- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.401
Ayy tek hamile kalalim yapmasakta olur gerci o bu ara evde cift cizgi gorsem bagirarak aglar ortami bozarimEvet bekle ya kimse eşime sürpriz yapamadı sen yap bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy tek hamile kalalim yapmasakta olur gerci o bu ara evde cift cizgi gorsem bagirarak aglar ortami bozarimEvet bekle ya kimse eşime sürpriz yapamadı sen yap bari
Olmazz güzel bir anısı kalsın evde tekken test yap senAyy tek hamile kalalim yapmasakta olur gerci o bu ara evde cift cizgi gorsem bagirarak aglar ortami bozarim
esim de evde bu aralar sansimaOlmazz güzel bir anısı kalsın evde tekken test yap sen
Kuzum bilemeyiz ki, büyüme basladikca ilerliyor vallaAh Kuzum cok tesekkur ederim hepinizin gormesi beni cok mutlu ediyor kendi gozlerime inanmiyorum yani
Insallah dedigin gibi beta da vardir hayirlisi
Ya benim doktor cok erkenden vurdu 14 du carsamba gunu 16 cuma gunu vur dedi keske bekleseydim
Aynen biraz farkli anlamiyorum ama insallah tutunur ya nasil yaparsa yapsin tutunmasi onemliKuzum bilemeyiz ki, büyüme basladikca ilerliyor valla
Yurtdışı sistemi farkli herhalde
Simdi yapip birakiyorum hayirlisiGünaydın fıstık korkma sakın Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur
Insallah hic reglKuzum ben cuma gunune kadar regl olmazsam oyle yapmayı dusunuyorum sizin testleri sabirsizlikla bekliyorum
Negatif KuzumMagnifiaque test mi yapiyorsun canım.Hadi inşallah pozitiftir,haber ver
Adet zamanın ne zaman belki etkendir test icinNegatif Kuzum
Bugun 12. Gun olsa bugun olurdu sanirim adetime var 5 gun bak atim testiAdet zamanın ne zaman belki etkendir test icin
Erken canım bence dahaBugun 12. Gun olsa bugun olurdu sanirim adetime var 5 gun bak atim test
Nasil negatif yaaa dunki test mi bozuktu ki foto yuklesene kuzumNegatif Kuzum
Kizlar bisey diycem pozitif olabilirNasil negatif yaaa dunki test mi bozuktu ki foto yuklesene kuzum
Tam dayaklıksın yukle foto suraya getirme beni oralaraKizlar bisey diycem pozitif olabilir
Allah im insaallah ben yanilmiyorumdurTam dayaklıksın yukle foto suraya getirme beni oralara
Ay hadi insallah kuzum yaaaaaaa bende goruyorum fotoda boyleyse gercekte daha cok gorunurAllah im insaallah ben yanilmiyorumdur
Aglarken ara verip bir baktim inceciksilik
Anamm yaptın mı test Hadi hayırlısııı olsunAllah im insaallah ben yanilmiyorumdur
Aglarken ara verip bir baktim inceciksilik