• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım bendeki testlerde one step miş hiç farketmedim bugun 11gunum dun akşamkiyle aynı silikte sende de mi bu şekilde çıkıyo kafamı karistirdi bozukmu bu test igne etkisi olsa bugün kaybolurdu gebelikten olsa bugun koyulasrdi diye dusunuyorum anlamadm çook silik cikiyo
Sanırım regl oluyorum çok ağrım var olmadı bu ay

Sanırım regl oluyorum çok ağrım var olmadı bu ay
Yaaa insallah öbür aya canım birgun bu guzel haberi alacağiz insallah benimde daha günüm var bugun 12.günüm ama hala aynı cizgi çikiyor ikinci cizgi hayalet ama dikkatli bakilinca var test mi bozuk anlamadm

Bu arada klomenden sonra 14. Gün regl oldum ama ped dolmuyor göğüslerim hala ağrıyor kist mi oldu acaba okuyan varsa yardımcı olabilir mi

Bu arada klomenden sonra 14. Gün regl oldum ama ped dolmuyor göğüslerim hala ağrıyor kist mi oldu acaba okuyan varsa yardımcı olabilir mi
Yani canim bildigim kadarı kist olursa adet olmamalisin ama emin degilim

Canım en iyisi regl tarihini beklemek kaç gün var bide resimleri atabilirsen bakalım burdan koyulaştı mı hiç
Canim ilgilendin çok tesekkur ederim bugun doktora gittim hamileyim🙏💕

Eklentiler

• 20200321_105441.jpg
    20200321_105441.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 42
Back