Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senace üzülme canım,
inşallah bu ay hep birlikte bebişlerimize kavuşuruz.
özgürce canım bende izmirden içinde 5 adet olanlardan aldım adetimin 10.günü ilk kullandım çift çizgiyi gördüm emin olmak için 11.günüde denedim tekrar çift çizgiyi görddüm 12 13 günlerde denedim çift çizgi olmadı normalde bana adetin 14.günü kullan denildi fakat ben 10 .günü kullandım ve ovulasyon olduğunu gördüm emin olmakiçin ultrasona girdim ve doktorum yumurtalarımın çatladığını söyledi ben 27 ytl ye almıştım şimdi 6 adet arttı bebek olmazsa gelecek ay tekrar deniyicim
özgürce ,
bende idrarla yapılandan aldım,
10,gün çok silikti. bugün yani 11.gün tekrar yaptım biraz daha belirginleşti.
deneyeceğim bakalım. regl dönemin 27-veya 28 gün sürüyorsa 10,gün yapmaya başla derim.
bennu beyzam seninki idrarla mı yoksa tükürükle mi yapılıyor.benim aldığım tükürükle yapılıyor.zaten dr.lar hep 13-14. gün diyor.belki bende boşa zaman kaybettim.hadi sana başarılar.inşallah hamilelik haberlerini alırız hayırlısıyla.:))a.s.a.s.
canım tükürükle belirlemek daha zor bende araştırdım idrar testi daha ucuz daha kesin ben izmirde çağdaş eczanesinden istedi
m onlarda hemen gönderdiler doktorlara bakma adetin bitiminden diğer adetin başlangıcına kadar yap ben 30günde adetoluyorum 14.gün yunmurtlama olmalıyken 10.gün yumurtlama olduğunu belirledim inanmadım doktora gittim oda yumurtaların çatladığını söyledi sen adetin kaçıncı günündesin yumurtlama testini alna kadar ilişkiyi dene bakarsın gününü kaçırırsın
BENDE DUN TESADUF 1DR UN YAZISINI OKUDUM DIYORKI ovulasyon testinizi atesinizi olcerekte yapabilirsiniz.normalde 35 36C olan isi adet ortasi 38 38,5 39 ogunler sizin ovulasyon gunlerinizdir"'diyo...bende bu ay denicem bu sekilde (herseyi allah bilir ama kulun bildiginide deneyelim demi zaten elime her gecmesinde kulagima sokarim dereceyi sagolsun arkadasim ovulasyon gunumu belirlemis o gunler enerji verecek gidalar almali esim.zavalli hic haberi yok cok yorulcak ama umarimdeger ALLAH gonlumuze gore versin!!
Bu isi ölcme teknigine tipda bazal isi yontemi diyorlar...bende yillar once bu yontemle hamile kalmistim...cok basarili bir yontem..ama dikkat edilmesi gereken kurallari var bu kurallari noksansiz yaparsaniz basari orani cok yuksek..tabi bu yontemle illaki hamile kalacaksiniz diye bir sey yok.ovulasyon yani yumurtlama gununu size tesbit ediyor...bu yontemi yapmis ve bir cok arkadasina tavsiye etmis biri olarak sorulariniz olursa canla basla yardimci olurum..bilirim bebek isterken cekilen sıkıntıları o yuzden dir ki bildigim deneyimlerimde basarili oldugum tum tecrubelerimi paylasirim..yeterkin isteyin kizlarim..emrinizdeyim
kızlar,
bugün 12.günümdeyim yaptım çift çizgi çıkmadı. dün biraz silikte olsa vardı. testi yapmaya devam edeyim mi? 14.güne kadar . yoksa dün çatladımı?
canım bende ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm 4 gündür hergün ilişkiye giriyorum ben daha ne yapabilirim
kızlar,
bugün 12.günümdeyim yaptım çift çizgi çıkmadı. dün biraz silikte olsa vardı. testi yapmaya devam edeyim mi? 14.güne kadar . yoksa dün çatladımı?