Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
off benimde aklim karisti birde doktor boyle soyleyînce Allah’im mutlaka vardir
Bakalım canım doktorum 120 gibi bir değer çıkar ise sağlıklı olabilir dedi ama değer yok ortada hayırlısını diliyorum sadece Senin değerlendirmeler bitti mi? Doktorum progesteron sonucuna bir şey dedi mi?

Kizlar bana çoklu alinti nasıl yapılıyor anlatır mısınız kiminize cevap veremiyorum üzülüyorum kan verdim sonuç bekliyorum,henuz 15 dk oldu

Evet doktor sonuc guzel duphaston kullanma ama progesterôn icin fitil vardi ona devam et 14 gune gorusuruz dedi
Kizlar bana çoklu alinti nasıl yapılıyor anlatır mısınız kiminize cevap veremiyorum üzülüyorum kan verdim sonuç bekliyorum,henuz 15 dk oldu
Simdi yazdigimiz konularin altta sagda alinti diye bir yazi var oraya yaziyoruz geri cevaplamak icin asagi inince alintilari ekle var ona bas cikiyor
Kızlar sonuç 8,7
Y’a Of ne mutlu oldum harika rabbim beta sonuclarin kat ve kat artsincok cok hayirli olsun bu surecte kimseye soyleme hemen valla nazar degiyor tebrik ederim
Sonuc ne cabuk cikti begumunki niye cikmadi Of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…