- 25 Haziran 2022
- 273
- 299
- 33
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #4.241
Ederim tabi senden de guzel haberler bekliyorumHaberdar et bizide kuzum
Adet olana kadar umut hep varBenim bugun 16. Gunum idrar testi negatif artik, ama adette yok. Ne gelen ne giden hic bir belirtim de yok ne adete ne hamileligevucudum suan arafta galiba ne yapacagina karar veremiyor. Kacinci gune kadar belli olur acaba hamilelik varsa?
İnsallah canim Allah ol derse olmayacak hic birsey yok. Ama insanin da bu saate kadar çıkmamışken hic umudu kalmiyorEderim tabi senden de guzel haberler bekliyorum
Adet olana kadar umut hep var
Ah cok iyi bilirim o hissi kuzum rabbim cok bekletmeden nasip etsin insallahİnsallah canim Allah ol derse olmayacak hic birsey yok. Ama insanin da bu saate kadar çıkmamışken hic umudu kalmiyorignenin etkisiyle 3,11 e bile silik cikan idrar testinde bugun yaptim hic cikmadi o yuzden umudum kalmadi
Ya yarin ya da 2-3 temmuz olur diye tahmin ediyorum. Pcosum tam olarak su gun olur gunum o diyemiyorumAh cok iyi bilirim o hissi kuzum rabbim cok bekletmeden nasip etsin insallah
Adet ne zamandi Peki
Insallah negatifse hemen adet olursun bosuna beklemek daha zorYa yarin ya da 2-3 temmuz olur diye tahmin ediyorum. Pcosum tam olarak su gun olur gunum o diyemiyorum
İnsallah canim, bir an once bir sonraki surec neyse ona geceyim istiyor insanInsallah negatifse hemen adet olursun bosuna beklemek daha zor
Aynen uzuluyor felan ama bir yandan yeniden cabaliyor hayatİnsallah canim, bir an once bir sonraki surec neyse ona geceyim istiyor insan
Merhaba Evet cok var 15.18. Gun bile Gec dollenme olasiligi mumkunArkadaslar selamm
Birsey sormak istiyorum ovitrelle kullandiktan sonra idrar testinde negatif gorupte sonrasinda kan testi yaptirip pozitif goren var mi aranizda ?
Kuzum valla umut hep var ne olacak bilinmez cok gorduk olanİğnenin 14 Cu günü yarım saat sonra bitiyor ve afet olmadım ve sabah test yaptım negatif sizce bende umut varmıdır halasadece soruyorum ımkansız kısmında değilim dimi hala
Vallla bakalım ne olacak haklısınnkuzumnKuzum valla umut hep var ne olacak bilinmez cok gorduk olan
Insallah negatifse cok beklemez adet olursin ama bir an onceVallla bakalım ne olacak haklısınnkuzumn
Hamışe değişimdir cunku diyorum yA hem kan verdik gecen gün hem de dün sabah test yaptım cıkmadı kuzum adt olurum 29 Cu dongu günündeyim zatenInsallah negatifse cok beklemez adet olursin ama bir an once
Insallah son adetin olur bu Kuzum yaHamışe değişimdir cunku diyorum yA hem kan verdik gecen gün hem de dün sabah test yaptım cıkmadı kuzum adt olurum 29 Cu dongu günündeyim zaten
Progeston kullaniyormusun belki o gecikme yaptison durumumu bildireyim; benim iğnenin 18. günü bugun ne gelen ne giden varsabah lk idrarla yine yaptım. negatif (((
Kullaniyorum canim, az once biraz adet olacakmisim gibi kramp girmeye başladıProgeston kullaniyormusun belki o gecikme yapti
Ay son reglin olsun insallah kuzum yaKullaniyorum canim, az once biraz adet olacakmisim gibi kramp girmeye başladıgaliba regli olacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?