- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #4.281
Aynen kuzum evime en yakin eczaneden aliyorum hep ayni satiyoAyy insallah yatmaya raziyim yeterki sag salim dogsunlar
Cidden zor yatmak
Her zaman ayni marka testimi aliyorsun peki neden boyle bende anlam veremedim ama insallah bu defa olur gorursun ya bir mucize
Insallah kuzum su mubarek aylar hurmetine mutlaka saglikli evlatlar nasip etsin rabbimAynen kuzum evime en yakin eczaneden aliyorum hep ayni satiyoinsallah canim bakalim yarin belli olur insallah guzel haberler verebilirim ❤
Naptın dogurdun mu bacı
Yok agzindan yel alsin cok daha var insallah 6-7 hafta daha bekleseler oyle dogsalar iyi olacakNaptın dogurdun mu bacı
Magnisimmm negatife döndü benim testInsallah kuzum su mubarek aylar hurmetine mutlaka saglikli evlatlar nasip etsin rabbim
Ah be guzel sevmim ya cok uzuldum ama insallah bu son son kesinlikle son olsunMagnisimmm negatife döndü benim testönümüzdeki maçlara artik
Insallah canikomAh be guzel sevmim ya cok uzuldum ama insallah bu son son kesinlikle son olsunhayirlisiyla sag salim evlatlar olsun
Ay ben az kaldı zannettim kuzumYok agzindan yel alsin cok daha var insallah 6-7 hafta daha bekleseler oyle dogsalar iyi olacak
Yok Kuzum daha yedi ayliklar ama risk var dogurmamak icin cabaliyorumAy ben az kaldı zannettim kuzum
Canım geçmiş olsun uzaktan takip ettim inşallah sağlıkla vaktinde doğurursunYok Kuzum daha yedi ayliklar ama risk var dogurmamak icin cabaliyorum
Kuzum cok tesekkur ederimCanım geçmiş olsun uzaktan takip ettim inşallah sağlıkla vaktinde doğurursunbol bol dinlen
Bugün eşimle birlikte genetiği gittik kuzum kan verdik 1 ay sonra sonuçlar çıkıyormuş. Geçen hafta tatildeydim kanamam başladı ama adet gibi olmadı genelde kahverengi olarak devam etti tekrar beta testti vermedim geçen gün gebelik testti yaptım çok net ikinci çizgi vardı değerim sıfırlanmamışKuzum cok tesekkur ederimAklim sendeydi nasilsin iyimisin
Dinlenmeye calisiyorum insallah hayirlisiyla atlatirim su surecleri
Off cok oldu hala nasil sifirlanmamis tuhBugün eşimle birlikte genetiği gittik kuzum kan verdik 1 ay sonra sonuçlar çıkıyormuş. Geçen hafta tatildeydim kanamam başladı ama adet gibi olmadı genelde kahverengi olarak devam etti tekrar beta testti vermedim geçen gün gebelik testti yaptım çok net ikinci çizgi vardı değerim sıfırlanmamış
İnşallah kuzum pıhtılaşma olduğunu düşünüyorum bakalım sonuç nasıl gelecek.. kanamam dün bitti sanırım gelen giden yok bugünOff cok oldu hala nasil sifirlanmamis tuhinsallah sonuclarin guzel gelir sorun cikmaz kuzum aceba betan tam ne zaman kendine doner
Umarim sorunsuz gececek bir hamilelik daha olur Kuzum sen iki kez kaldin sonuctaİnşallah kuzum pıhtılaşma olduğunu düşünüyorum bakalım sonuç nasıl gelecek.. kanamam dün bitti sanırım gelen giden yok bugünCuma günü soğan kürüne başlıcam rahim bi temizlensin ovülasyon ilede takip etmeyi düşünüyorum
İnşallah kuzumUmarim sorunsuz gececek bir hamilelik daha olur Kuzum sen iki kez kaldin sonucta
Ah beni bile etkiledi seni dusunemiyorum tek iyi noktasi dis gebelik diye cok korkmustum insallah birdaha boyle bisey yasamazsin Kuzumİnşallah kuzumilki kimyasal olduğu çok belli olduğu için heveslenmemiştim ama, bu sonuncuda kan değerlerimde artınca tamam bu sefer oldu diye düşünmüştüm psikolojik olarak çok etkiledi
Yaaaaa ikiz mi bide ayyyyy ya normal mi oldu tedavi ile mi o kadar çok istiyorum ki ikiz olmasını rabbım gönlüme göre verir şns herşeyin hayırlıs başta tabiYok Kuzum daha yedi ayliklar ama risk var dogurmamak icin cabaliyorum
Ayy insallah sana da ikiz nasip etsin Kuzum benimYaaaaa ikiz mi bide ayyyyy ya normal mi oldu tedavi ile mi o kadar çok istiyorum ki ikiz olmasını rabbım gönlüme göre verir şns herşeyin hayırlıs başta tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?