- 17 Haziran 2007
- 386
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senace
canım sana soracağım 8.gün başladım 10.gün yakaladım diyorsun ya yani adetin 18. günü mü oluyo yoksa testin 2. günü olan 10. gün mü oldu yumurtlamam
bi de şeyi soracaktım içinde kaç tane var ve çift çizgiyi gördükten sonra bırakıyoruz değil mi testi artık
senace sen kaç günde bir adet oluyor sun
benim bugun 10.günüm yapmaya başlayım o zaman,13.gün diyor ama olsun erken yapmaktan bir şey olmaz herhalde,bu arada ben bu testi 9.90 ytl ye aldım,5 tane var içinde ve 1 tanede gebelik testi koymuşlar,gittigidiyor.com adresinden almıştım,umarım işe yarar,hepimize iyi şanslar..
senace ben de adetimin 10,günü ve 11. günü çift çizgiyi gördüm emin olamadım 12 ve 13. günlerde çift çizgiyi göremedim doktora gösterdim oda 10 gün ovulasyon olmuş dedi vajinal ultrason ilede baktı yumurtlama olmuş dedi denemeye devam et dedi
ok anladım canım . ben intenetten aldım. dün yaptım bir tane ama 9,günümdü çok dikkate almadım çok ama çok hafif bir çizgi çıktı. bugün yine deneyeceğim. sizinki idrar yapılan mı yoksa tükürükle yapılan mı?
KIZLAR BUGÜN REGL OLDUM.
BU AY TESTİ TEKRAR DENEMEYi DÜŞÜNÜYORUM.
RABBİM İSTEYEN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN...
ok burcu sağol canım. inşallah yakalarsın bugün. bu ay hamiş kalırız.
slm senace, inşallah dileklerin kabul olur canım amin.Bu ay hamiş olmanı diliyorum allahtan, kendine dikkat et canım sevgiler ....