- 5 Ekim 2020
- 2.781
- 3.988
- Konu Sahibi Magnifiaque
Cok tesekkurlerCanım ben iğnenin 7.günü baktırmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkurlerCanım ben iğnenin 7.günü baktırmıştım
Evet canım bende onun için mutluyum modumu düşürmedim inşallah tekrar hamile kalmak için bu kadar uğraşmam şimdi sizin güzel haberlerinizi beklemek kaldı banaAy bir mucize ilacsiz olsun kimyasal da olsa hamile kaldin buda guzel bisey biliyormusun
benim doktor da tam tersi ne gerek var baktirmana diyo ama merak ettim benHic bilmiyorum benim doktor erken sordu kafasina gore soruyor genelde
Bence fazla dalga mı geçiyorlarBende sorma kafayi siyirmama ramak kaldi hadi bize ikinci guzel haberi getir
Aynen ya 8 -9 saatte bir test cikarcaklar fazla degilmi
Ah ya Ocak ayı hepimize uğurlu gelsin inşallahEvet çok yavaş düşüyor. Sonuçları attım ama ne diyeceği belli zaten ama bu kaset testte helal olsun 13 olan betayı çok net çıkardı
Sagol bebeğim sayende başardımNeye guvenecegimizi sasirdik silik cizgi de kotu artik Of cok zor bu isler bu ay hemen tedaviye baslatir da bu son olur umarim
Evet olacak buda bir umut sonu guzel bitecekEvet canım bende onun için mutluyum modumu düşürmedim inşallah tekrar hamile kalmak için bu kadar uğraşmam şimdi sizin güzel haberlerinizi beklemek kaldı bana
Ah oda sacma ajjajaja sen gene de baktir yedinci gunu baribenim doktor da tam tersi ne gerek var baktirmana diyo ama merak ettim ben
Bencede ozel diye uzatiyorlar kendilerini bir halt sanipBence fazla dalga mı geçiyorlar
Harikasin bu surecte artik kendini yorma gerisi gelir insallahAh ya Ocak ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah
Sagol bebeğim sayende başardım
Özelde 45 dk çıkıyor bu nası özel böyleEvet olacak buda bir umut sonu guzel bitecek
Ah oda sacma ajjajaja sen gene de baktir yedinci gunu bari
Bencede ozel diye uzatiyorlar kendilerini bir halt sanip
Harikasin bu surecte artik kendini yorma gerisi gelir insallah
Oh baya beklemis o zaman gerci bende bugun baya bekledim noluyorsa boyleÖzelde 45 dk çıkıyor bu nası özel böyle
Bu ay hiç kendimi yormadim ama persembe kan verene kadar yine umudumu cok yükseltmeyim ben canımEvet olacak buda bir umut sonu guzel bitecek
Ah oda sacma ajjajaja sen gene de baktir yedinci gunu bari
Bencede ozel diye uzatiyorlar kendilerini bir halt sanip
Harikasin bu surecte artik kendini yorma gerisi gelir insallah
Artar o bence ha gayretBu ay hiç kendimi yormadim ama persembe kan verene kadar yine umudumu cok yükseltmeyim ben canım
12 kuzumArtar o bence ha gayret
Peki bugun kacinci gunundu 11 demi
Canım proklatin değerin normalse incir de tüket,yumurtaliklara faydasi var.kızlar doktorum ile konuştuk değer çok düşmüş kimyasal gebelik 1 hafta 10 gün içinde kanaman başlar dedi. Bende ovülasyon testi sipariş verdim bu ay femara kullanmayacağım için ovülasyon ile takip edip değerlendiririm diye düşündüm
Benim prolaktin dengesiz canım ya çok yükselmiyor ama sabitte durmuyor çok oynakCanım proklatin değerin normalse incir de tüket,yumurtaliklara faydasi var.
Kalbinin istediğini nasip etsin Rabbim
Ah cok sukur Ay dualarina bizi de kat12 kuzum
Ayyy sıra sen de haydi Bismillahirrahmanirrahim
Evet degerlendirirsin guzel yapmissin belki nasibin bu ayda hadi bismillahkızlar doktorum ile konuştuk değer çok düşmüş kimyasal gebelik 1 hafta 10 gün içinde kanaman başlar dedi. Bende ovülasyon testi sipariş verdim bu ay femara kullanmayacağım için ovülasyon ile takip edip değerlendiririm diye düşündüm
Kimyasaldan sonra sağlıklı hamilelik yaşayan çok varmış canım ya bakalım belki hiç vücuda hormon vermeden hamile kalabilirAh cok sukur Ay dualarina bizi de kat
Evet degerlendirirsin guzel yapmissin belki nasibin bu ayda hadi bismillah
Tabii ki bebegimAh cok sukur Ay dualarina bizi de kat
Evet degerlendirirsin guzel yapmissin belki nasibin bu ayda hadi bismillah
Umudunu kaybetmeRabbim herkesin gönlüne göre versin kuzular bende cumayı iple çekiyorum kan bericem bugün progestron sonucum çıktı 16 Mış doktor iyi dedi ama benim hiç ümidim yok
O zaman inciri fazla tüketme canım bir arastir istersen yine. Avakado cok iyi gelir bak yumurtaligaKimyasaldan sonra sağlıklı hamilelik yaşayan çok varmış canım ya bakalım belki hiç vücuda hormon vermeden hamile kalabilir
Hic belli olmaz bu isler umudunu kaybetme Allah ol desin yeter guzel sonuclarini bekliyorumRabbim herkesin gönlüne göre versin kuzular bende cumayı iple çekiyorum kan bericem bugün progestron sonucum çıktı 16 Mış doktor iyi dedi ama benim hiç ümidim yok
Evet baya cok Ay bir mucize de sana gelsin tedavisiz hamileyim yazKimyasaldan sonra sağlıklı hamilelik yaşayan çok varmış canım ya bakalım belki hiç vücuda hormon vermeden hamile kalabilir
Ay avokadoyu hic sevmiyorum ama yemeye calistim ayaklarimi tavana bile diktim artik yarin iliski miliski yok yeter artik bekleme vaktiTabii ki bebegim
Umudunu kaybetme
O zaman inciri fazla tüketme canım bir arastir istersen yine. Avakado cok iyi gelir bak yumurtaliga
Ayyyy hadi inşallahHic belli olmaz bu isler umudunu kaybetme Allah ol desin yeter guzel sonuclarini bekliyorum
Evet baya cok Ay bir mucize de sana gelsin tedavisiz hamileyim yaz
Ay avokadoyu hic sevmiyorum ama yemeye calistim ayaklarimi tavana bile diktim artik yarin iliski miliski yok yeter artik bekleme vakti
Simdi gruptakilerin dusunceleri icin soruyorum Kuzum aceba belirtilerin varmiydi
Ben belirti aramamaya calisiyorum ama