ovulasyan testi yapan var mı?

birşey değil canım . yardımcı olabildiysem ne mutlu. sonuçta hepimiz bebiş istiyoruz.

bende aşkaleliyim hemşo :)

arkadaşlar ben de ovulasyon testi aldım.ama bu tükürükle bakılıyor.küçük bir mikroskop.ruj büyüklüğünde.ama yanlışlıkla internetten idrarla bakılan testi de almışız bu aralar bekliyorum gelince ikisinide kullanıp deneyimlerimi sizlerle paylaşıcam.

arkadaşlar tükürükle bakılandan birşey anlamadım.gitti paracıklar:)idrarla bakılanla 12 gün 2.çizgiyi gördüm.normalde biz 14.günden başlıyorduk.şimdi bakalım ne olacak.:uhm:

arkadaşlar tükürükle bakılandan birşey anlamadım.gitti paracıklar:)idrarla bakılanla 12 gün 2.çizgiyi gördüm.normalde biz 14.günden başlıyorduk.şimdi bakalım ne olacak.:uhm:

canım tükürükle bakmak zor sanırım söylemiştim çokkkkkk dikkatli olmak gerek 12. gün yakaladığına sevindim hadi bakalım inşallah tutar e-diğer adetin başlayana kadar sen gün aşırı ilişkiye gir ne olur ne olmaz

canım tükürükle bakmak zor sanırım söylemiştim çokkkkkk dikkatli olmak gerek 12. gün yakaladığına sevindim hadi bakalım inşallah tutar e-diğer adetin başlayana kadar sen gün aşırı ilişkiye gir ne olur ne olmaz

canım sen de artık bizi üzme yazılarını okuyunca üzülüyorum.içinde karamsarlığa yer bırakma.bebeğimiz olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım.benim k.valide yeni evliydik bana dediki" benim 3yıl olmadı kayın validem üzerime kuma alıyordu"yani anla.ben de eşime dedimki eğer çocuğumuz olmazsa senden ayrılıcam.şimdi hiiiiiç kimse kusura bakmasın.mutluyum ve ayrılmaya da başka biriyle paylaşmaya da hiç niyetim yok

ben yazılarımla sizleri üzmek kesinlikle istemiyorum ama nedense olmayınca kendimi çok kötü hissediyorum bu ay da olmayacak biliyorum çocuğu olmayanların sonu hiçde iç açıcı olmuyor son demlerinde ellerine bir bardak su veren olmuyor sorun bende o yüzden çok üzülüyorum bide daha çocuğunuz olmadımı diye soranlara bir türlü cevap veremiyorum sanki dilim tutuluyor ben buraya can sıkıntısından herşey yazıyorum siz çokta kafanıza takmayın biraz bencil olabilseydik keşke bencil insanlar bu dünyada daha rahat yaşıyorlar benim gördüğüm bu

ben hayatta herşeyi çok zor elde ettim mesleğimi eşimi ...vs şimdi inanın bu bebek için mücadele vermeye halim kalmadı gelecek ay boş vericem gerçi bugün 26.günüm 4günsonra belli olur bide adet olmadan kaçgün önce sivilce çıkıyodu

içimde kopan fırtınaları buradan başka kimselere söyleyemiyorum kendi anneme bile üzüldüğümü görünce bebek için gıcık olduğum hareketleri yapıyorlar 18 e kadar kendimi eve kapattım ailede kimseyle özellikle hamilelerle görüşmüyorum psikolojim çok bozuluyor 18den sonra kendimi toplar bebek istemediğimi herkese söylerim her ay bebeğin varmı diye sormasınlar diye

ben hayatta herşeyi çok zor elde ettim mesleğimi eşimi ...vs şimdi inanın bu bebek için mücadele vermeye halim kalmadı gelecek ay boş vericem gerçi bugün 26.günüm 4günsonra belli olur bide adet olmadan kaçgün önce sivilce çıkıyodu

benim bir hafta önce çıkıyor.seni üzgün ,çaresiz görmek istemiyorum.hem unutma mücadele ederek kazanılan şeyin tadı bir başka olur.ama mücadeleni verirken baştan kaybetmeyi göze almamak gerekiyor.gün doğmadan neler doğar bilinmez.stres yaparsan hormonlar altüst oluyor zaten.kafanı rahatlat.olmazsa da olmaz biz elimizden geleni yapalım da.eğer bir yaratıcıya inanıyorsan.sabırla bekle.dua et.ve isyan etme
.bırak kendini herşeyin en hayırlısı neyse o olacaktır.ilgini başka şeylere yönelt.bu hayata bebek yapmak için gelmedik.zamanı gelince olacak.sabır.biz kadınlar her zaman değerliyiz.bebeğimiz olsun olmasın.

