- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.421
Bence pozitif canimAllah im insaallah ben yanilmiyorumdur
Aglarken ara verip bir baktim inceciksilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence pozitif canimAllah im insaallah ben yanilmiyorumdur
Daha beş gün var adete bu kadar çıkması bile çok iyiBence pozitif canim
Off goruyormusun ama cok cok az ilk hic birsey goremedimAy hadi insallah kuzum yaaaaaaa bende goruyorum fotoda boyleyse gercekte daha cok gorunur
Fobim var diye diye sizden once yaptimAnamm yaptın mı test Hadi hayırlısııı olsun
Insallah oyledir kan versemmi Ayy cok dondum kaldim napimBence pozitif canim
Git ver bence .Receten varmı.Off goruyormusun ama cok cok az ilk hic birsey goremedim
Fobim var diye diye sizden once yaptim
Insallah oyledir kan versemmi Ayy cok dondum kaldim napim
Gorunuyor tabi kiiiizzz kuzum sen git bi kan ver kendini yeme oyle ya ben basta negatifi gormesem sana bu kadar umit vermem ama senin ilk negatif oldu sonradan silik ciktiOff goruyormusun ama cok cok az ilk hic birsey goremedim
İyi yapmışsın hemen kan vermeye koş benim de fobim oluştu artık ama mecbur ypıcamOff goruyormusun ama cok cok az ilk hic birsey goremedim
Fobim var diye diye sizden once yaptim
Insallah oyledir kan versemmi Ayy cok dondum kaldim napim
PozitifffffAllah im insaallah ben yanilmiyorumdur
Evet var sagolsun doktor dusunmustuGit ver bence .Receten varmı.
Yapana kadar canimi aliyorlar ama yapinca bir rahatliyorsun insallah pozitifi gorursunİyi yapmışsın hemen kan vermeye koş benim de fobim oluştu artık ama mecbur ypıcam
Dun gece bir kasik agrim basladi dedim Tamam adet oluyorum umudum bitmisti y’a ama hala inanamiyorum ki test bozuk olabilir sanki o ihtimal yok gibiGorunuyor tabi kiiiizzz kuzum sen git bi kan ver kendini yeme oyle ya ben basta negatifi gormesem sana bu kadar umit vermem ama senin ilk negatif oldu sonradan silik cikti
kan da da cikarmiPozitifffff
Varsa kanda kesin çıkar .Git ver bence sonucuda mail olarak yollayın de yoksa yarına kadar beklersinDun gece bir kasik agrim basladi dedim Tamam adet oluyorum umudum bitmisti y’a ama hala inanamiyorum ki test bozuk olabilir sanki o ihtimal yok gibi
kan da da cikarmi
Kiz dun 2 test bugun 1 test hepsi mi yanlışşDun gece bir kasik agrim basladi dedim Tamam adet oluyorum umudum bitmisti y’a ama hala inanamiyorum ki test bozuk olabilir sanki o ihtimal yok gibi
kan da da cikarmi
Ay dur kardesime soyleyim biraksin beni kana insallah kanda da cikar yaVarsa kanda kesin çıkar .Git ver bence sonucuda mail olarak yollayın de yoksa yarına kadar beklersin
Dusunuyorum Ama imkansiz gibi geliyorKiz dun 2 test bugun 1 test hepsi mi yanlışş
Koş koşAy dur kardesime soyleyim biraksin beni kana insallah kanda da cikar ya
Dusunuyorum Ama imkansiz gibi geliyor
Telefonlarini kapatmis uykucu ulasirsam hemen kan verim beta vardir demi Off olcem simdi sKoş koş
Nasil mutlu oldum var yaaa Allahım kanda da gormemizi nasip etsin hemen cikiyo mu Fransa da sonuçlarDusunuyorum Ama imkansiz gibi geliyor
Araba kullanamiyormusunTelefonlarini kapatmis uykucu ulasirsam hemen kan verim beta vardir demi Off olcem simdi s
Ayyyy geçmiş olsun canım süpriz ne kadar güzel Yaaa çok mutlu oluyorum.. Bişey sorucam sana benim 14. Gün bugün ben bugünün mü adet olmam gerekir yoksa normal adet günüm 17.güne denk geliyor hangisini baz almalıyım.. Daha önce 15. Ya da 16. Günlerde adet oluyordumOff oyle bir doneme denk geldimki bacagim incindi tek basima bisey yapamiyorum
Kimseye soyleyemem esime surpriz yapmak istiyorum
Türkiye gibi hemen cikmiyorNasil mutlu oldum var yaaa Allahım kanda da gormemizi nasip etsin hemen cikiyo mu Fransa da sonuçlar
Simdi gidersem 12 den once cikar sonucNasil mutlu oldum var yaaa Allahım kanda da gormemizi nasip etsin hemen cikiyo mu Fransa da sonuçlar
Sorma dustum ben isyerinde bacagimi incittim sol tarafla debriyaji kullanamam simdiAraba kullanamiyormusun
Allah razi olsun kuzum 17. Gunu baz al sen insallah da gec dollenme felan olur bekledigin adet hic gelmezAyyyy geçmiş olsun canım süpriz ne kadar güzel Yaaa çok mutlu oluyorum.. Bişey sorucam sana benim 14. Gün bugün ben bugünün mü adet olmam gerekir yoksa normal adet günüm 17.güne denk geliyor hangisini baz almalıyım.. Daha önce 15. Ya da 16. Günlerde adet oluyordum
Ooo darla kardeşiniiiii kalksin hemeeenSimdi gidersem 12 den once cikar sonuc