ovulasyan testi yapan var mı?

senace üzülme canım,
inşallah bu ay hep birlikte bebişlerimize kavuşuruz.

senace üzülme canım,
inşallah bu ay hep birlikte bebişlerimize kavuşuruz.

CANIM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM.

BEN ZATEN KAN HAPI KULLANIYORUM.
KAN DEĞERLERİM ÇOK DÜŞÜK ÇIKMIŞTI.
DÜŞÜK YAPTIKTAN SONRA TESPİT ETMİŞTİK BUNU.
20 AĞUSTOS TA TEKRAR KAN SAYIMI YAPTIRACAĞIM.

İNŞALLAH YÜKSELİR ve BEN HAMİŞ OLURUM.

RABBİM SENİNDE GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

arkadaşlar ben bu gün bir sürü eczanede sordum ovulasyon testini.bir tanesinde buldum.40 ytl.internet üzerinden 58 ytl ye 1yıllık kullanımı olan bir test ısmarladım.3gün sonra gelecek.bakalım ne olacak.

özgürce canım bende izmirden içinde 5 adet olanlardan aldım adetimin 10.günü ilk kullandım çift çizgiyi gördüm emin olmak için 11.günüde denedim tekrar çift çizgiyi görddüm 12 13 günlerde denedim çift çizgi olmadı normalde bana adetin 14.günü kullan denildi fakat ben 10 .günü kullandım ve ovulasyon olduğunu gördüm emin olmakiçin ultrasona girdim ve doktorum yumurtalarımın çatladığını söyledi ben 27 ytl ye almıştım şimdi 6 adet arttı bebek olmazsa gelecek ay tekrar deniyicim

özgürce canım bende izmirden içinde 5 adet olanlardan aldım adetimin 10.günü ilk kullandım çift çizgiyi gördüm emin olmak için 11.günüde denedim tekrar çift çizgiyi görddüm 12 13 günlerde denedim çift çizgi olmadı normalde bana adetin 14.günü kullan denildi fakat ben 10 .günü kullandım ve ovulasyon olduğunu gördüm emin olmakiçin ultrasona girdim ve doktorum yumurtalarımın çatladığını söyledi ben 27 ytl ye almıştım şimdi 6 adet arttı bebek olmazsa gelecek ay tekrar deniyicim

bennu beyzam seninki idrarla mı yoksa tükürükle mi yapılıyor.benim aldığım tükürükle yapılıyor.zaten dr.lar hep 13-14. gün diyor.belki bende boşa zaman kaybettim.hadi sana başarılar.inşallah hamilelik haberlerini alırız hayırlısıyla.:))a.s.a.s.

özgürce ,
bende idrarla yapılandan aldım,
10,gün çok silikti. bugün yani 11.gün tekrar yaptım biraz daha belirginleşti.
deneyeceğim bakalım. regl dönemin 27-veya 28 gün sürüyorsa 10,gün yapmaya başla derim.

özgürce ,
bende idrarla yapılandan aldım,
10,gün çok silikti. bugün yani 11.gün tekrar yaptım biraz daha belirginleşti.
deneyeceğim bakalım. regl dönemin 27-veya 28 gün sürüyorsa 10,gün yapmaya başla derim.

anldım arkadaşım sağol.elime bir geçse.öylede zor bulunuyor ki.sana da kolay gelsin.hepimiz gelecek ay müjde versek keşke.

bennu beyzam seninki idrarla mı yoksa tükürükle mi yapılıyor.benim aldığım tükürükle yapılıyor.zaten dr.lar hep 13-14. gün diyor.belki bende boşa zaman kaybettim.hadi sana başarılar.inşallah hamilelik haberlerini alırız hayırlısıyla.:))a.s.a.s.

canım tükürükle belirlemek daha zor bende araştırdım idrar testi daha ucuz daha kesin ben izmirde çağdaş eczanesinden istedi
m onlarda hemen gönderdiler doktorlara bakma adetin bitiminden diğer adetin başlangıcına kadar yap ben 30günde adetoluyorum 14.gün yunmurtlama olmalıyken 10.gün yumurtlama olduğunu belirledim inanmadım doktora gittim oda yumurtaların çatladığını söyledi sen adetin kaçıncı günündesin yumurtlama testini alna kadar ilişkiyi dene bakarsın gününü kaçırırsın

canım tükürükle belirlemek daha zor bende araştırdım idrar testi daha ucuz daha kesin ben izmirde çağdaş eczanesinden istedi
m onlarda hemen gönderdiler doktorlara bakma adetin bitiminden diğer adetin başlangıcına kadar yap ben 30günde adetoluyorum 14.gün yunmurtlama olmalıyken 10.gün yumurtlama olduğunu belirledim inanmadım doktora gittim oda yumurtaların çatladığını söyledi sen adetin kaçıncı günündesin yumurtlama testini alna kadar ilişkiyi dene bakarsın gününü kaçırırsın

canım sağol.benim kafamda çok karışık.ablamda bana anlatmıştı.eşiyle adet bitiminde olmuş.bebek istedikleri için.ertesi gün vazgeçmişler korunmaya devam etmişler.ama 2 yeğenim oldu.dr.larda 13.14.gün başlatıyor.bakalım ben daha adtimin 3.günündeyim.yarın elimde olacakmış test izmirden geliyor.ama tükürükle bakalım nolacak.a.s.a.s.a.s.a.s.

