- 7 Ocak 2021
- 1.527
- 1.206
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #4.341
Hayırlısı olsun kuzum inşallahyok canım ıkıncı adet ıle gıtcem, dıger adetı beklıycez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun kuzum inşallahyok canım ıkıncı adet ıle gıtcem, dıger adetı beklıycez
Ayy hadi bismillah insallah ugur getirir guzel haberlerini alirizBu topik bana da uğur getirir inşallah geçen hafta pazar gecesi ovitrelle iğne vuruldum salı günü de aşılamam yapıldı,ilk aşılamam ve çok heyecanlıyım
Yaa inşallah ben de o müjdeyi vermek istiyorum artıkAyy hadi bismillah insallah ugur getirir guzel haberlerini aliriz
Evet donebilir tabiki en net cevabi 12. Gunden sonra alabilirsiniz insallah da donermerhaba , kasım ayında regl 3. gün femara basladım 5 gün kullandım sabah aksam 3 adet yumurtam oldu 21, 18, 14 mm ve 23 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 9. günü erken gebelil testi yaptım negatfi , bazı yazılarda okudum sonradan pozitife dönebiliyormus lütfen bana yardımcı olun böyle bişey var mı pozitife dönebilir mi