- 5 Ekim 2020
- 2.781
- 3.988
- Konu Sahibi Magnifiaque
Gunaydin hanimlar 4 gun once igne yaptim hic birrr belirti yok kasık ağrısı batma akıntı sadece cenemde minik minik sivilceler cikti o kadar sizlerde belirti neler oldu ilk hafta ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da uc gun oluyor dun bir kasik agrisi oldu catladigina isaret ben pek belirti aramamaya calisiyorum sivilce bende de oldu ama ilacîn yan etkileri sanirimGunaydin hanimlar 4 gun once igne yaptim hic birrr belirti yok kasık ağrısı batma akıntı sadece cenemde minik minik sivilceler cikti o kadar sizlerde belirti neler oldu ilk hafta ?
Hiç beklemediğimiz Bi zamanda olacak gibi hissediyorumIcimize islemis bizim biz nasil ayakta durcaz aceba
Hiç beklemediğimiz Bi zamanda olacak gibi hissediyorumIcimize islemis bizim biz nasil ayakta durcaz aceba
Off o zaman zor olacak bizim icinHiç beklemediğimiz Bi zamanda olacak gibi hissediyorum
İnşallah güzel çıkar canım bende testlerimi verdim 2 saat oldu hala çıkmadı sonuçOff o zaman zor olacak bizim icin
Niye simdiden negatiflestim ben ya istemiyorum boyle olmak
Nugun progesteron testi verdim bakalim sonuc ne olacak
Off sonuc beklemekte ayri aci insallah guzel cikar sonuclarimizİnşallah güzel çıkar canım bende testlerimi verdim 2 saat oldu hala çıkmadı sonuç
Ay sorma ya doktora gidicem sonuçlar çıkmadı normalde 1 saatte çıkardı bugün böyle oldu yaOff sonuc beklemekte ayri aci insallah guzel cikar sonuclarimiz
Ust uste geliyor doktora kacta gideceksinAy sorma ya doktora gidicem sonuçlar çıkmadı normalde 1 saatte çıkardı bugün böyle oldu ya
Şu an klinikteyim canım bekliyorum yol boyunca sonuç çıkar diye dua ettim ama çıkmadı senin sonuç ne zaman çıkıcakUst uste geliyor doktora kacta gideceksin
Ay tuh doktoruna gidecekmi Peki sonuclar benimde gec kaldi normalde 12 de cikmaliydiŞu an klinikteyim canım bekliyorum yol boyunca sonuç çıkar diye dua ettim ama çıkmadı senin sonuç ne zaman çıkıcak
Doktorumdan çıktım canım alttan ultrason ile baktı rahim kalın dedi dış gebelik olduğunu düşünmüyorum sağlıklıda olabilir sağlıksızda çıkıcak değerin çok önemli şu an dedi. Ama sonuçlar hala çıkmadı yaAy tuh doktoruna gidecekmi Peki sonuclar benimde gec kaldi normalde 12 de cikmaliydi
Ayy hadi insallah bir umut Insallah guzel cikar yarabbimDoktorumdan çıktım canım alttan ultrason ile baktı rahim kalın dedi dış gebelik olduğunu düşünmüyorum sağlıklıda olabilir sağlıksızda çıkıcak değerin çok önemli şu an dedi. Ama sonuçlar hala çıkmadı ya
İnşallah canım yaa ama bu testlerin çıkmaması sinir bozucu 12:30 da verdim testi yaAyy hadi insallah bir umut Insallah guzel cikar yarabbim
Ayy bende sabah 10 da verdim benim de ruhum darardiİnşallah canım yaa ama bu testlerin çıkmaması sinir bozucu 12:30 da verdim testi ya
Valla bizdeki de şans işteAyy bende sabah 10 da verdim benim de ruhum darardi
Y’a sinir oldum valla yeminle doktora mail etmem gerekecek cevap yok deliValla bizdeki de şans işte
Benimde doktora gönderemem lazım aradı testi verdiğim tıp merkezini dönüş yapıcaz dediler Devlette verseydim şimdiye çoktan sonuç çıkmıştı güya özelY’a sinir oldum valla yeminle doktora mail etmem gerekecek cevap yok deli
Oldum
Ozeller daha beter sacmalik ya hzrkesin isi var gucu var zaten streslzniyoruzBenimde doktora gönderemem lazım aradı testi verdiğim tıp merkezini dönüş yapıcaz dediler Devlette verseydim şimdiye çoktan sonuç çıkmıştı güya özel