- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #4.321
Dualarimdasin kuzum insallah hemen gecerde son haftalarin rahat olurYaa iki hafta bekleme sirasi simdi insallah bekledigine degsin kuzucum bu defa poztifler gor
Off benimde testler cikmadi daha ne oldugunu bilmiyorum geceleri asiri kuduruyor kasinti cok kotu
Insallah kuzum hayirlisiyla sende betada guzel sayilar gor hamile kal dualarimdasinDualarimdasin kuzum insallah hemen gecerde son haftalarin rahat olur
kuzumm nasılsınnn, iyi misin ?Ah cicegim insallah son negatifin olsun
Kuzum iyim sukur sen nasilsinkuzumm nasılsınnn, iyi misin ?
bebişler nasıl
Çok şükür canım ya daha da iyi olsunlarKuzum iyim sukur sen nasilsinhamdolsun bebekler iyiler uykusuz geziyoruz ucumuzde toparlanmaya basladilar
Ya Ay hadi insallah bu ay senin ayin olsun guzel haberlerini alalim cok isterimÇok şükür canım ya daha da iyi olsunlar
Oy dmi uykusuzluk zor ..
Bende iyiyim şükür canım, tüp bebeğe başladık yumurtalar toplandı geçen hafta
İkinci adetle transfer insallahh
Amin çiçeğim ya inşallah,Ya Ay hadi insallah bu ay senin ayin olsun guzel haberlerini alalim cok isterim
valla uykusuzluk zor Kuzum bazen pat diye uyuyup kaliyorum o derece
Evet uykusuzluk ozellikle cok zor yaAmin çiçeğim ya inşallah,
Oy kıyamam zor olmaz mı ya annelik
amiiinn canım benimm,Evet uykusuzluk ozellikle cok zor ya
cok zor ama guzel surec insallah en kisa zamanda nasip olsun kuzum
Ah Kuzum insallah ugur getirsin bu topik sana bana getirmistiamiiinn canım benimm,
hayırlısı ile saglıkla gelsin benim minnakımda
Amin çiçeğim benimAh Kuzum insallah ugur getirsin bu topik sana bana getirmisti
selam kuzum dün kontrolüm vardı doktor 137,5 den devam dedi. Haftaya perşembe cuma toplarız diyordu ama dün, haftaya salı yada çarşamba toplarız dedi hayırlısıAmin çiçeğim benim
ay bende senı arıyordumm yazacaktımm,selam kuzum dün kontrolüm vardı doktor 137,5 den devam dedi. Haftaya perşembe cuma toplarız diyordu ama dün, haftaya salı yada çarşamba toplarız dedi hayırlısı
aynen kuzu hem çok kısa hemde cok uzun bi süreçmiş gibi geliyor bana :) Hayırlısı kuzum ya inşallah şu haftada güzelce gecerse bakalım. Bi bilgin var mı bilmiyorum ama özel de olsa rapor veriyorlar mı acaba iş içinay bende senı arıyordumm yazacaktımm,
hadi hayırlı olsun ınsallaahh baya yol kat ettın
yumurtaların boyutuna gore karar verıyorlar toplama gününe
ben iğne vuruurken zaman cok hızlı aktı gectı hıc bısey anlamamıstım bı baktım opu oldu bıtıı :)aynen kuzu hem çok kısa hemde cok uzun bi süreçmiş gibi geliyor bana :) Hayırlısı kuzum ya inşallah şu haftada güzelce gecerse bakalım. Bi bilgin var mı bilmiyorum ama özel de olsa rapor veriyorlar mı acaba iş içincuma günü sorucam ama belki biliyorsundur dedim :)
saol canımm :) SEnin adetine kaç gün var :)ben iğne vuruurken zaman cok hızlı aktı gectı hıc bısey anlamamıstım bı baktım opu oldu bıtıı :)
suanda pek bısey anlamıyorum hayal gıbı sankı bırısının surecını ızlıyorum gıbı..
ben opu gunu rapor aldım hastaneden canım verıyorlar ..
ertesı gunde evden calıstım o gunede ıstesem verırlerdı de almadım, persembe -cuma-cumartesı-pazar dınlendım baya :)
benım ıkı gunum kaldı adetıme kuzu, normalde de sanırım bu gunlerde olmam lazım yumurta toplamanın uzerınden 12 gun gectısaol canımm :) SEnin adetine kaç gün var :)
bu adetten sonra transferin değil mi kuzumbenım ıkı gunum kaldı adetıme kuzu, normalde de sanırım bu gunlerde olmam lazım yumurta toplamanın uzerınden 12 gun gectı
yok canım ıkıncı adet ıle gıtcem, dıger adetı beklıycezbu adetten sonra transferin değil mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?