- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi PowerPuffs
Kuzum bugün gityim kese gorunmediSilik filan biseyler de mi çıkmadı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bugün gityim kese gorunmediSilik filan biseyler de mi çıkmadı canım
hayır silik de cıkmadı tek çizgi dışında hiçbişey yok ama pkos oldugum için geç döllenme ihtimali olabilir mi diyorum kendimce , pkos olmama rağmen adetlerim hep düzenli bu ay da olmayacak bu 2. defa femara ve ovitrelle denemem oldu bu da başarısız , bazı yorumlarda okudum 13, 14 negatif olup 16 günde 18 günde pozitifi görenler olmuş ama kendi adıma cok uzak bir ihtimal olarak görüyorum :)Silik filan biseyler de mi çıkmadı canım
Canım regl oldum galiba yerleşme kanaması kahverengi olur diyorlar ama bende hiç olmadı o yüzden ne desem yanlış olurbirşey sorucam şimdi iğnenin 4. günü ve peçeteye sldim pesbembe bir akıntı geldi regl günüm e 3 gün var yerlesme olabilir mi regl mi erken geldi yoksa
Kaçıncı haftadasın ki küçüktür belki dış gebelik mi dedi ne dedi doktorKuzum bugün gityim kese gorunmedi
Kuzum değer 5bine çıkmış keşke gorunmedi 4+5Kaçıncı haftadasın ki küçüktür belki dış gebelik mi dedi ne dedi doktor
Canım hafta olarak çok küçük ama kese hcg ye göre görülmesi gerekiyordu sen yinede içini ferah tut bol bol dua etHaftaya gel dedi
Tesekkur ederim cnm çok sağol bigun başka doktora gidicemCanım hafta olarak çok küçük ama kese hcg ye göre görülmesi gerekiyordu sen yinede içini ferah tut bol bol dua et
Gittin mi canımTesekkur ederim cnm çok sağol bigun başka doktora gidicem
Canım bazen regl günleri kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor en garantisi bence gidip bı kan ver günün gelmiş kanda çıkabilir gebelik testlerinde sıkıntı olabiliyor en iyisi kan vermek bence hem için rahatlar inşallah hamilesindirHerkese merhaba ben 22 kasım da çatlatma iğnesi oldum 9.güne kadar pozitif görüp sonra negatife döndü.13. Ve 14.günde ise negatif gördüm bugün 16. Günüm hala regl olmadım regl sancısı gibi sancım var ama özellikle sol kasığımda ara ara batma mevcut ve her reglmden önce yüzümde sivilce çıkardı bu ay hiç bir sivilcem çıkmadı ilk defa göğüs uçlarım da sızı var bu gibi durumu yaşayıp gebelik öğrenen varmıdır ben pek ihtimal vermiyorum ama ilk defa bu iğneyi olduğum için pek bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevirim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ay inşallah kaç aydır deniyorum artık negatif görmek içimi daraltıyo kalbim sıkışıyor her ay ümitleirm tükeniyo test yaptım 13. 14. Günde ama gölge gibi vardı kaset testte ama erken de hiç birşey yoktu ekliyorum testi artık görmek istediğimi mi görüyorum anlamadım bu 4. Ayım ama iğne olarak ilk ayımdıCanım bazen regl günleri kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor en garantisi bence gidip bı kan ver günün gelmiş kanda çıkabilir gebelik testlerinde sıkıntı olabiliyor en iyisi kan vermek bence hem için rahatlar inşallah hamilesindir
Kuuzm gittim çok şükür gördümGittin mi canım
Bende bu gün yaptım 9. Günüm hiç çizgi cıkmadıBenimde 9 gün geçti canım iğnenin etkisi bende çok erken gitti diye düşünmuştüm
Canım bazen testlerde çıkmıyor hafif bı çizgi var gibi ama umitlendirmek istemem olmayınca insan çok üzülüyor kendimden biliyorum dualarım seninle inşallah vardırAy inşallah kaç aydır deniyorum artık negatif görmek içimi daraltıyo kalbim sıkışıyor her ay ümitleirm tükeniyo test yaptım 13. 14. Günde ama gölge gibi vardı kaset testte ama erken de hiç birşey yoktu ekliyorum testi artık görmek istediğimi mi görüyorum anlamadım bu 4. Ayım ama iğne olarak ilk ayımdıEki Görüntüle 3173992 Eki Görüntüle 3173993 Eki Görüntüle 3173994
Çok şükür canım artık sıra benim gibi kalp atışını duymaktaKuuzm gittim çok şükür gördüm
İnşallah sonradan pozitife döner canım stres yapma oda etkiliyorBende bu gün yaptım 9. Günüm hiç çizgi cıkmadı
Oyyy maşallah kuzum 4+6 senin kaç pekiÇok şükür canım artık sıra benim gibi kalp atışını duymakta
6+5 benimde haftaya gidicem doktor öyle dedi bakalım inşallah duyarım çok mide bulantısı ve kusma yapıyor benimki umarım sen yaşamazsın çok kötü bişeyOyyy maşallah kuzum 4+6 senin kaç peki