- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Canım testen 2saat geçınce idrar dagılır ve görüntú degisir yani hepsni ayni yan yana koyarak degilde hergün tek tek çekmen lazim. şuan görüntü hepsi pik
Canım ya galiba testin fazla iyisinden:) yani biz labaquick kullandgmz için böyle cikmiyo gerci senin testin cok kafa karstirici. silikligi belli degl benim testte yumurtlama yoksa cok hafif çikar yani cok kullansli inan seninknden emin olamadim bence test degstrAnladım fakat testin üzerinde 5 dkk sonra sonuca bakın diyor ve aynı böyleydi hepsi çok iyi hatırlıyorum
Canım ya galiba testin fazla iyisinden:) yani biz labaquick kullandgmz için böyle cikmiyo gerci senin testin cok kafa karstirici. silikligi belli degl benim testte yumurtlama yoksa cok hafif çikar yani cok kullansli inan seninknden emin olamadim bence test degstr
gerçi şmdi gördümde son attgn yumurtlama günún bordo olan. Ama dedgm gbi öteki günlerde cok yogun cizgi cikmis testin markasna özel bu kafani karistirr
Kıyamam dayanın:) canim bende cikolata kisti war önceden giden sperm orda yaşamayamaz düsüncesyle pik yaptiktan sonra hafif silinmesni beklyrum we öyle basliyrum 3gün arka arkaya yani yumurtam yolun ortasnda olsun diye. Sen pik çikan günü we ondan sonraki 2günü degerlendrBencede asıl pik bugün ama hergünü değerlendirmekten usandım
Başından beri nasıldı? Silikmiydi bir Tek bugünmü koyulaştı? Gebelik oluşunca da adete yakın pik gibi çıkıyor benşm öyle olmuştu o yüzden soruyorum.
Kıyamam dayanın:) canim bende cikolata kisti war önceden giden sperm orda yaşamayamaz düsüncesyle pik yaptiktan sonra hafif silinmesni beklyrum we öyle basliyrum 3gün arka arkaya yani yumurtam yolun ortasnda olsun diye. Sen pik çikan günü we ondan sonraki 2günü degerlendr
Yarin ve ondan sonraki günde warYarınde son gaz devam o zaman çalışmalara
Yarin ve ondan sonraki günde warkolay gele
Canim benim 11.ayım hala yeteer diyemedm :)Un
Puffyiterrrr artıkk
Canim benim 11.ayım hala yeteer diyemedm :)
Bizimde temiz ama kist war işte izin wermyo hamile kalmama. Artik yumurtlama günüm gelnce kasılıyorum napcaz cabuk gecsn diye. Insallah olur canim witamin iyi gelmstrBenim 13. Ayım tahlillerim temiz çıktı eşimde normal morfoloji %2 vitamin kullandı bu ay o yüzden umutluyum azcık yoksa akışına bırakmıştım bayadır
Bizimde temiz ama kist war işte izin wermyo hamile kalmama. Artik yumurtlama günüm gelnce kasılıyorum napcaz cabuk gecsn diye. Insallah olur canim witamin iyi gelmstr
Ameliyati pek önermiyolar yumurta rezerwini düsürüyo. bastan öyle deniyosun cnkü kistle hamile kalan insanlar war cok dokunmak istemiyolar yumurtaliklara.cikolata kistimi wardi arkadasndaAllah hepimize nasip etsin inşallah. Kist için ameliyat önermedi mi doktor sana ? Bir arkadaşım ameliyattan sonraki ay hamile kalmıştı.
Ameliyati pek önermiyolar yumurta rezerwini düsürüyo. bastan öyle deniyosun cnkü kistle hamile kalan insanlar war cok dokunmak istemiyolar yumurtaliklara.cikolata kistimi wardi arkadasnda
Insallah canim skinti yapiyorum cok bi sorunum olmadan bekleseydm daha farkli olurdu tabi allah hepimize wersinBenim bildiğim çikolata kistiydi yanılıyor'da olabilirim. Ameliyatlık durum yoksa doktor kistle de olur dediyse inşallah olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?