- 5 Ekim 2020
- 2.782
- 3.989
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.441
Anladim canim gerci Turkiyede de ozellerde erken cikiyo devlette 1 gun yine bekliyosunTürkiye gibi hemen cikmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim gerci Turkiyede de ozellerde erken cikiyo devlette 1 gun yine bekliyosunTürkiye gibi hemen cikmiyor
Icine dogmus gibi dun gece bana mesaj atmis yarin tatilim beni sakin erkenden arama ulasmaya calisiyorum halaOoo darla kardeşiniiiii kalksin hemeeen
Zaten hep boyle olur varya hic şaşmaz bi seye heves edince illa aksilik cikarIcine dogmus gibi dun gece bana mesaj atmis yarin tatilim beni sakin erkenden arama ulasmaya calisiyorum hala
Ayy Kuzum cok cok isterim ki arkamdan gel dualarim simdi sana
Zaten hep boyle olur varya hic şaşmaz bi seye heves edince illa aksilik cikar
Kuzum benim Allah razı olsunnn 2 ay onceye kadar coook uzuluyodum cok agliyodum ama kimyasal gebelik olunca dedim en azindan hamile kalabiliyomusum ustune bide 2 senedir olmama sebebini de ogrenince bi rahatlama geldi bana
Ufakta olsa cikar kuzum,kan vermek icin beklemek istiyorsan bekle ama ben çizgi gördüm benim 2 gün kac tane test yapmama ragmen hep boyleydi işte biliyorsunDun gece bir kasik agrim basladi dedim Tamam adet oluyorum umudum bitmisti y’a ama hala inanamiyorum ki test bozuk olabilir sanki o ihtimal yok gibi
kan da da cikarmi
Hadi insallahh guzel sonuclar alirsin canimmKızlar ben bu sabah normal one step kaset testlerden yaptım ama negatif 3 saattir bekliyorum silik çizgi falan belirmedi. Sağlık ocağına gidip kan verdim bakalım ne çıkacak
Simdi kan vermeye gidiyorum insallah ordan da pozitifle gelebilirim sen gittinmi doktoraUfakta olsa cikar kuzum,kan vermek icin beklemek istiyorsan bekle ama ben çizgi gördüm benim 2 gün kac tane test yapmama ragmen hep boyleydi işte biliyorsun
Insallah betayi gorursun hadi insallah yaKızlar ben bu sabah normal one step kaset testlerden yaptım ama negatif 3 saattir bekliyorum silik çizgi falan belirmedi. Sağlık ocağına gidip kan verdim bakalım ne çıkacak
Inşallah sen de güzel haberler verirsin heyecanla bekliyorum ☺Simdi kan vermeye gidiyorum insallah ordan da pozitifle gelebilirim sen gittinmi doktora
Insallah betayi gorursun hadi insallah ya
Insallah Ikimizinde yuzunun guldugu bir gun olsun 4 senedir bu gunu bekliyorum insallahInşallah sen de güzel haberler verirsin heyecanla bekliyorum ☺
Keşke öyle Bi mucize olsaSimdi gidersem 12 den once cikar sonuc
Sorma dustum ben isyerinde bacagimi incittim sol tarafla debriyaji kullanamam simdi
Allah razi olsun kuzum 17. Gunu baz al sen insallah da gec dollenme felan olur bekledigin adet hic gelmez
Insallah olur rabbim ol desin yeterKeşke öyle Bi mucize olsa
Canımm testini gördüm çizgi var valla çok mutlu oldum inşallah kan sonucun çok güzel çıkar sağlıkla ilerlesinInsallah olur rabbim ol desin yeter
Insallah kuzum cok tesekkur ederim Allah razi olsun korkuyla bekliyorum vallaCanımm testini gördüm çizgi var valla çok mutlu oldum inşallah kan sonucun çok güzel çıkar sağlıkla ilerlesin
Yok hala sira cok bekliyorumMagnifiaque Kan verdin mi kuzumm
Sonuc kesin 12 de cikar Kuzum dua et banaÇıktı mı sonuç canım Magnifiaque
Fransa da saat daha 10:40 miInsallah kuzum cok tesekkur ederim Allah razi olsun korkuyla bekliyorum valla
Yok hala sira cok bekliyorum
Sonuc kesin 12 de cikar Kuzum dua et bana
Kuzum o korku 9 ay geçmez sağlıklı olsun inşallahInsallah kuzum cok tesekkur ederim Allah razi olsun korkuyla bekliyorum valla
Yok hala sira cok bekliyorum
Sonuc kesin 12 de cikar Kuzum dua et bana
Ayy masallah subhanallah minik mucizeye insallah keseyi gormek nasip olsun Evet 10.49 sukur verdim kani progestéron icin gec kalmisim dedim o zaman tek betaya bakalimFransa da saat daha 10:40 mi
Biz iyiyiz ablası,kese için insallah pazartesi gorucez beta 533 çıktı. Doktorum bile şaşırdı 400-450 bekliyordu
Kuzum cidden emin degilim cizgi varmiydi yokmuydu su sonuc bir cikaydi yaKuzum o korku 9 ay geçmez sağlıklı olsun inşallah
Amin bebeğimAyy masallah subhanallah minik mucizeye insallah keseyi gormek nasip olsun Evet 10.49 sukur verdim kani progestéron icin gec kalmisim dedim o zaman tek betaya bakalim
Kuzum cidden emin degilim cizgi varmiydi yokmuydu su sonuc bir cikaydi ya