yani ayrılmak isteyen eşim değil ben sorun bende yük bende benim kendi sorunumu niye eşime çektireyimki hem çocuk olmazsa ben bu evliliği sürdüremem hergün kavga ederiz ikimizinde hayatı zehir olur burda çocuğu olmayanın üzerine çok gidiliyor çok alay ediliyor kimse ona acımıyor ben bunu kendime yediremiyorum adımızı koymuşlar kısır gelin eksik etek benim bunları kaldıracak gücümyok okadar çok sorunum varki bide bu gelirse kaldıramam oyüzden başımı alıp diyar diyar buralardan gitmek istiyorum

yani ayrılmak isteyen eşim değil ben sorun bende yük bende benim kendi sorunumu niye eşime çektireyimki hem çocuk olmazsa ben bu evliliği sürdüremem hergün kavga ederiz ikimizinde hayatı zehir olur burda çocuğu olmayanın üzerine çok gidiliyor çok alay ediliyor kimse ona acımıyor ben bunu kendime yediremiyorum adımızı koymuşlar kısır gelin eksik etek benim bunları kaldıracak gücümyok okadar çok sorunum varki bide bu gelirse kaldıramam oyüzden başımı alıp diyar diyar buralardan gitmek istiyorum

tatlım memur değilmisin?al tayinini başka ile.güçlü ol hayatını kendin yönlendir.benim erzurumda akrabalarım var.olabilir baskı hissediyor olabilirsin ama kurtulmak için çare var.eşin ayrılmak isemiyor anladım.ee o zaman niye ayrılıp cezalandırıyorsun ki.niye kavga edesiniz olmazsa da olanca şefkatini eşine ver.eşler mutlu olduktan sonra çocuk olmasa da olur.

sizleri üzmek istemiyorum sizler üzülmeyin bensadece burada avunuyorum pc ile dertleşiyorum ben burada teslli aramıyorum bir çeşit iç dökme elimde olsa yazın tadını çıkarırdım eşimin çocuklara bakışnı görüyorum hamile görünce bana belli etmesede onunda moreli bozuluyor eşim bebeği olmasını çok istiyor tek isteğim bir evladım olsun demişti bu duygu onunda hakkı oda baba olmak istiyor eşimi bu şekilde görünce çok üzülüyorum

sizleri üzmek istemiyorum sizler üzülmeyin bensadece burada avunuyorum pc ile dertleşiyorum ben burada teslli aramıyorum bir çeşit iç dökme elimde olsa yazın tadını çıkarırdım eşimin çocuklara bakışnı görüyorum hamile görünce bana belli etmesede onunda moreli bozuluyor eşim bebeği olmasını çok istiyor tek isteğim bir evladım olsun demişti bu duygu onunda hakkı oda baba olmak istiyor eşimi bu şekilde görünce çok üzülüyorum

tamam duygularını anlayabiliyorum canım.ama sürekli aynı üzüntüyü yaşaman üzücü.tabiki bizlerde ümitsizliğe kapılıyoruz,işe yaramaz hissediyoruz,başımızı alıp gitmek istiyoruz ama bu duyguları sürekli taşımak zor be canım.aslında bir psikoloğa gitsen öyle iyi olur ki.kafan rahatlar ve bebek yapma şansın daha da artar.sonra sen bize ümit verirsin canım belli mi olur?

eşimin işi burada burdan gidemem ben şefkatimi eşime kesinlikle veremem bir zaman sonra çocuk isteniyor evlilik böyle yürüyor bazı şeyler çocukların hatırına katlanılıyor bizim çok samimi bir komşumuz vardı bebeği olmadı 56 yaşında hayatını kaybetti ben onun elinde büyüdüm ölene kadar keşke benimde bir bebeğim olsaydı dedi durdu son vaktinde hiç bakanı olmadı şimdi eşi 60 yaşında her gün ağlıyor çok zor oldu hayatıbir kap yemek veren yok teklik Allah mahsus ben dayanamam

bizde bir söz vardır vermemiş mabut neylesin kel mahmut bana psikolg ne yapacak benim derdimi birben bilirim beni bir ben anlayabilirim

eşimin işi burada burdan gidemem ben şefkatimi eşime kesinlikle veremem bir zaman sonra çocuk isteniyor evlilik böyle yürüyor bazı şeyler çocukların hatırına katlanılıyor bizim çok samimi bir komşumuz vardı bebeği olmadı 56 yaşında hayatını kaybetti ben onun elinde büyüdüm ölene kadar keşke benimde bir bebeğim olsaydı dedi durdu son vaktinde hiç bakanı olmadı şimdi eşi 60 yaşında her gün ağlıyor çok zor oldu hayatıbir kap yemek veren yok teklik Allah mahsus ben dayanamam

ah canım be,daha gelmeden geleceğinden korkup bu gününü mahvediyorsun.bak tekrar söylüyorum bu moral bozukluğu bu üzüntü stres bilmiyorum yani bebek korkar senden gelmez bak.ne yazıkki kötü olaylara şahit olmuşsun ama herkes aynı şeyleri yaşamazki.hem ben de evliyim ve sana çocuksuz mutlu olabileceğini söylüyorum işte.bak benim eşimin abisi çocuk için deliriyordu.13 yıl sonra filan oldu hemde ikiz.hem de tedaviler sırasında olmadı aradan aylar geçti bir duydukki bebekler geliyor.herkes şaşırdı.o kadar tedavi gördüler olmadı.bıraktılar aylar sonra oldu yani.yaa.

yumurtlama gününü yakalamışsın ne güzel emin olmak için dr gidebilisin bide adetin 21.günü progesteron seviyene baktır dr öyle diyor

benim internette bir dr var cumartesi günleri işi yoksa msn de görüşüyoruz ben dr sabrına hayranım hafta içi soru gönderiyosun yanıtlıyo hemen ertesi gün

yumurtlama gününü yakalamışsın ne güzel emin olmak için dr gidebilisin bide adetin 21.günü progesteron seviyene baktır dr öyle diyor

bak ben çalışmıyorum.evden taşınıcaz,para lazım.aşılama yaptıracaktım ertelemek zorundayım.kendi kendime bişeyler yapıyorum işte:)bakalım ne olacak.tamam canım benim baktırırım.neyi gösteriyormuş ki.çatlama olup olmadığını mı?

X