- 5 Ekim 2020
- 2.782
- 3.989
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.361
Tabi kuzumY’a aslinda cok haklisin iyiki boyle dusunursek bêta yeni yukselir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi kuzumY’a aslinda cok haklisin iyiki boyle dusunursek bêta yeni yukselir
Ayy kimlik onemli hallet insallah aynen bende cok korkuyorum bir yarin olsaydiAbla kayit kimligmin suresi bitdi bu gun. Acilsin tekrar oturma izni kaydimi yaptiraym sonra. Yoksa kovarlar beni. Ama ne bileym ya off. Korkuyom umutlanmaya. İnseAllah nasib eder her ikimize
insa hepimiz pozitif gorelim belirtiler gitti sankiTabi kuzum
Aynen vallahi. Delilercegim. Tum aksilikler bu kadar ust uste gelirmi ya. Once gideyim dedigim gun, parami bulamadim. Sonraki gun kocamla kavga etdim ainirden gitmedim. bayram yuzunden kapandi. Sonra kimligin suresi bitdi.... Bari sonu iyi bitse. Bend ezor ne varsa hep cok guzel olur ama...yinede korkuyomAyy kimlik onemli hallet insallah aynen bende cok korkuyorum bir yarin olsaydi
Birak dinleme kendini kuzum su icmeden 4 5 saat dur tekrar teat yap isterseninsa hepimiz pozitif gorelim belirtiler gitti sanki
Sonuç belli zaten canımOff umarim uzulmezsin
Ayy bendede hep bir aksilik cikti hadi insallah yarin guzel olsunAynen vallahi. Delilercegim. Tum aksilikler bu kadar ust uste gelirmi ya. Once gideyim dedigim gun, parami bulamadim. Sonraki gun kocamla kavga etdim ainirden gitmedim. bayram yuzunden kapandi. Sonra kimligin suresi bitdi.... Bari sonu iyi bitse. Bend ezor ne varsa hep cok guzel olur ama...yinede korkuyom
ay dur bir deneyimBirak dinleme kendini kuzum su icmeden 4 5 saat dur tekrar teat yap istersen
Belli olmaz o islerSonuç belli zaten canım
16-20 me arasindaKızlar iğneyi kaç mm vuruyor doktorlar?
Benim bugün 18 mm yumurta vardı cuma iğne yapalım dedi. Geç olmaz mı ya?Ayy bendede hep bir aksilik cikti hadi insallah yarin guzel olsun
ay dur bir deneyim
Belli olmaz o isler
16-20 me arasinda
Ne kullaniyorsun ilac olarakBenim bugün 18 mm yumurta vardı cuma iğne yapalım dedi. Geç olmaz mı ya?
İlaç kullanmıyorum has doğal natural,Ne kullaniyorsun ilac olarak
Dene kuzum foto atay dur bir deneyim
Haa super ilacla olsa buyume riski olurdu gec kalirdin dogal oldugu icin sorun yok gene niye o kadar bekletiyor anlamadim simdi bile yumurtalarin iyi durumda zatenİlaç kullanmıyorum has doğal natural,
Ben sizden geriden geliyorum ama hayirlisi 12. Gun sizde 11. Gun bende hadi insallah yaDene kuzum foto at
Bence de. Bir de dedim kendi kendine çatlamasın hocam dedim yok dedi. Yine de boş geçmiyorum ne olur ne olmazHaa super ilacla olsa buyume riski olurdu gec kalirdin dogal oldugu icin sorun yok gene niye o kadar bekletiyor anlamadim simdi bile yumurtalarin iyi durumda zaten
Aynen beline kuvvet ama cidden ne dedi oyle deyince cumaya uc gun varBence de. Bir de dedim kendi kendine çatlamasın hocam dedim yok dedi. Yine de boş geçmiyorum ne olur ne olmaz
Hocam cumaya kadar çatlamasın dedim, her gün 1 mm büyür, 20,21 mm olur anca dedi. Sen yine günaşırı dene dedi. Peki dedimAynen beline kuvvet ama cidden ne dedi oyle deyince cumaya uc gun var
Ilginc ama benim doktor da 16 da vurduruyor aceba Hangisi hakli sakin bos gecme hep dene insallah olurHocam cumaya kadar çatlamasın dedim, her gün 1 mm büyür, 20,21 mm olur anca dedi. Sen yine günaşırı dene dedi. Peki dedim
Geriden gelen bizi gecti bu ne beeeeeeeBen sizden geriden geliyorum ama hayirlisi 12. Gun sizde 11. Gun bende hadi insallah ya
Olmaz kuzum benimde 18 ken yapmamıştı 3 gün sonra vurulmuştumBenim bugün 18 mm yumurta vardı cuma iğne yapalım dedi. Geç olmaz mı ya?