- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.381
Benimki 3 gün sonra 25 mm olmuştuHocam cumaya kadar çatlamasın dedim, her gün 1 mm büyür, 20,21 mm olur anca dedi. Sen yine günaşırı dene dedi. Peki dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 3 gün sonra 25 mm olmuştuHocam cumaya kadar çatlamasın dedim, her gün 1 mm büyür, 20,21 mm olur anca dedi. Sen yine günaşırı dene dedi. Peki dedim
Gaz verme banaGeriden gelen bizi gecti bu ne beeeeeee
İlaç kullanmış mıydınBenimki 3 gün sonra 25 mm olmuştu
Ayy canımm test yapmışsın çalışıyorm takip edemiyorum burayı... Bende gördüm var bence hafi hayırlısı olsun çoooook sevindim bizde nasip olsunAyy bendede hep bir aksilik cikti hadi insallah yarin guzel olsun
ay dur bir deneyim
Belli olmaz o isler
16-20 me arasinda
Evet canım femara kullanmıştımİlaç kullanmış mıydın
İlaç kullanmayınca daha yavaş büyüyormuş öyle dedilerEvet canım femara kullanmıştım
Valla ben ilaç kullanmadan bir kere takip yaptırmıştım 10.günde 18 mm çıkmıştı benim ilaca çabuk yanıt veriyor. Sende bu ay femara mı kullandınİlaç kullanmayınca daha yavaş büyüyormuş öyle dediler
Yok kuzu ilaçsız. 12. Gün benimdeValla ben ilaç kullanmadan bir kere takip yaptırmıştım 10.günde 18 mm çıkmıştı benim ilaca çabuk yanıt veriyor. Sende bu ay femara mı kullandın
Ay hadi inşallah bu ay sağlıklı gebelik olur canım benim benimde kimyasal geçirdiğim için kanamam yeni bitti ovülasyon testi ile denicem bu ayYok kuzu ilaçsız. 12. Gün benimde
Cumaya kadar bekleyelim deme sebebi yumurtaliklar 24-25 mm arası catlamaya hazir olduğu için 18 mm cumaya kadar büyüme olasılığı yüksek ondan bekleyelim demiştir. Eğer 18 üstüne çıkarsa direkt iğne vursun mutlakaBenim bugün 18 mm yumurta vardı cuma iğne yapalım dedi. Geç olmaz mı ya?
Yeni yeni yukseliyor kuzum tabii kiBende hic sabir kalmadi sizce yeni yeni mi cikiyor o cizgi o yuzden mi var gibi yok gibi bisey
Kuzummmm kimyasal sonrası eli kulağında derlerAy hadi inşallah bu ay sağlıklı gebelik olur canım benim benimde kimyasal geçirdiğim için kanamam yeni bitti ovülasyon testi ile denicem bu ay
İnşallah kuzum yaKuzummmm kimyasal sonrası eli kulağında derler
Ay Kuzum hepiniz gordunuz ben cok mutlu oldum ama normal de biraz degisik Cok sacma hissediyorumAyy canımm test yapmışsın çalışıyorm takip edemiyorum burayı... Bende gördüm var bence hafi hayırlısı olsun çoooook sevindim bizde nasip olsun
Ilacsiz bir mm gunde ilaclarla 2-3 mm buyuyorİlaç kullanmayınca daha yavaş büyüyormuş öyle dediler
Eh buna gore biz erken vurmus oluyoruz Cok sacma degilmiCumaya kadar bekleyelim deme sebebi yumurtaliklar 24-25 mm arası catlamaya hazir olduğu için 18 mm cumaya kadar büyüme olasılığı yüksek ondan bekleyelim demiştir. Eğer 18 üstüne çıkarsa direkt iğne vursun mutlaka
Ayy insallah dedigin gibidir ne gordum bende bilmiyorum bir sabah olsaydiYeni yeni yukseliyor kuzum tabii ki
Kan verirsin yarın canım hayırlısıyla pozitif inşallahAy Kuzum hepiniz gordunuz ben cok mutlu oldum ama normal de biraz degisik Cok sacma hissediyorum
Ilacsiz bir mm gunde ilaclarla 2-3 mm buyuyor
Eh buna gore biz erken vurmus oluyoruz Cok sacma degilmi
Ayy insallah dedigin gibidir ne gordum bende bilmiyorum bir sabah olsaydi
Off oyle bir doneme denk geldimki bacagim incindi tek basima bisey yapamiyorumKan verirsin yarın canım hayırlısıyla pozitif inşallah
Ya bende şimdi okudum anca bütün konuşmaları bencede orda bir çizgi var Allah’ın hayırlısıyla betanı görmeyide nasip etsin kuzucum çok sevindimOff oyle bir doneme denk geldimki bacagim incindi tek basima bisey yapamiyorum
Kimseye soyleyemem esime surpriz yapmak istiyorum
Kuzum ben Kasım'da 18 mm ile vuruldum olmadı, Aralık'ta 23-24/14 vardı çatlamaya gelmiş iğne vuralim dedi doktorum zor catladigindan 18 mm olanda vurmak istemedi iğneyi ama denedik yani bünyeye yumurta zorluğuna göre değişiyorAy Kuzum hepiniz gordunuz ben cok mutlu oldum ama normal de biraz degisik Cok sacma hissediyorum
Ilacsiz bir mm gunde ilaclarla 2-3 mm buyuyor
Eh buna gore biz erken vurmus oluyoruz Cok sacma degilmi
Ayy insallah dedigin gibidir ne gordum bende bilmiyorum bir sabah olsaydi
Ah Kuzum cok tesekkur ederim hepinizin gormesi beni cok mutlu ediyor kendi gozlerime inanmiyorum yaniYa bende şimdi okudum anca bütün konuşmaları bencede orda bir çizgi var Allah’ın hayırlısıyla betanı görmeyide nasip etsin kuzucum çok sevindim
Ya benim doktor cok erkenden vurdu 14 du carsamba gunu 16 cuma gunu vur dedi keske bekleseydimKuzum ben Kasım'da 18 mm ile vuruldum olmadı, Aralık'ta 23-24/14 vardı çatlamaya gelmiş iğne vuralim dedi doktorum zor catladigindan 18 mm olanda vurmak istemedi iğneyi ama denedik yani bünyeye yumurta zorluğuna göre değişiyor
Evet bekle ya kimse eşime sürpriz yapamadı sen yap bariOff oyle bir doneme denk geldimki bacagim incindi tek basima bisey yapamiyorum
Kimseye soyleyemem esime surpriz yapmak istiyorum