ovulasyan testi yapan var mı?

bennu,
27.günde bir oluyorum 10,gün başladım . 11 günde net çizgi yoktu ama hafif silik çizgi vardı. bugün 12.günemdeyim bugün yaptım çizgi yok. ilaç kullamnıyorum

bennu,
27.günde bir oluyorum 10,gün başladım . 11 günde net çizgi yoktu ama hafif silik çizgi vardı. bugün 12.günemdeyim bugün yaptım çizgi yok. ilaç kullamnıyorum

canım bende ovulasyon testi kullandım bu ay ama benim 23.gün pozitif çıktı,kontrol çizgisi koyu renk ya test çizgisi de aynı koyulukta yada daha da koyu olması gerekiyor pozitif olması için,test yapmaya devam et,benim adetim 36-37 günde bir oluyor o yüzden 23.gün pozitif çıktı

fbsen sağol canım ilk kez kullandığım için tam anlam veremedim. devam edeceğim teşekkürler. fb seninki idrarla yapılnmıydı. markası ne idi? ben gittigidiyordan almıştım.

fbsen sağol canım ilk kez kullandığım için tam anlam veremedim. devam edeceğim teşekkürler. fb seninki idrarla yapılnmıydı. markası ne idi? ben gittigidiyordan almıştım.

ben eczaneden alimıştım canım MEDİ SMART idrarla yapılıyor fiyatı 27.50 ytl hatta 13.gün yapmaya başlamıştım ikinci bi paket daha almıştım çıkmayınca ve 23.gün çıktı,kesinlikle yapmaya devam et canım

bennu,

canım eğer pozitifse 2 gün üst üste çift çizgi çıkıyor benim 10 ve 11. günler çift 12 13 .günler tek çıktı yapmayıp bıraktım sen devam et testede ilişkiyede

:dance:slm kızlar, nası gidiyo takipleriniz.jeyyar ben test i ikigündür yapıyorum bugün üçüncü günüm devam ediyorum hala. iki gündür çıkan ikinci çizgi hafif görünüyo demek kii daha var günüme.:asigim:

Sevgili BENGÜSU, SENACE, TİNY ve BENNU dün buraya bakıpda yazamadım,sizi çok özledim. Nasılsınız herşey yolunda dimi kızlarr :dance:jeyyar:dance:

slm fbsen, aramıza hoşgeldin.a.s. Hayırlısı olur inşallah sonuç ne olursa olsun, her zaman yanındayız bunu unutma.:1hug:

canım merhaba,teşekkür ederim desteğin için :1hug: inşallah hepimiz bu ay hamişlik haberini alırız :dance::dance::dance:

merhaba burcu,
valla ben 13,günümdeyim hala çizgi yok en belirgin çizgi 11.günümde oldu son iki gündür çizgiler oldukça silik. devam edim diyorum yapmaya yada 11.gün çatladı yumurta. takipteyim anlayacağın.

merhaba burcu,
valla ben 13,günümdeyim hala çizgi yok en belirgin çizgi 11.günümde oldu son iki gündür çizgiler oldukça silik. devam edim diyorum yapmaya yada 11.gün çatladı yumurta. takipteyim anlayacağın.

sevgili tiny , devam et yapmaya canım biliyorum biraz sıkıntı veriyo ama inan herşeye değer.sakın bırakma bu işin peşini.Aslında benimde güzel bi haberim var sana en sonunda kocamı dr gitmesi için ikna ettim.Bizim aslında çoktan gitmemiz gerekirdi fakat bi türlü gitmek nasip olmadı maddi olanaksızlardan dolayı. Benim eşimin sperm sayısı düşük çıkmıştı. Bugün arkadaşımız tıp fakültesinden özel muayene ayarladı, pazartesi eşim dr gidip muayene ve tahlil yaptıracak bakalım hayırlısı artık. Şimdilik eşim bi gitsin bakalım dr ne diyecek, ona göre bende dr gidebilirim.:dance::teytey:

burcu sevindim senin adına, artık bir çok şeyin çaresi var. umarım sonuçlar güzel çıkar ve bebişine en kısa zamanda kavuşursun güzelim. ben eşimi ikna etmek durumda kalmadım çünkü o istiyordu doktora gitmeyi bizde şimdilik bir sorun gözükmüyor ama bebişte olmuyor. hepimizin hakkında hayırlısı. (bu testi ilk defa yapmaya başladığım için tam anlamıyla anlamıyor. artık bu ay olmazsa gelecek ay daha iyi anlam vereceğim canım.)

burcu sevindim senin adına, artık bir çok şeyin çaresi var. umarım sonuçlar güzel çıkar ve bebişine en kısa zamanda kavuşursun güzelim. ben eşimi ikna etmek durumda kalmadım çünkü o istiyordu doktora gitmeyi bizde şimdilik bir sorun gözükmüyor ama bebişte olmuyor. hepimizin hakkında hayırlısı. (bu testi ilk defa yapmaya başladığım için tam anlamıyla anlamıyor. artık bu ay olmazsa gelecek ay daha iyi anlam vereceğim canım.)

