ovulasyan testi yapan var mı?

Merhaba ben doktor takibinde yumurtlama dönemini öğrenmeye çalıştım.ama iki defa doktor tam bugün demesine rağmen tutmadı.Umarım başarılı olursun.

link verildiği için mesaj silinmiştir..

Son düzenleyen: Moderatör:
tebrik ederim senace,
siteden ses çıkmayınca aldım ben testi. deneyeceğim bakalım. olacak mı. inşallah olur. eczanelere sordum istanbulda yok bulmadım medi smartı. clear plan vardı oda pahalı biraz. artık bunu deneyeceğim.
sağlıkla, bebişini kucağına alman dileğiyle.

ben denedim gecen ay ve simdi hamileyim.ama acikcasi cokta dikkat etmedim teste ama tesadüfmü yoksa testin basarisimi anlamadim dogrusu:))))

ayyyyyy, böyle diyerek heyecanlandırıyorsunuz beni. tebrikler rosa, iyi bir hamilelik dönemi dilerim

BENDE DUN TESADUF 1DR UN YAZISINI OKUDUM DIYORKI ovulasyon testinizi atesinizi olcerekte yapabilirsiniz.normalde 35 36C olan isi adet ortasi 38 38,5 39 ogunler sizin ovulasyon gunlerinizdir"'diyo...bende bu ay denicem bu sekilde (herseyi allah bilir ama kulun bildiginide deneyelim demi:KK66: zaten elime her gecmesinde kulagima sokarim dereceyi:KK66: sagolsun arkadasim ovulasyon gunumu belirlemis o gunler enerji verecek gidalar almali esim.zavalli hic haberi yok cok yorulcak ama umarimdeger:KK66: ALLAH gonlumuze gore versin!!

Arkadaşlar Bende Bu Testi Aradim Tatilde Konyada Ama Bulamadim.çok Teşekkürler Sorunumuz Ayni Bende 1.5 Yillirdir Korunmuyom Ama Hamile Kalamiyom
Galiba Yumurtlamayi Yanliş Hesapliyom
Bu Testte Kaç Tane Var Bilgi Verebilir Misiniz?

ben yeni aldım, gittigidiyordan, bugün yarın elime geçecek. 10 adet var 1 adette hamilelik testi 19 ytlye kullanınca bilgi veririm sana da . gitti gidiyorda aralıklarla satışa sunuluyor onu keşfettim. eğer düşünürsen takip et derim.

bir şey değil ab-ı hayat, umarım işe yarar ve bebişlerimize kavuşuruz.

Bende bu ay kullandım.Bazı sitelerde ovülasyon günümü hesapladım ayın 19 çıkıyordu bu testte 14. günden itibaren uygulayındiyor ama ben 13. günde yakaladım hiç tahmin etmezdim bakalım ne olacak sonuç çokmu karışık anlattım

senace
canım sana soracağım 8.gün başladım 10.gün yakaladım diyorsun ya yani adetin 18. günü mü oluyo yoksa testin 2. günü olan 10. gün mü oldu yumurtlamam
bi de şeyi soracaktım içinde kaç tane var ve çift çizgiyi gördükten sonra bırakıyoruz değil mi testi artık

caliptra umarım hamiş olursun. bende ağustosta deneyeceğim. umarım sonuç başarılı olur.

Biraz Geç Oldu Ama Tiny Inşallah Kavuşuruz Bebişlere Bende Sipariş Verdim Gitti Gidiyor Dan 10 Tane Varmiş Içinde 1 Tanede Hamilelik Testi Sonuçlari Bildirelim Birbirimize Olmaz Mi?bu Ay Deneyeceğim Bende Bakalim Hayirlisi.mevlam Hayirlisini Versin.

arkadaşlar merhaba ben de yarından itibaren kullanıcam ovulasyon testini adetiniz bittiği ertesi gün başlayın ve çift çizgiyi yakalyana kadar kullanın adetinizin 22. günü dahi olsa vazgeçmeden testi tekrarlayın hadi hepimize hayırlısı inşallah hamile kalırız bu ay ve buraya bizde kendimizi ekleriz

arkadaşlar benim bugün 23.günüm ve bugün ovulasyon testi pozitif çıktı,mutlaka adet dönemine yakın da olsa test yapmaya devam edin yarıda bırakmayın

fbsen ,
adetlerin düzenlimidir? ben 27 günlük olurum hep.
kullanma kılavuzunda 12.gün başayın diyor ama ben .umarım sonuç alırım.

canım genelde 36-37 günde bir oluyorum kılavuzda 37 günün karşılığında 21,gün yazıyor bende 23.günde pozitifi yakaladım o günlerde ilişkiye girdim bakalım sonuç bekliyorum 5 ağustosta adet olmam gerekiyor

fbsen,
umarım bebişine kavuşursun. pozitif çizgi çıkında ogün mü ilişkiye girdin? genelde doktorlar gün aşırı diyorlar benimde kafam karıştı açıkçası. çift çizgi çıkacak evet ama ne zaman yapacaksın bu işi!!!

X