Gebeliğe Hazırlık Ovü testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Hanımlar merhaba bu ay ovü testiyle takip ettim ve 25.gün yani dün ve 26.gün bugün pik gördüm. Meğer adetime 6 gün kala ovülasyon gerçekleşiyormuş.. Benim sorum siz olsanız hangi günleri değerlendirirdiniz fotoğraf atıyorum. Üst üst'e 2 gün ilişki oldu yarını'da değerlendirirmiydiniz ?

Eklentiler

• InShot_20190728_154550553.jpg
    143,9 KB · Görüntüleme: 97
Canım testen 2saat geçınce idrar dagılır ve görüntú degisir yani hepsni ayni yan yana koyarak degilde hergün tek tek çekmen lazim. şuan görüntü hepsi pik

Canım testen 2saat geçınce idrar dagılır ve görüntú degisir yani hepsni ayni yan yana koyarak degilde hergün tek tek çekmen lazim. şuan görüntü hepsi pik

Anladım fakat testin üzerinde 5 dkk sonra sonuca bakın diyor ve aynı böyleydi hepsi çok iyi hatırlıyorum

Anladım fakat testin üzerinde 5 dkk sonra sonuca bakın diyor ve aynı böyleydi hepsi çok iyi hatırlıyorum
Canım ya galiba testin fazla iyisinden:) yani biz labaquick kullandgmz için böyle cikmiyo gerci senin testin cok kafa karstirici. silikligi belli degl benim testte yumurtlama yoksa cok hafif çikar yani cok kullansli inan seninknden emin olamadim bence test degstr

gerçi şmdi gördümde son attgn yumurtlama günún bordo olan. Ama dedgm gbi öteki günlerde cok yogun cizgi cikmis testin markasna özel bu kafani karistirr

Bundan öncede clearblue dijital kullanmıştım en sonuncusu gülücük göstermişti ovü var diyerekten öğlende bu yeni markalı testle yapmıştım işte. Bugün çatlar diye umuyordum ama ı ıh.. Peki sen pikten sonra çatladığı günü de değerlendirmişmiydin canım ?

Bencede asıl pik bugün ama hergünü değerlendirmekten usandım
Kıyamam dayanın:) canim bende cikolata kisti war önceden giden sperm orda yaşamayamaz düsüncesyle pik yaptiktan sonra hafif silinmesni beklyrum we öyle basliyrum 3gün arka arkaya yani yumurtam yolun ortasnda olsun diye. Sen pik çikan günü we ondan sonraki 2günü degerlendr

Başından beri nasıldı? Silikmiydi bir Tek bugünmü koyulaştı? Gebelik oluşunca da adete yakın pik gibi çıkıyor benşm öyle olmuştu o yüzden soruyorum.

Başından beri nasıldı? Silikmiydi bir Tek bugünmü koyulaştı? Gebelik oluşunca da adete yakın pik gibi çıkıyor benşm öyle olmuştu o yüzden soruyorum.

Bu fotoğraftakilerden önce testler hep silikti adet bitiminden 4 gün sonra yapmaya başlamıştım ovü gününü kaçırmamak için.

Yarınde son gaz devam o zaman çalışmalara

Benim 13. Ayım tahlillerim temiz çıktı eşimde normal morfoloji %2 vitamin kullandı bu ay o yüzden umutluyum azcık yoksa akışına bırakmıştım bayadır
Bizimde temiz ama kist war işte izin wermyo hamile kalmama. Artik yumurtlama günüm gelnce kasılıyorum napcaz cabuk gecsn diye. Insallah olur canim witamin iyi gelmstr

Bizimde temiz ama kist war işte izin wermyo hamile kalmama. Artik yumurtlama günüm gelnce kasılıyorum napcaz cabuk gecsn diye. Insallah olur canim witamin iyi gelmstr

Allah hepimize nasip etsin inşallah. Kist için ameliyat önermedi mi doktor sana ? Bir arkadaşım ameliyattan sonraki ay hamile kalmıştı.

Allah hepimize nasip etsin inşallah. Kist için ameliyat önermedi mi doktor sana ? Bir arkadaşım ameliyattan sonraki ay hamile kalmıştı.
Ameliyati pek önermiyolar yumurta rezerwini düsürüyo. bastan öyle deniyosun cnkü kistle hamile kalan insanlar war cok dokunmak istemiyolar yumurtaliklara.cikolata kistimi wardi arkadasnda

Ameliyati pek önermiyolar yumurta rezerwini düsürüyo. bastan öyle deniyosun cnkü kistle hamile kalan insanlar war cok dokunmak istemiyolar yumurtaliklara.cikolata kistimi wardi arkadasnda

Benim bildiğim çikolata kistiydi yanılıyor'da olabilirim. Ameliyatlık durum yoksa doktor kistle de olur dediyse inşallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…