- Konu Sahibi PowerPuffs
Merhaba kan verdiniz mi ?Rica ederim canım benim yarin.kan. Testi verecem pazartesi 13. Gün evde test yaptım çıkmadı adet sancısı gibi ağrılarım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kan verdiniz mi ?Rica ederim canım benim yarin.kan. Testi verecem pazartesi 13. Gün evde test yaptım çıkmadı adet sancısı gibi ağrılarım var
Kuzum verdim sağlık ocağında ne saçma ya yarın öğleden sonra cikicakmisMerhaba kan verdiniz mi ?
Hadi hayırlısı güzel sonuç alırsınız inşallahKuzum verdim sağlık ocağında ne saçma ya yarın öğleden sonra cikicakmis
İnşallah kuzum adet ağrısı başladı umudum yokHadi hayırlısı güzel sonuç alırsınız inşallah
Siz yinede içinizi ferah tutun sonuç çıkınca haberlerinizi bekliyorumİnşallah kuzum adet ağrısı başladı umudum yok
Tamam birtanem yazarım canım benimSiz yinede içinizi ferah tutun sonuç çıkınca haberlerinizi bekliyorum
Yaa hayırlı olsun gözün Aydın çok sevindim kaç çıktı sonucunKızlar kan testi verdim hamileyim
Allah razı olsun dualrim.seninle 399Yaa hayırlı olsun gözün Aydın çok sevindim kaç çıktı sonucun
Yaa çok sevindim gerçekten banada dua et lütfen bende kavuşayım bu habereAllah razı olsun dualrim.seninle 399
Tabikide ederim kuzum adet gibi ağrılarım vardı hiç umudum yoktu benim tez zamanda seninde güzel haberlerini Alaçam Allah'ın izniyleYaa çok sevindim gerçekten banada dua et lütfen bende kavuşayım bu habere
Amin inşallahTabikide ederim kuzum adet gibi ağrılarım vardı hiç umudum yoktu benim tez zamanda seninde güzel haberlerini Alaçam Allah'ın izniyle
Amin birtanemAmin inşallah
Çok sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinKızlar kan testi verdim hamileyim
Negatife olması 9.gün iğnenin etkisi gittiği anlamına gelir önemli olan 13. 14 gün pozitif olması zaten siz pozitif alsaydiniz bile iğnenin etkisi olabilirdi benimde 9.gun negatifti merak etmeyin testi tekrarlayın en garantisi 13.gün ben ozaman öğrendimmerhaba , kasım ayında regl 3. gün femara basladım 5 gün kullandım sabah aksam 3 adet yumurtam oldu 21, 18, 14 mm ve 23 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 9. günü erken gebelil testi yaptım negatfi , bazı yazılarda okudum sonradan pozitife dönebiliyormus lütfen bana yardımcı olun böyle bişey var mı pozitife dönebilir mi
Kuzum çok teşekkür amin canım inşallah saglikla bana çok yardımcı. Oldun Allah razı olsunÇok sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Ne demek canım benim kendi hamileliğim kadar sevindim valla rabbim isteyen herkese nasip etsin doktor bana kan testinden sonra 10 gün herşeye dikkat et dedi ağır kaldırma hareketlerine dikkat et dedi aklında bulunsun canım anı hareket yapma sakın ilişkide yasak dedi bide banaKuzum çok teşekkür amin canım inşallah saglikla bana çok yardımcı. Oldun Allah razı olsun
Kuzum adetime 2 gün var sağlık ocağına gittim ben değer 399 çıktı kadın doğuma randevu alayimmiNe demek canım benim kendi hamileliğim kadar sevindim valla rabbim isteyen herkese nasip etsin doktor bana kan testinden sonra 10 gün herşeye dikkat et dedi ağır kaldırma hareketlerine dikkat et dedi aklında bulunsun canım anı hareket yapma sakın ilişkide yasak dedi bide bana
Bence al bı git kan tahlileri filan yapiyolar çünküKuzum adetime 2 gün var sağlık ocağına gittim ben değer 399 çıktı kadın doğuma randevu alayimmi