Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14 gün çok ya sen 10.günü test yapmaya başlarsın

Valla canım varsa vardır yoksa yok bu anlamlı söz ile tüm düşüncelerimi anlatabilmişimdir umarım
Jajajaja soyle rahat olsam yeterdi bana en temizi bu dusunce biliyormusun benim icimde volkanlar tasiyor olacak diyerek susturmaya calisiyorum vesveselerimi

Simdi ilk alinti yapmak istedigin mesaj icin bu isaretledigim alinti yazan yere tikla sonra mesaj bolumune gelince de bu isaretledigim yere bas on defa da alintilasan onuda cikar burda
Issizlikte nirvana yaptim mutlutablo

Evet çok yavaş düşüyor. Sonuçları attım ama ne diyeceği belli zaten ama bu kaset testte helal olsun 13 olan betayı çok net çıkardı
Neye guvenecegimizi sasirdik silik cizgi de kotu artik Of cok zor bu isler bu ay hemen tedaviye baslatir da bu son olur umarim

Hanimlar progesteron hormonuna igneden sonra ki 7. gunde mi bakiliyor yoksa catlamadan sonraki 7. gunde mi bakiliyor acaba

Yok canım bu ay başlamıcaz korunmaya gerek yok ama bir sonraki adetinde ilaç kullanmaya devam edersin şu an ilaca sağlıklı sonuç alamayabiliriz dedi
Ay bir mucize ilacsiz olsun kimyasal da olsa hamile kaldin buda guzel bisey biliyormusun
Hanimlar progesteron hormonuna igneden sonra ki 7. gunde mi bakiliyor yoksa catlamadan sonraki 7. gunde mi bakiliyor acaba
Hic bilmiyorum benim doktor erken sordu kafasina gore soruyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…