Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bennu,
27.günde bir oluyorum 10,gün başladım . 11 günde net çizgi yoktu ama hafif silik çizgi vardı. bugün 12.günemdeyim bugün yaptım çizgi yok. ilaç kullamnıyorum
fbsen sağol canım ilk kez kullandığım için tam anlam veremedim. devam edeceğim teşekkürler. fb seninki idrarla yapılnmıydı. markası ne idi? ben gittigidiyordan almıştım.
bennu,
27.günde bir oluyorum 10,gün başladım . 11 günde net çizgi yoktu ama hafif silik çizgi vardı. bugün 12.günemdeyim bugün yaptım çizgi yok. ilaç kullamnıyorum
ben eczaneden alimıştım canım MEDİ SMART idrarla yapılıyor fiyatı 27.50 ytl hatta 13.gün yapmaya başlamıştım ikinci bi paket daha almıştım çıkmayınca ve 23.gün çıktı,kesinlikle yapmaya devam et canım
hayatım sen de bu ay mı denedin
evet canım bu ay denedim,şu anda beklemedeyim,5 ağustos adet tarihim bakalım tuttu mu tutmadı mı belli olacak bi kaç gün sonra
slm fbsen, aramıza hoşgeldin.a.s. Hayırlısı olur inşallah sonuç ne olursa olsun, her zaman yanındayız bunu unutma.:1hug:
merhaba burcu,
valla ben 13,günümdeyim hala çizgi yok en belirgin çizgi 11.günümde oldu son iki gündür çizgiler oldukça silik. devam edim diyorum yapmaya yada 11.gün çatladı yumurta. takipteyim anlayacağın.
burcu sevindim senin adına, artık bir çok şeyin çaresi var. umarım sonuçlar güzel çıkar ve bebişine en kısa zamanda kavuşursun güzelim. ben eşimi ikna etmek durumda kalmadım çünkü o istiyordu doktora gitmeyi bizde şimdilik bir sorun gözükmüyor ama bebişte olmuyor. hepimizin hakkında hayırlısı. (bu testi ilk defa yapmaya başladığım için tam anlamıyla anlamıyor. artık bu ay olmazsa gelecek ay daha iyi anlam vereceğim canım.)
KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM CANIM.
OTOMATİK HESAPLAMANI İNTERNETTE YAP.
O ARADA VERİLEN TARİHLERDE TESTLERİ YAPMAYA BAŞLA....
BEN 8. GÜNDE BAŞLADIM. 10. GÜNDE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM.
OVULASYON KİTİNİN FİYATI DA ÇOK PAHALI DEĞİL.
SADECE 27,50 YTL.
HERŞEYİN GÖNLÜNCE OLMASI DİLEĞİYLE....
ikiside canı erzluyum burada yaşıyorum cevabın için çok sağolbennu yapma lütfen,
niye iki büklüm oluyorsun ki. allaha inanan herkes bunun allahın işi olduğunu bilir. bir kere kısır değilsin. kimse seni yargılayamaz canım.
soruna gelince araştırdığım kadarı ile, çift çizgiyi görünce 24-48 ssat arası (adetten sonra 10 ve 16 gün daha çok) ilişkiye girin diyor ama, tabi sen 9.gününde çift çizgiyi gördün demek. 10,-11-12 en şanslı günlerdi senin için.
bazı kişilerde adet olana kadar gün aşırı ilişkiye girin diyor. yani sen bilirsin tabi bunu bir görev diye yapma. rahat olmaya çalış canım.
allah gönlüne göre versin canım .
erzurumda mı yaşıyorsun yoksa erzurumlu musun? hemşeri olabiliriz :)