- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Insallah canim skinti yapiyorum cok bi sorunum olmadan bekleseydm daha farkli olurdu tabi allah hepimize wersin
Polikistik over mı var canımBizimde temiz ama kist war işte izin wermyo hamile kalmama. Artik yumurtlama günüm gelnce kasılıyorum napcaz cabuk gecsn diye. Insallah olur canim witamin iyi gelmstr
Bu haftayı komple değerlendirHanımlar merhaba bu ay ovü testiyle takip ettim ve 25.gün yani dün ve 26.gün bugün pik gördüm. Meğer adetime 6 gün kala ovülasyon gerçekleşiyormuş.. Benim sorum siz olsanız hangi günleri değerlendirirdiniz fotoğraf atıyorum. Üst üst'e 2 gün ilişki oldu yarını'da değerlendirirmiydiniz ?
Yok canım çikolata kisti. Senin pko muPolikistik over mı var canım
EvetYok canım çikolata kisti. Senin pko mu
Bu haftayı komple değerlendir
Test pozitif çıktı mı? 3 haftalık gebelik nası çıkıyor kız işaretlemişsin gebeyim diye anlamadımBugünün testi
Test pozitif çıktı mı? 3 haftalık gebelik nası çıkıyor kız işaretlemişsin gebeyim diye anlamadım
Kaç çıktı kız kanda merak ettim? Benim 3 artı 5 ken 0.2 çıkmıştı adet söktürücü almıştım, 4+2 de ancak 190 çıkmıştı, bebişime bişi olmamış çok şükürBugünün testi
Ay ama ne güzel şıp ovuyu tutturmuşsun ve gebe kalmışsın3 haftalık bile değil henüz canım testte çıkmadı kan'dan öğrendim ☺
Kaç çıktı kız kanda merak ettim? Benim 3 artı 5 ken 0.2 çıkmıştı adet söktürücü almıştım, 4+2 de ancak 190 çıkmıştı, bebişime bişi olmamış çok şükür
Ay bende o günler değer çıkmamıştı işte oğlan içerde nereye saklanmışsa, adet olayım diye yapmadığım kalmamıştı meger gebeymişim bi hafta sora öğrenmiştim37 değerim 10 11 güne tekamül ediyor ☺
Ay ama ne güzel şıp ovuyu tutturmuşsun ve gebe kalmışsınBen de ilk kez ovumu bu ay yakaladım tam 8 aydır bi kere tutturamamıştım, ben adet belirtisi sanıyodum ovu gecti sanıyodum bi hafta ara veriyodum tam o dönem oluyomuş ovu bu ay ben de yapmadım ovu tedti fln bıraktım, 22. Gün ilk ovu testini yaptım, ilk kez ben de pik gördüm umarım ben de senin gibi olurum Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
E ama yazmışsın yaa sabredip hergün yaptım test adete bi hafta kalaymış ovu günüm diye, tam olarak ilk kez o dönem düzenli ilişki yaşadınız ve tuttu di mi?Amin Rabbim herkese yaşatsın ama benimki pek şıp diye tutmadı canım 15 aydır deniyorduk canım hayırlısı bu zamanmış
E ama yazmışsın yaa sabredip hergün yaptım test adete bi hafta kalaymış ovu günüm diye, tam olarak ilk kez o dönem düzenli ilişki yaşadınız ve tuttu di mi?
Ya benim de adetim düzensiz gidiyo, bi ay 32 digeri 40 sora 50 sora 37 sonra 63 fln, yani adetin 14 gün öncesine gidip hiç ilişki tutturamadım. Ay belki benim de senin gibidir kız. Adete 8-9 gün kala oluyodur pik olabilir valla. Çünkü oğluma gebe kalışım da mucize gibiydi benim, tarih hesaplanamadı ve belki de gercekten seninki gibiydi. Bir de sen tecrübelisindir o zaman. Bu ovu testinde pik görünce kesin yumurtlamış oluyo di mi insan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?