- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
Hamile kalmakla bitmiyor ki bitsinAa ben iğnenin 7. Günü baktırmıştım değerimde 23.61 çıkmıştı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalmakla bitmiyor ki bitsinAa ben iğnenin 7. Günü baktırmıştım değerimde 23.61 çıkmıştı.
Kız niye üzüldün progesteron testine baktırdım iğnenin 7.günü o değer 23.61 çıktı progesteronun 10 üzeri çıkması çok iyi bişeyHamile kalmakla bitmiyor ki bitsin
Yok progesteron a uzulmedim genel olarak uzgunum hamile kalalim insallah da guzel gitsinKız niye üzüldün progesteron testine baktırdım iğnenin 7.günü o değer 23.61 çıktı progesteronun 10 üzeri çıkması çok iyi bişey
Yok hayır belli bir problem yok hsg de cektirdim sıkıntı cıkmadı♀Eşinizde yada sizde Bi sıkıntı varmi
Evet canım benim için tek güzel yani hamile kalmak Allah tekrar sağlıklı hamilelik nasip etsin sen değerlendirmeleri yaptın mıYok progesteron a uzulmedim genel olarak uzgunum hamile kalalim insallah da guzel gitsin
Yaa kuzum inşallah hepimiz görürüz pozitifi ama ben bu ay çok beklentiye girmedim. Eşim hasta oldu sadece yumurtlama gününü değerlendirebildik ama bi arkadaş burda yumurtlama günü ve sonraki 2 gün 2 defa ilişki oldu hamile kaldım demişti. Yani 3 gün boyunca günde 2 defa. Onu yapıcaktım sözde yüreği dayanmadı kocişiminOff sen atlattin bu sureci insallah pozitifi gorursun bende su iki gunu atlatsam fena olmaz ama cidden asiri bir agriydi ya insallah deger bunlara
Off sorma bende onu yapacaktim olmadi hem bugun 36. Saati geri 48. Saati yapacaktim benim koca nazli ciktiYaa kuzum inşallah hepimiz görürüz pozitifi ama ben bu ay çok beklentiye girmedim. Eşim hasta oldu sadece yumurtlama gününü değerlendirebildik ama bi arkadaş burda yumurtlama günü ve sonraki 2 gün 2 defa ilişki oldu hamile kaldım demişti. Yani 3 gün boyunca günde 2 defa. Onu yapıcaktım sözde yüreği dayanmadı kocişimin
Kız gerek olmaz mı sen artık saati falan hesaplama kocanı tuttuğun yerde bol bol ne kadar yapsan o kadar iyi.Off sorma bende onu yapacaktim olmadi hem bugun 36. Saati geri 48. Saati yapacaktim benim koca nazli cikti
Buna gore Yarin bir iliskiye gerek vzrmi yokmu sizce ?
Bugun catlatma ignesi gunuydu cunki
Tabi ki gerek var kız benim koca ile ben neler çekmiştim yılmadım 3 gün üst üste değerlendirmiştimOff sorma bende onu yapacaktim olmadi hem bugun 36. Saati geri 48. Saati yapacaktim benim koca nazli cikti
Off biliyorum kuzum ama valla sakat halimle ben adam kovaliyorum biktim artik onunla da kavga ettim bu konuda oturuyorum ya sanki jinekolok olan o tutturuyor spermler guclu olmaz cok olmaz iki gunde bir sinir krizi gecircem yeminleKız gerek olmaz mı sen artık saati falan hesaplama kocanı tuttuğun yerde bol bol ne kadar yapsan o kadar iyi.
Gerci gecen tedavide oyle yaptim gene tutmadi biktim artikTabi ki gerek var kız benim koca ile ben neler çekmiştim yılmadım 3 gün üst üste değerlendirmiştim
Benimde 36. Saat falan gecmis baya olmus ama saatine bakmadan değerlendirdik, bu sekilde de biraz gorev gibi ama napalımOff sorma bende onu yapacaktim olmadi hem bugun 36. Saati geri 48. Saati yapacaktim benim koca nazli cikti
Evet ayni gorev gibi aklinda hep bebek zor y’a ama napalim insallah tutmusturBenimde 36. Saat falan gecmis baya olmus ama saatine bakmadan değerlendirdik, bu sekilde de biraz gorev gibi ama napalım
Kuzum öyle düşünme bende öncekinde denedim aşılamada denedim tutmamıştı.. Bu sefer doktorum iğne saatlerini hesaplayarak 4 gün değerlendir demişti ben 3 gün değerlendirebildim adam 4. Günü yeter artık dediGerci gecen tedavide oyle yaptim gene tutmadi biktim artik
İnsallah bu sefer goruruz pozitifEvet ayni gorev gibi aklinda hep bebek zor y’a ama napalim insallah tutmustur
Kuzum cidden gecen ay igneden 2 gun once igne gunu igneden 3 gun sonra denedik tutmadi nasip deyip ilerlemek istiyorum artik napimKuzum öyle düşünme bende öncekinde denedim aşılamada denedim tutmamıştı.. Bu sefer doktorum iğne saatlerini hesaplayarak 4 gün değerlendir demişti ben 3 gün değerlendirebildim adam 4. Günü yeter artık dedi
insallah goruruz ya ne guzel olurduİnsallah bu sefer goruruz pozitif
Evet canım hem bizim için hemde eşlerimiz için zor bir süreç bazıları tek ilişkiden hamile kalıyor bazılarımızda böyle meşakkatli yollardan o kadar hormon yükledin kendime şu an salma değerlendirebildiğin kadar değerlendir inşallah güzel haberini alıcaz canım ben inanıyorumKuzum cidden gecen ay igneden 2 gun once igne gunu igneden 3 gun sonra denedik tutmadi nasip deyip ilerlemek istiyorum artik napim
insallah goruruz ya ne guzel olurdu
Insallah dedigin gibi olur benim mod simdiden dustu Rabbim yardimcimiz olsunEvet canım hem bizim için hemde eşlerimiz için zor bir süreç bazıları tek ilişkiden hamile kalıyor bazılarımızda böyle meşakkatli yollardan o kadar hormon yükledin kendime şu an salma değerlendirebildiğin kadar değerlendir inşallah güzel haberini alıcaz canım ben inanıyorum
Bende smdiden hazırladim kendimi olumsuz alışkanlıkInsallah dedigin gibi olur benim mod simdiden dustu Rabbim yardimcimiz olsun
Icimize islemis bizim biz nasil ayakta durcaz acebaBende smdiden hazırladim kendimi olumsuz alışkanlık