ovulasyan testi yapan var mı?

selam arkadaşlar vücut ısısı ölçen varmı. ben yapıyorum
1.gün 36,30 13.gün 36,20
2. gün 36,20 14.gün 36,30
3.gün 36,20 15.gün 36,30
4.gün 36,20 16,gün 36,20 ( ovülasyon kiti çift çizyi)
5.gün 36,30 17.gün 36,40
6.gün 36,30 18.gün 36,50
7.gün 36,20 19.gün 36,60
8.gün 36,20 20.gün 36,50
9.gün 36,30 21.gün 36,50
10.gün 36,20 22.gün 36,40 ( biraz düştü)
11.gün 36,20 23.gün 36,60 (29/08/2008)
12.gün 36,20

ölçüm yapmaya devam. Çok üzgünüm çoook

selam arkadaşlar vücut ısısı ölçen varmı. ben yapıyorum
1.gün 36,30 13.gün 36,20
2. gün 36,20 14.gün 36,30
3.gün 36,20 15.gün 36,30
4.gün 36,20 16,gün 36,20 ( ovülasyon kiti çift çizyi)
5.gün 36,30 17.gün 36,40
6.gün 36,30 18.gün 36,50
7.gün 36,20 19.gün 36,60
8.gün 36,20 20.gün 36,50
9.gün 36,30 21.gün 36,50
10.gün 36,20 22.gün 36,40 ( biraz düştü)
11.gün 36,20 23.gün 36,60 (29/08/2008)
12.gün 36,20

ölçüm yapmaya devam. Çok üzgünüm çoook

canım yumurtlama günün 16 sı ama ateş yükselmemiş sanırım. adet döngün ne? yumurtlama gününe göre sanırım 16+14 yani 30 unda adet olman gerekir eğer gebelik yoksa? doğru mu? sende yumurtlama akıntısı oluyor mu? bende olmuyo bu yüzden ben de bu ay test kiti almayı düşünüyorum.

oooffffffffff kızlar hala yapıyorum ben bu testi ama ikinci çizgi yine silik...kafamçokkarıştı

bende yumurtlama sorunu var galiba :1no2:

allahım sen bana yardım et...:Saruboceq:

kızlar 20. günde geçti... hala yumurtladığıma dair hiçbir belirti yok! :sm_confused:

bekle bekle bekle bekle bekle.... kötükedihüso

21. gün yine silik...
oooooooooooooooooooffffffffffffffffffffff...........................
bilmem duygularımı anlatabildimmi?

canım yumurtlama günün 16 sı ama ateş yükselmemiş sanırım. adet döngün ne? yumurtlama gününe göre sanırım 16+14 yani 30 unda adet olman gerekir eğer gebelik yoksa? doğru mu? sende yumurtlama akıntısı oluyor mu? bende olmuyo bu yüzden ben de bu ay test kiti almayı düşünüyorum.

selam yumurtlama zamanına yakın akntım diğer günlere göre çok oluyor. birde yumurtlama günü kasığımda hafif ağrı oluyor.

Kızlar selam..Bende hamile kalmak istediğim ay ovulasyon testi kullanmıştım,pozitif verince ertesi 2 gün üstüste ilişkide bulundum.Hiç sanmıyordum ama ilk aydan hamile kaldım!!!Bence bu testler gerçekten çok işe yarıyor onuçta koca ayda topu topu hamşle kalacağımız bir kaç gün var ve o da onları belirliyor!!!Sadece bilinmeyen markalar kullanmayın derim,güvenilir olmadıklarını yada hatalı olabildilklerini duymuştum!!Ben medi smart kullanmıştım bu arada.....a.s.

ben kullanıyorum canım ama bi türlü yumurtlayamadım gitti... hep ikinci çigi silik çıkıyor. sende de öyle olmuşmuydu?

acaba testmi yanlış anlamadım... gerçi adetimde düzensiz amannn valla karışık bu işler...:bbo:fisfisfis

onu düşün bunu dene...-tatlicadiarzu-

hamile kalmak , bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık ben...senağlama

ben kullanıyorum canım ama bi türlü yumurtlayamadım gitti... hep ikinci çigi silik çıkıyor. sende de öyle olmuşmuydu?

acaba testmi yanlış anlamadım... gerçi adetimde düzensiz amannn valla karışık bu işler...:bbo:fisfisfis

onu düşün bunu dene...-tatlicadiarzu-

hamile kalmak , bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık ben...senağlama

Canım testi saat kaç gibi kullanıyorsun ve yapmadan önce 4 saat sıvı almamaya dikkat ediyor musun?Çünkü sıvı alımı hormonları incelttiği için silik yada negatif bile görülebiliyor!Mutlaka 4 saat önceden başlayıp çok az sıvı alaıcaksın,2 saat öncedence hiç almayıp tuvaletede çıkmayacaksın ki net sonuç versin!Bide akşamüzeri gibi yapman daha faydalı çünkü lh hormonu akşama doğru yükseliyor gün içinde!Yani eğer zamansız vede sıvı ve tuvalete dikkat etmezsen yanlış yada silik çıkması çok normal canım!!Ben bunları uygulamıştım ve tam gününde net çıkmıştı!

