İnşallah inşallaaaahhhhhhh kucak dolusu sarılıyorum kalbinizeAy benim de 1 Ekim bir mucize olsun olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallaaaahhhhhhh kucak dolusu sarılıyorum kalbinizeAy benim de 1 Ekim bir mucize olsun olur inşallah
Bende sizeeee buraya sonucunuzu yazarsanızİnşallah inşallaaaahhhhhhh kucak dolusu sarılıyorum kalbinize
Bugün ki testte böyle çıktı
Bence de bir dr ile görüsün istersenizBugün ki testte böyle çıktı
Ben de böyle reglime 5 gün kala ovülasyon gördüm gebelik testi negatif acaba regle yakın ovülaysyon olur mu en altta ki 2 si bu güne ait yumurtlama çatlamış demek mi oluyor acaba bugünü değerlendirsek mi nolur yardım edinBugün ki testte böyle çıktı
Bugünde degerlendirin canim yinedeBen de böyle reglime 5 gün kala ovülasyon gördüm gebelik testi negatif acaba regle yakın ovülaysyon olur mu en altta ki 2 si bu güne ait yumurtlama çatlamış demek mi oluyor acaba bugünü değerlendirsek mi nolur yardım edin
Yeniden yumurtluyor olabilirsin ne olur ne olmaz değerlendir kuzum duymuştum regle yakın yumurtlama olanlarıBen de böyle reglime 5 gün kala ovülasyon gördüm gebelik testi negatif acaba regle yakın ovülaysyon olur mu en altta ki 2 si bu güne ait yumurtlama çatlamış demek mi oluyor acaba bugünü değerlendirsek mi nolur yardım edin
Öyle yapalım peki ovülasyon olur mu böyle adete yakın zaman doktorlar hep 14-18 der ya şok oldumBugünde degerlendirin canim yinede
Yeniden yumurtluyor olabilirsin ne olur ne olmaz değerlendir kuzum duymuştum regle yakın yumurtlama olanları
Evet evet adete yakın yumurtlayanlar şaşırma hiç
Canım ben uygulamayı takip ediyordum orda 21 yumurtlama gösteriyordu ama 17 sinde yumurtladim bende doktorlarda öyle tahmin ediyorum ama değil valla en iyisi ovulasyon testleri bende 17 18 değerlendirdim inşallah olmuştur dünü değerlendiremedi malasef kucağımıza boş kalmaz umarımÖyle yapalım peki ovülasyon olur mu böyle adete yakın zaman doktorlar hep 14-18 der ya şok oldum
Hayırlısı olsun kuzum inşallah reglin kaç günde birCanım ben uygulamayı takip ediyordum orda 21 yumurtlama gösteriyordu ama 17 sinde yumurtladim bende doktorlarda öyle tahmin ediyorum ama değil valla en iyisi ovulasyon testleri bende 17 18 değerlendirdim inşallah olmuştur dünü değerlendiremedi malasef kucağımıza boş kalmaz umarım
32 33 arasi değişiyor canimHayırlısı olsun kuzum inşallah reglin kaç günde bir
Normal o halde yumurtlama ama ben asla çözemedim şu adetten 5 gün önce pozitif ovülasyon testi olayını ve giderek silikleşti 2 gün kaldı nerdeyse reglme öf dua ediyorum inşallah olur32 33 arasi değişiyor canim