- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi Magnifiaque
Oo mükemmel inşallah gebelik oluşmuşturKizlar benim progestéron cikti
48.60 iyimi sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo mükemmel inşallah gebelik oluşmuşturKizlar benim progestéron cikti
48.60 iyimi sizce ?
Ayy insallah Allah kerim rabbim nasip et Dualarimizi kabul ets senin ki cikti mi pekiOo mükemmel inşallah gebelik oluşmuştur
Yok ya çıkmadı sonuçları kendilerine sakladılar diye düşünmeye başladımAyy insallah Allah kerim rabbim nasip et Dualarimizi kabul ets senin ki cikti mi peki
25 lere bile iyi diyolardi burda 48 bence cok cok iyidir canm inşallah bebis gelsinKizlar benim progestéron cikti
48.60 iyimi sizce ?
Evet canım 20-21. Günler veriliyor genelde hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın sendeKızlar yarın adetimin 20 ci günü pregstrn değerine baktirabilirim dimi doktoruma yazdım yarın gel kan ver dedi
Yumurtanın gelişip çatladığını gösteriyor canım gebelikle ilgili maalesef sağlıklı bir referans değil Düşük çıkıp hamile kalanda var yüksek çıkıp hamile olmayanda mesela benim 23.61 çıkmıştı hamile kaldımBu değer le biz yumurtanın çatlayıp catlamadugini anlıyoruz dimi gebelik varsa belli olurmu
Off meraktan catliycam burda seni dusunemiyorumYok ya çıkmadı sonuçları kendilerine sakladılar diye düşünmeye başladım
Ah ver harika olur insallah guzel gelirKızlar yarın adetimin 20 ci günü pregstrn değerine baktirabilirim dimi doktoruma yazdım yarın gel kan ver dedi
Ay insallah betus ya aceba catladimi meraktan catliycam25 lere bile iyi diyolardi burda 48 bence cok cok iyidir canm inşallah bebis gelsin
Insallaaah bu ay hepimiz guzel haberleri aliriz ne zaman test yapicaksinizBana da uc gun oluyor dun bir kasik agrisi oldu catladigina isaret ben pek belirti aramamaya calisiyorum sivilce bende de oldu ama ilacîn yan etkileri sanirim
Dur merak catlatmaya ben de ekleneyim,birazdan kan vermeye gidcegim 2 gündür negatif testim, bugün pozitife döndü bakalım doğru mu,tek umudum 5 üstü çıkmasıOff meraktan catliycam burda seni dusunemiyorum
Ah ver harika olur insallah guzel gelir
Ay insallah betus ya aceba catladimi meraktan catliycam
Valla hiç sorma sinir oldum ya birazdan gidicem tıp merkezineOff meraktan catliycam burda seni dusunemiyorum
Aaa hani test niye bize atmadınDur merak catlatmaya ben de ekleneyim,birazdan kan vermeye gidcegim 2 gündür negatif testim, bugün pozitife döndü bakalım doğru mu,tek umudum 5 üstü çıkması
Off teste daha cok var 1. Ayin 6 sinda yapcam mutlaka hepimiz gorecegizInsallaaah bu ay hepimiz guzel haberleri aliriz ne zaman test yapicaksiniz
Ayy rabbim ne kadar guzel bir haber pozitif olduysa Tamam ya harika olacak rabbim buyukDur merak catlatmaya ben de ekleneyim,birazdan kan vermeye gidcegim 2 gündür negatif testim, bugün pozitife döndü bakalım doğru mu,tek umudum 5 üstü çıkması
Ayy hadi guzel haberlerin gelsinValla hiç sorma sinir oldum ya birazdan gidicem tıp merkezine
1 dakika içinde çıktı,hatta ilk yaptım inanmadim. Kan vermeye gidecek olmama rağmen bunu şimdi yaptım fotograf yuklerken kalite düşüyor gözle cok net pembik görüyorumAaa hani test niye bize atmadın
Evet görünüyor 20 falan çıkar diye düşünüyorum erken gebelik değil mi bu?hadi git kan ver bizede söyle1 dakika içinde çıktı,hatta ilk yaptım inanmadim. Kan vermeye gidecek olmama rağmen bunu şimdi yaptım fotograf yuklerken kalite düşüyor gözle cok net pembik görüyorum
Erken gebelik canım gidiyorum 2 saatte çıkıyor sonuç zatenEvet görünüyor 20 falan çıkar diye düşünüyorum erken gebelik değil mi bu?hadi git kan ver bizede söyle
Hadi bakalım sağlıklı olsun inşallahErken gebelik canım gidiyorum 2 saatte çıkıyor sonuç zaten
Bugun kacinci gundu Ay goruyorum hadi hayirli olsun betan cok olsun kat ve kat artsin hadi insallah1 dakika içinde çıktı,hatta ilk yaptım inanmadim. Kan vermeye gidecek olmama rağmen bunu şimdi yaptım fotograf yuklerken kalite düşüyor gözle cok net pembik görüyorum
Anaa kız sen hamilesin inşallah Allahin izniyle tabi1 dakika içinde çıktı,hatta ilk yaptım inanmadim. Kan vermeye gidecek olmama rağmen bunu şimdi yaptım fotograf yuklerken kalite düşüyor gözle cok net pembik görüyorum