yazdıklarının hepsine dikkat ediyorum. öyle yapıyorum testi zaten. ama adetimin 21. günüde geçti ben hala yumurtlamadım teste göre... gerçi adetim düzensiz 35 gün belki daha uzun zaman sürüyor...

sence normalmi testiğ yapmaya devam ediyim di mi?

yazdıklarının hepsine dikkat ediyorum. öyle yapıyorum testi zaten. ama adetimin 21. günüde geçti ben hala yumurtlamadım teste göre... gerçi adetim düzensiz 35 gün belki daha uzun zaman sürüyor...

sence normalmi testiğ yapmaya devam ediyim di mi?

Tabiiki canım devam et hiç belli olmaz ay içinde şaşmalar olabilir bu çok normal.Normal şartlarda eğer 35 günde bir oluyorsan tam,21. gün yumurtlama günün senin!!Çizginin silikte olsa çıktığını söylemiştin dimi?Bence sen bugünleri bu arada boş geçme derim ben!!!Hem boş geçme hem teste devam et..Sonradan çıksa bile hem sen bu arada zamanını kullanmış olursun hemde zaten spermler içeride 3 hatta bazılarında daha fazla canlı kalıyorlar!Yani bir iki gün sonra bile pozitif verse sen doğruyu yapmış olucaksın yumurta çatlayınca hemen döllenecek böylece...Zaten 35 ve üzeri hastalanıyorsan 21. günden önce çıkmasıda imkansız canım!!Bu ara kesin çıkıcak bu silikliktende belli!Demekki yaklaşmış canım!!!!!

ay bugünde çizgi silik... gerçi ben bu testi yapmaya başladığımdan beri hep ikinci çizgi silik çıkıyor. yumurtlama yaklaşınca ikinci çizgi öbüründen daha koyu oluyomuş . CADIARZU

doğru söylüyorsun. 21 günden sonra yumurtlamam olacak benim inşallah...:Saruboceq: bugün 22. gün bakalım testte çıkmadı ama biz yinede çalışalım. 2 günde bir di mi her ihtimale karşı... :eek::asigim::CüvCüv:

tekk tekk sayıyorum günleri...

23. gün arkadaşlar ve hala testte silik çizgi var...

ya benim yumurta trafiğe falan takıldı galiba...

24. gün. ama bugün bi fark var... çizgi çok hafif çıktı. acaba dün gece falanmı yumurtladım o yüzden koyu çizgiyi kaçırmış olabilirmiyim? olsa bugünde koyu çıkması lazımdı değilmi?

ama önceki günlerde silik çıkıyodu bugün çok hafif çıkmış varla yok arası... ne bu şimdi? anlamadım ben bunu? dün göğüslerim sızlıyordu bide... acaba adetmi olcam ben yaa... ne zaman yumurtladım ama bilmiyorum...

25. gün. test de koyu çizgi falan yok!

ama biraz akıntım var. acaba yumurtlayacakmıyım kızlar yaa... baktım iki parmağımın arasında uzuyor... bu yumurtlama belirtisimi acaba?

canim dun iliskiye girdinse onun icin uzuyor olabilir. yani icr=eride kalan spermler.

ben de ilk ay yapmaya basladigimda 28. gun yumurtlamistim. tek tek gun saydigim icin stres oldum.

sicakligini da olcersen sana yumurtlayip yumurtlamadigin hakkinda bilgi verir.

ben medismart diye bi marka kullanmıştım ama hiç memnun kalmadım 5 gün boyunca yaptım ilk gün tek çizgi 2. gün silik çift çizgi 3. 4. 5. gün hep silik çift çizgi çıktı ben bi şey anlamadım yani bu ay clear blue alıp onu deneyecem daha güvenilir bi marka diye duydum

yok canım 3 gündür ilişki yoktu. ondan olamaz yani...

ay valla bana sıkıntı geldi bu yumurtadan...

en iyisi 2 günde bir ilişki...

kızlar size bu ovaluasyon testi hakkında bişey sorucam dün adetimin 16. günüydü ve test pozitif çıktı
iki koyu çizgi ve biz çalıştık önceki günde çalışmıştık bu akşam da çalışmamız gerekirmi yoksa bir gün daha bekleyelimmi çift çizgi çıktıktan sonra kaç gün yaptınız yazarmısınız.birde kasıklarımda ağrı var ilişki sırasında da oldu sağ tarafımda acaba kist mi vardır yoksa yumurtlamadan mı kaynaklanıyordur kullanan varsa bu testi lütfen yazsın

a.s.kızlar bu testin maliyeti nedir ve içinde kaçtane oluyo ne marka kullanıyorsunuz merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim.

X