Haklısın tinycim, herşeyin hayırlısı olsun da geç olsun dimi ama.yerimsenibenİyi dileklerin için teşekkür ederim.. Herşeyin en güzeli seni bulur inşallah, dualarım hepimiz için ...:1hug:

KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM CANIM.
OTOMATİK HESAPLAMANI İNTERNETTE YAP.
O ARADA VERİLEN TARİHLERDE TESTLERİ YAPMAYA BAŞLA....
BEN 8. GÜNDE BAŞLADIM. 10. GÜNDE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM.

OVULASYON KİTİNİN FİYATI DA ÇOK PAHALI DEĞİL.
SADECE 27,50 YTL.

HERŞEYİN GÖNLÜNCE OLMASI DİLEĞİYLE....

ARKADAŞLAR UMARIM HEPİNİZ HAMİŞ OLURSUNUZ...

BENİM YUKARIDA YAZDIĞIM MESAJ HANGİNİZİ RAHATSIZ ETTİ DE,
SİZ ( - ) REP VERDİNİZ.
BUNU VERDİNİZ AÇIKLAMA OLARAK NEDEN SADECE q YAZDINIZ.
SİZİ YAZIDA NE RAHATSIZ ETTİYSE LÜTFEN AÇIKLAYIN.
BİRDE LÜTFEN ADINIZI DA YAZIN.

BEN BUNDA RAHATSIZ OLUNACAK HİÇBİRŞEY GÖREMEDİM.
UMARIM BENİ KİMLİĞİNİZLE BİRLİKTE AYDINLATIRSINIZ...

sevgili senace, bence de rep vermelerini gerektirecek bişey yok çünkü sen sadece yardım amacıyla bilgi vermişsin.:eek:klava:BUNU KİM YAPTIYSA EN AZINDAN NEYDEN RAHATSIZ OLDUĞUNU AÇIKLASIN LÜTFEN... GERÇEKTEN BÜYÜK HAKSIZLIK BU Kötü Kazen

arkadaşlar merhaba bugün iyim desem yalan olur dün eşimle çok tartıştık sinirlerim çok bozuldu benim merak ettiğim ovulasyon tesinde çift çizgiyi göreli 8 gün oldu halen daha ilişkiye gireyim mi bugün adetimin 17.günü otomatik hesaplayıcılar bu günler girmem gerktiğini gösteriyor bende eşimde çok bıktık buay olmazsa depresyona girerim ailede herkes hamile gözler bende kısırmışım gibi bakıyorlar ikibüklüm oluyorum evden çıkmak istemiyorum yıllardır olmayan insanların çocuğu bu ay oldu şaşırıp kaldım

bennu yapma lütfen,
niye iki büklüm oluyorsun ki. allaha inanan herkes bunun allahın işi olduğunu bilir. bir kere kısır değilsin. kimse seni yargılayamaz canım.
soruna gelince araştırdığım kadarı ile, çift çizgiyi görünce 24-48 ssat arası (adetten sonra 10 ve 16 gün daha çok) ilişkiye girin diyor ama, tabi sen 9.gününde çift çizgiyi gördün demek. 10,-11-12 en şanslı günlerdi senin için.

bazı kişilerde adet olana kadar gün aşırı ilişkiye girin diyor. yani sen bilirsin tabi bunu bir görev diye yapma. rahat olmaya çalış canım.
allah gönlüne göre versin canım .

erzurumda mı yaşıyorsun yoksa erzurumlu musun? hemşeri olabiliriz :)

bennu yapma lütfen,
niye iki büklüm oluyorsun ki. allaha inanan herkes bunun allahın işi olduğunu bilir. bir kere kısır değilsin. kimse seni yargılayamaz canım.
soruna gelince araştırdığım kadarı ile, çift çizgiyi görünce 24-48 ssat arası (adetten sonra 10 ve 16 gün daha çok) ilişkiye girin diyor ama, tabi sen 9.gününde çift çizgiyi gördün demek. 10,-11-12 en şanslı günlerdi senin için.

bazı kişilerde adet olana kadar gün aşırı ilişkiye girin diyor. yani sen bilirsin tabi bunu bir görev diye yapma. rahat olmaya çalış canım.
allah gönlüne göre versin canım .

erzurumda mı yaşıyorsun yoksa erzurumlu musun? hemşeri olabiliriz :)
ikiside canı erzluyum burada yaşıyorum cevabın için çok sağol

X