BENDE DUN TESADUF 1DR UN YAZISINI OKUDUM DIYORKI ovulasyon testinizi atesinizi olcerekte yapabilirsiniz.normalde 35 36C olan isi adet ortasi 38 38,5 39 ogunler sizin ovulasyon gunlerinizdir"'diyo...bende bu ay denicem bu sekilde (herseyi allah bilir ama kulun bildiginide deneyelim demi:KK66: zaten elime her gecmesinde kulagima sokarim dereceyi:KK66: sagolsun arkadasim ovulasyon gunumu belirlemis o gunler enerji verecek gidalar almali esim.zavalli hic haberi yok cok yorulcak ama umarimdeger:KK66: ALLAH gonlumuze gore versin!!

Bu isi ölcme teknigine tipda bazal isi yontemi diyorlar...bende yillar once bu yontemle hamile kalmistim...cok basarili bir yontem..ama dikkat edilmesi gereken kurallari var bu kurallari noksansiz yaparsaniz basari orani cok yuksek..tabi bu yontemle illaki hamile kalacaksiniz diye bir sey yok.ovulasyon yani yumurtlama gununu size tesbit ediyor...bu yontemi yapmis ve bir cok arkadasina tavsiye etmis biri olarak sorulariniz olursa canla basla yardimci olurum..bilirim bebek isterken cekilen sıkıntıları o yuzden dir ki bildigim deneyimlerimde basarili oldugum tum tecrubelerimi paylasirim..yeterkin isteyin kizlarim..emrinizdeyim

bu arada fotografda yanimda bulunan ogluma bu yöntemle hamile kalmistim...(bazal isi yöntemi diger adiyla derece ile isi ölçme.). simdi en buyuk arkadasim sirdasim dostum yoldasim..sükürler olsun rabbime bana nasip etti..olmasi gereken tüm yollari doktorları bilgisi olan bu konudaki insanlari o dönemler karsima cikartmisti...şükürler olsun...

Bu isi ölcme teknigine tipda bazal isi yontemi diyorlar...bende yillar once bu yontemle hamile kalmistim...cok basarili bir yontem..ama dikkat edilmesi gereken kurallari var bu kurallari noksansiz yaparsaniz basari orani cok yuksek..tabi bu yontemle illaki hamile kalacaksiniz diye bir sey yok.ovulasyon yani yumurtlama gununu size tesbit ediyor...bu yontemi yapmis ve bir cok arkadasina tavsiye etmis biri olarak sorulariniz olursa canla basla yardimci olurum..bilirim bebek isterken cekilen sıkıntıları o yuzden dir ki bildigim deneyimlerimde basarili oldugum tum tecrubelerimi paylasirim..yeterkin isteyin kizlarim..emrinizdeyim

canım bende ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm 4 gündür hergün ilişkiye giriyorum ben daha ne yapabilirim

Kizlarim diyorum..cunku artik bakiyorumda bir cogunuz benim evladim yasindasiniz..bende gebe kalmak icin gecmiste bir sürü tedaviden gecmistim..sonunda rabbim nasip etti.fakat bu tedavi süreçlerinde simdi aklima gelen bir sey vardi.onu da sizlerle paylasayim dedim..yillar evvel izmir de bunu bana tüp bebek prof..tavsiye etmisti..kizim sana birde kocakari tavsiyesinde bulanayim bak prof.da olsan bazi altarnatif durumlari da kullanmak zorundayiz diye karsilikli gülmüstük..kizlar prof.bana soyle demisti.."bak kizim iliski oncesi bir litre kaynamis suyun icine 2 corba kasigi karbonat atacaksin.bu karisimla tahret alacaksin mümkün oldugunca bu suyun vajinanin icine gitmesini saglayacaksin ki..spermlere set olsun spremlerin disari cikmasina engel olur ve de dezenfekte olur..bu karisimi banyonda muhafaza et....ovulasyon gununu buldugun zaman diyelimki o ay hamile kalamadin diger ay ovulasyon gununu artik asagi yukari biliyorsun o yuzden dirki o gunden bir kac gun once eşinle ilişki kurma ki eşinin spermleri sayi olarak daha fazla olsun..eşin a vitamin agirlikli yiyecekler tüketsin..bunlar hamile kalmaya faydali durumlar demisti..
evet kizlar aklima gelen denedigim tum durumlari sizlerle paylasmaya devam edecegim

kızlar,
bugün 12.günümdeyim yaptım çift çizgi çıkmadı. dün biraz silikte olsa vardı. testi yapmaya devam edeyim mi? 14.güne kadar . yoksa dün çatladımı?

kızlar,
bugün 12.günümdeyim yaptım çift çizgi çıkmadı. dün biraz silikte olsa vardı. testi yapmaya devam edeyim mi? 14.güne kadar . yoksa dün çatladımı?

canım ne zaman yapmaya başladın ki kaç günde bir adet oluyon silk değil iyice belirgin çıkmalı tabiki devam et klomen veya buna benzer ilaç kullanmışmıydın

canım bende ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm 4 gündür hergün ilişkiye giriyorum ben daha ne yapabilirim

Canim kizim..cift cizgiyi gordugun gun ovulasyon gununun tesbitini yapmis oluyorsun..biliyorsun ki yumurta 48 saat canli kaliyor...yani 48 saatin sonuna kadar iliski kaliteli iliski olur..49 saat artik yumurtalarin canli degildir...yumurtlama yani ovulasyon gununu tesbit ettigin ilk ikigun senin icin verimli gunlerdir....sonrasi canli yumurta olmayacagi icin gebe kalma adina faydasi yoktur..sevgimle kal

kızlar,

her kadinin ovulasyon gunu ayni olacak diye bir kaide yoktur..senin ovulasyon gunun adet tarihinden itibaren 14. gune rastlar diger arkadasin 15 digerinin ki 16..yani bence sen bu yonteme devam et...cift cizgiyi gordugun gun yumurtlama günündür sakin unutma...

X