ovulasyan testi yapan var mı?

inşallah canım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz,valla ben hem o gün hem de ertesi gün ilişkiye girdim kılavuzda pozitifliği takip eden 2 gün ilişkiye girin yazıyordu ben de öyle yaptım,hayırlısı bakalım inşallah hamişimdir,sen ne zaman başlayacaksın canım

ben bu ay 21.de regl oldum. 30.da test yapmaya başlacağım. bakalım inşallah buluruz çift çizgiyi. çabalarımız boşa çıkmaz umarım. bu ay hamiş kalırızzzz

senace
canım sana soracağım 8.gün başladım 10.gün yakaladım diyorsun ya yani adetin 18. günü mü oluyo yoksa testin 2. günü olan 10. gün mü oldu yumurtlamam
bi de şeyi soracaktım içinde kaç tane var ve çift çizgiyi gördükten sonra bırakıyoruz değil mi testi artık

REGL DEN İTİBAREN 10. GÜN TESTTE İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRDÜM.
İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRDÜKTEN SONRA BİRGÜN DAHA TEST YAPTIM.
İKİNCİ GÜNDE POZİTİFİ GÖRDÜM ve TEKRAR YAPMADIM.
TESTTE 5 ADET KİT VAR.
ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜKTEN SONRA BIRAKACAKTIM.
SADECE MERAKIMDAN ERTESİ GÜNDE YAPTIM TESTİ.

DİLERİM YAKIN TARİHTE HAMİŞ OLURSUN.

ya bide benim hep çok belirgin ikinci çizgide çıkıyor diğerine göre daha silik 10 dakika bekliyorum sonuca baktığımda ikisinide görüyorum ama hafif silik ne bu ya

senace sen kaç günde bir adet oluyor sun

EVET İKİNCİ ÇİZGİ DİĞERİNE GÖRE SİLİK DEĞİL AMA,
DAHA İNCE...
BEN 28 GÜNDE BİR REGL OLURDUM.
YALNIZ DÜŞÜKTEN SONRA DÜZENSİZLEŞTİ...

TESTİN SONUCUNADA 30 DK. SONRA FALAN BAK. ZATEN ÖYLE YAZIYOR.
KULLANIM TALİMATINDA...

senace ben de adetimin 10,günü ve 11. günü çift çizgiyi gördüm emin olamadım 12 ve 13. günlerde çift çizgiyi göremedim doktora gösterdim oda 10 gün ovulasyon olmuş dedi vajinal ultrason ilede baktı yumurtlama olmuş dedi denemeye devam et dedi

benim bugun 10.günüm yapmaya başlayım o zaman,13.gün diyor ama olsun erken yapmaktan bir şey olmaz herhalde,bu arada ben bu testi 9.90 ytl ye aldım,5 tane var içinde ve 1 tanede gebelik testi koymuşlar,gittigidiyor.com adresinden almıştım,umarım işe yarar,hepimize iyi şanslar..:emir_bebek:

slm canım , kutunun ince kısmın da dışında son kullanım tarihine bi bak, çünkü ben eczaneden aldım fiyatı 27.50 ytl, son kullanma tarihi geçmiş hemen geri götürdüm ve değiştirdim. mutlaka aldığın şeylerin tarihine dikkat et .inşallah en kısa zamanda bebişin olur ... hayırlı olsun bitanem ...:1hug:

senace ben de adetimin 10,günü ve 11. günü çift çizgiyi gördüm emin olamadım 12 ve 13. günlerde çift çizgiyi göremedim doktora gösterdim oda 10 gün ovulasyon olmuş dedi vajinal ultrason ilede baktı yumurtlama olmuş dedi denemeye devam et dedi

sevgili bennucum, hatırlarsan geçen hafta bu ovülasyonla ilgili görüşmüştük, aldığım test in son kullanım tarihi geçmiş geç farkına vardım ama eczaneye gittim değiştirdiler. fakat ben test e yarın başlasam olur mu ?..
yine de adet tarihlerimi yazıyom ben
02-nisan-07 // 08-mayıs-07 // 11-haziran-07 // 20-temmuz-07
acil cevabını bekliyom bugün. Geç mi kaldım acaba test yapmak için ...:uhm::çok üzgünüm:

burcu merhaba,
sonregl tarihin 20 temmuz demişsin, buna göre şu an 11.günündesin. bence devam et teste bende bugün başlayacağım 10, günümdeyim. yani hala şansın var. mümkünse bugün testi yap.

sevgili tiny, çok teşekkür ederim. bu akşam testi yapıcam, test in adı medi smart fiyatı 27.50 ytl. sanırım bennu da aynı test i aldı. daha önce görüşmüştük bu konu hakkında bennu ile ..

ok anladım canım . ben intenetten aldım. dün yaptım bir tane ama 9,günümdü çok dikkate almadım çok ama çok hafif bir çizgi çıktı. bugün yine deneyeceğim. sizinki idrar yapılan mı yoksa tükürükle yapılan mı?

ok anladım canım . ben intenetten aldım. dün yaptım bir tane ama 9,günümdü çok dikkate almadım çok ama çok hafif bir çizgi çıktı. bugün yine deneyeceğim. sizinki idrar yapılan mı yoksa tükürükle yapılan mı?

sevgili tiny, benim ki idrarla yapılan, sanace ve bennu da idrarla yapılanı almışlar bildiğim kadarıyla. Ayrıca benim testte ikici çizgi silik çıkarsa sonuç negatif yazıyor.İkinci çizgi aynı koyulukta veya daha koyu olunca yumurtlama günü olduğu yazıyor.

ok burcu sağol canım. inşallah yakalarsın bugün. bu ay hamiş kalırız.

KIZLAR BUGÜN REGL OLDUM.
BU AY TESTİ TEKRAR DENEMEYi DÜŞÜNÜYORUM.

RABBİM İSTEYEN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN...

ok burcu sağol canım. inşallah yakalarsın bugün. bu ay hamiş kalırız.

inşallah tiny, burada hep birlikte aynı ayda hamiş oluruz umarım.Allah herkesin gönlüne göre versin canım.Bu arada bana cevap yazmayı unutma iyi haberlerini bekliyorum. Her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... kendine dikkat et öptüm ..

slm senace, inşallah dileklerin kabul olur canım amin.Bu ay hamiş olmanı diliyorum allahtan, kendine dikkat et canım sevgiler ....

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM...
AYNI DUYGULARI SENİN İÇİN ve BEBEK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIM İÇİN HİSSEDİYORUM.

RABBİM GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSiN...

X