- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
14 gün çok yaEvet doktor sonuc guzel duphaston kullanma ama progesterôn icin fitil vardi ona devam et 14 gune gorusuruz dedi
Simdi yazdigimiz konularin altta sagda alinti diye bir yazi var oraya yaziyoruz geri cevaplamak icin asagi inince alintilari ekle var ona bas cikiyor
Y’a Of ne mutlu oldum harikarabbim beta sonuclarin kat ve kat artsin cok cok hayirli olsun bu surecte kimseye soyleme hemen valla nazar degiyor tebrik ederim
Sonuc ne cabuk cikti begumunki niye cikmadi Of
Yok ya korkuyorum14 gün çok yasen 10.günü test yapmaya başlarsın
Valla canım varsa vardır yoksa yokYok ya korkuyorumo testte negatif gorcem diye odum kopuyor gecen ay 13. Gunde yaptim
Jajajaja soyle rahat olsam yeterdi banaValla canım varsa vardır yoksa yokbu anlamlı söz ile tüm düşüncelerimi anlatabilmişimdir umarım
Kuzum bana bak ne olduğum belli değilJajajaja soyle rahat olsam yeterdi banaen temizi bu dusunce biliyormusun benim icimde volkanlar tasiyor olacak diyerek susturmaya calisiyorum vesveselerimi
Niye bukadar geç çıkıyor sonuç ya devlette bile 2 saatte cikiyorSonuçlarım çıkmadığı için kaset test aldım şimdi yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2977395
Ayy hala silik cizgi var Hala umut var simdiye kaybolmasi gerekirdi ya beta cok degildiki dusse kalmazdi benceSonuçlarım çıkmadığı için kaset test aldım şimdi yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2977395
Bende sorma kafayi siyirmama ramak kaldi hadi bize ikinci guzel haberi getirKuzum bana bak ne olduğum belli değilvalla deliye bağladım artık
Aynen ya 8 -9 saatte bir test cikarcaklar fazla degilmiNiye bukadar geç çıkıyor sonuç ya devlette bile 2 saatte cikiyor
Ayy hadi artmis olsunkızlar aradılar sonuçlar çıkmış mail atıcak şimdi
AhKızlar kimyasal olduğu kesinleşti beta 33 den 13 e düşmüş
Progesteron ise 10.75 çıkmış
Evet çok yavaş düşüyor. Sonuçları attım ama ne diyeceği belli zatenAhdusmus hayirlisi degilmis
Ne kadar yavas dusmus ya doktora attin mi simdi
Kuzum uzulme Tamam mi elbet olacak
Neye guvenecegimizi sasirdik silik cizgi de kotu artik Of cok zor bu islerEvet çok yavaş düşüyor. Sonuçları attım ama ne diyeceği belli zatenama bu kaset testte helal olsun 13 olan betayı çok net çıkardı
Yok canım bu ay başlamıcaz korunmaya gerek yok ama bir sonraki adetinde ilaç kullanmaya devam edersin şu an ilaca sağlıklı sonuç alamayabiliriz dediNeye guvenecegimizi sasirdik silik cizgi de kotu artik Of cok zor bu islerbu ay hemen tedaviye baslatir da bu son olur umarim
Ay bir mucize ilacsiz olsunYok canım bu ay başlamıcaz korunmaya gerek yok ama bir sonraki adetinde ilaç kullanmaya devam edersin şu an ilaca sağlıklı sonuç alamayabiliriz dedi
Hic bilmiyorum benim doktor erken sordu kafasina gore soruyor geneldeHanimlar progesteron hormonuna igneden sonra ki 7. gunde mi bakiliyor yoksa catlamadan sonraki 7. gunde mi bakiliyor acaba
Canım ben iğnenin 7.günü baktırmıştımHanimlar progesteron hormonuna igneden sonra ki 7. gunde mi bakiliyor yoksa catlamadan sonraki 7. gunde mi bakiliyor acaba