Gebeliğe Hazırlık Ovü testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimde temiz ama kist war işte izin wermyo hamile kalmama. Artik yumurtlama günüm gelnce kasılıyorum napcaz cabuk gecsn diye. Insallah olur canim witamin iyi gelmstr
Polikistik over mı var canım

Bu haftayı komple değerlendir

3 haftalık bile değil henüz canım testte çıkmadı kan'dan öğrendim ☺
Ay ama ne güzel şıp ovuyu tutturmuşsun ve gebe kalmışsın Ben de ilk kez ovumu bu ay yakaladım tam 8 aydır bi kere tutturamamıştım, ben adet belirtisi sanıyodum ovu gecti sanıyodum bi hafta ara veriyodum tam o dönem oluyomuş ovu bu ay ben de yapmadım ovu tedti fln bıraktım, 22. Gün ilk ovu testini yaptım, ilk kez ben de pik gördüm umarım ben de senin gibi olurum Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

37 değerim 10 11 güne tekamül ediyor ☺
Ay bende o günler değer çıkmamıştı işte oğlan içerde nereye saklanmışsa, adet olayım diye yapmadığım kalmamıştı meger gebeymişim bi hafta sora öğrenmiştim herkesin farklı çalışıyo vucudu tabii.

Amin Rabbim herkese yaşatsın ama benimki pek şıp diye tutmadı canım 15 aydır deniyorduk canım hayırlısı bu zamanmış

Amin Rabbim herkese yaşatsın ama benimki pek şıp diye tutmadı canım 15 aydır deniyorduk canım hayırlısı bu zamanmış
E ama yazmışsın yaa sabredip hergün yaptım test adete bi hafta kalaymış ovu günüm diye, tam olarak ilk kez o dönem düzenli ilişki yaşadınız ve tuttu di mi?
Ya benim de adetim düzensiz gidiyo, bi ay 32 digeri 40 sora 50 sora 37 sonra 63 fln, yani adetin 14 gün öncesine gidip hiç ilişki tutturamadım. Ay belki benim de senin gibidir kız. Adete 8-9 gün kala oluyodur pik olabilir valla. Çünkü oğluma gebe kalışım da mucize gibiydi benim, tarih hesaplanamadı ve belki de gercekten seninki gibiydi. Bir de sen tecrübelisindir o zaman. Bu ovu testinde pik görünce kesin yumurtlamış oluyo di mi insan?

Ya bakalım bende bi işaretliyim, adet de olsam bakayım tam 14 Gün sonra mı oluyor yoksa seninki gibi mi?

Evet kararlı bir şekilde sadece geçen ay ovü testi yaptım bundan önce koyuluğa ulaşmadan pes ediyordum. Pik demek yumurta oluştu demek pik'ten sonrz silikleştiğinde test yumurta çatlamıştır demek . Biz hiç çalışmalara adet önce yoğunlaşmamıştık denk gelmiştir illaki ama sık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…