- 28 Şubat 2021
- 911
- 693
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Ayy aglatcaksin beni dusunme oyle hep beraber kalalim Allah’im hepimize nasip etsin Insallah KizlarBu ay ben olmasamda aramızdan biri hamis olucak gibi hissediyorum inşallah bütün kalbim öncelikleMagnifiaque seninle ❤
Ah manyaklar y’a off aksam sekiz ne demek sinir bozucular bu kadar bekledik mutlaka guzel sonuc alalim yarabbimTıp merkezine geldim şimdi yoğunluktan dolayı test sonucum çıkmamış 8 den sonra dediler ya
Evet bu kadar beklemeye mükemmel bir sonuç bekliyorumAh manyaklar y’a off aksam sekiz ne demek sinir bozucular bu kadar bekledik mutlaka guzel sonuc alalim yarabbim
Hastaneyi yiksaydin baslarinaEvet bu kadar beklemeye mükemmel bir sonuç bekliyorum
Aman yoramadım kendimiHastaneyi yiksaydin baslarina
Ayy bak doktor olumlu konusmus umudumuzu yitirmeyelim olacakAman yoramadım kendimizaten sonuçtanda çok ümitli olmadığım için
Kız acaba bu salak tıp merkezinin cihazı mı bozuk 32 den 2 gün sonra 33 çıkması bana biraz tuhaf geldi o yüzden bugünkü sonucu çok merak ediyorumAyy bak doktor olumlu konusmus umudumuzu yitirmeyelim olacak
Ayy ayni yerdemiydiKız acaba bu salak tıp merkezinin cihazı mı bozuk 32 den 2 gün sonra 33 çıkması bana biraz tuhaf geldi o yüzden bugünkü sonucu çok merak ediyorum
Evet ilk kanı orada verdiğim için ikincisinde aynı yer olsun dedim değer düşseydi tamam dicektimde 33 e çıkması saçma gelmiştiAyy ayni yerdemiydiolabilir valla beklerim sadece 1 artmasi da anormal geldi
off benimde aklim karisti birde doktor boyle soyleyînce Allah’im mutlaka vardirEvet ilk kanı orada verdiğim için ikincisinde aynı yer olsun dedim değer düşseydi tamam dicektimde 33 e çıkması saçma gelmişti
Bakalım canım doktorum 120 gibi bir değer çıkar ise sağlıklı olabilir dedi ama değer yok ortadaoff benimde aklim karisti birde doktor boyle soyleyînce Allah’im mutlaka vardir
Gözün aydın canım benim çok sevindimKızlar sonuç 8,7
İğneyi yaptıktan sonra kaçınca günün bugünKızlar sonuç 8,7
Evet doktor sonuc guzel duphaston kullanma ama progesterôn icin fitil vardi ona devam et 14 gune gorusuruz dediBakalım canım doktorum 120 gibi bir değer çıkar ise sağlıklı olabilir dedi ama değer yok ortadahayırlısını diliyorum sadece Senin değerlendirmeler bitti mi? Doktorum progesteron sonucuna bir şey dedi mi?
Simdi yazdigimiz konularin altta sagda alinti diye bir yazi var oraya yaziyoruz geri cevaplamak icin asagi inince alintilari ekle var ona bas cikiyorKizlar bana çoklu alinti nasıl yapılıyor anlatır mısınızkiminize cevap veremiyorum üzülüyorum kan verdim sonuç bekliyorum,henuz 15 dk oldu
Y’a Of ne mutlu oldum harikaKızlar sonuç 8,7
Çok mutlu oldum canımmKızlar sonuç 8,7