruzValla sürekli test mi yanlis düşüncesine girmekten se fazla veririm kafam rahat eder yani al al zaten 1 avakado 2 gün tuketirsin yarısını bir gün diğer yarısını bir gün şeklinde regl gününe kadar tüket inşallah ikimizde kalırızgüzel haberler ile tekrardan bu posta cevap olarak gebelik testimizi atmayı nasip etsin rabbiiiiim
Bence çatlamış canımÇatlamışmı arkadaşlar
Durdukça koyulaşmış test bu normal mı acabaBence çatlamış canım
4-5 daha koyu 6sındaki gördüğünüz gibi dursa da silikleşmiş bugün çatlamış bence değerlendirinDurdukça koyulaşmış test bu normal mı acaba