Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet doktor sonuc guzel duphaston kullanma ama progesterôn icin fitil vardi ona devam et 14 gune gorusuruz dedi 🥲😍

Simdi yazdigimiz konularin altta sagda alinti diye bir yazi var oraya yaziyoruz geri cevaplamak icin asagi inince alintilari ekle var ona bas cikiyor 🔥

Y’a Of ne mutlu oldum harika 😍😍😍rabbim beta sonuclarin kat ve kat artsin😍cok cok hayirli olsun bu surecte kimseye soyleme hemen 😍valla nazar degiyor tebrik ederim
Sonuc ne cabuk cikti begumunki niye cikmadi Of 🤣
14 gün çok ya 😂 sen 10.günü test yapmaya başlarsın 😂😂

Sonuçlarım çıkmadığı için kaset test aldım şimdi yaptım böyle çıktı 6D1C0563-824B-42E0-AED2-3A207FAD7D60.jpeg

C672EB9C-94C9-4423-8325-1C02D17D1D6B.jpeg
Simdi ilk alinti yapmak istedigin mesaj icin bu isaretledigim alinti yazan yere tikla
CE180BCA-54DD-428F-981F-C0BF51A57AD0.jpeg
sonra mesaj bolumune gelince de bu isaretledigim yere bas on defa da alintilasan onuda cikar burda 🤣
Issizlikte nirvana yaptim 😪 mutlutablo mutlutablo

Evet çok yavaş düşüyor. Sonuçları attım ama ne diyeceği belli zaten 🙂 ama bu kaset testte helal olsun 13 olan betayı çok net çıkardı😂
Neye guvenecegimizi sasirdik silik cizgi de kotu artik Of cok zor bu isler 🥲bu ay hemen tedaviye baslatir da bu son olur umarim 😍

Hanimlar progesteron hormonuna igneden sonra ki 7. gunde mi bakiliyor yoksa catlamadan sonraki 7. gunde mi bakiliyor acaba 🤔😁

Yok canım bu ay başlamıcaz korunmaya gerek yok ama bir sonraki adetinde ilaç kullanmaya devam edersin şu an ilaca sağlıklı sonuç alamayabiliriz dedi
Ay bir mucize ilacsiz olsun 😍kimyasal da olsa hamile kaldin buda guzel bisey biliyormusun
Hanimlar progesteron hormonuna igneden sonra ki 7. gunde mi bakiliyor yoksa catlamadan sonraki 7. gunde mi bakiliyor acaba 🤔😁
Hic bilmiyorum benim doktor erken sordu kafasina gore soruyor genelde

X