- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #4.261
Hayırlısı ne diyim kiInsallah son adetin olur bu Kuzum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı ne diyim kiInsallah son adetin olur bu Kuzum ya
Sagol guzel dileklerin icin canim, ben bu ay cylo progynova yi kullanayim da hormonlarimi duzenleyeyim diyorum amaAy son reglin olsun insallah kuzum ya
Insallah duzenlersin pko olup bu surecleri atlatan cok var Kuzum hemen gecer insallah yaSagol guzel dileklerin icin canim, ben bu ay cylo progynova yi kullanayim da hormonlarimi duzenleyeyim diyorum ama
En kisa zamanda hayirlisiyla insallahHayırlısı ne diyim ki
Amin kuuzm sen ne durumdasınEn kisa zamanda hayirlisiyla insallah
Ben hala beklemedeyim gozaltinda canim pazartesi ultrasona alacaklar insallahAmin kuuzm sen ne durumdasın
Oy kuzummm insss guzel geçecek canım benım cok heyecanlı rabbim bize de nasip etsinBen hala beklemedeyim gozaltinda canim pazartesi ultrasona alacaklar insallah
Ayy insallah hayirlisiyla hamile kalin kolaylikla kucaginiza alin cidden heycanli o kadar da zorOy kuzummm insss guzel geçecek canım benım cok heyecanlı rabbim bize de nasip etsin
İnssss kuzum benım Allah da sana güç versinAyy insallah hayirlisiyla hamile kalin kolaylikla kucaginiza alin cidden heycanli o kadar da zor
Insallah yarin hersey yolunda giderse eve donebilcem stresle bekliyorumİnssss kuzum benım Allah da sana güç versin
Naptın kuzuInsallah yarin hersey yolunda giderse eve donebilcem stresle bekliyorum
Valla bekliyorum Kuzum hayirlisiyla bir sabah olsaydiNaptın kuzu
:) sezaryan mı normal mı olcak naptın kızValla bekliyorum Kuzum hayirlisiyla bir sabah olsaydi
Ay yok daha dogurmuyorum dur Insallah da erken dogurmam hayirlisiyla zamanini beklesin:) sezaryan mı normal mı olcak naptın kız
Ay :) hadi hayırlısı bana dua et kız adım AyşeAy yok daha dogurmuyorum dur Insallah da erken dogurmam hayirlisiyla zamanini beklesin
Simdi eve cikartacaklarmi yatiracaklarmi onu anliycaz
Ederim tabi rabbim hayirlisiyla salih guzel evlatlar nasip etsinAy :) hadi hayırlısı bana dua et kız adım Ayşe
Canimcimmm napim kuzum gün sayiyorum dün ignenin 12. Aşılamanin 11. Günüydü dayanamadim yine test aldim gerçi gecen aylar 8. 9.gunlerden basliyodum yine iyi dayandim suan gorunuyor 2. Cizgi ama biliyosun gecen ayda 14. Gune kadar vardi o yuzden heveslenmiyorum belirti falanda yok bu ayda olmadi buyuk ihtimal sende eve cikmissin fun baktim cok sevindim hic kalkma yat bak dikkat et kendineSevm57 napti aceba
Ah Kuzum ya insallah bu ayda o cift cizgi hep kalie da hamile oldugunu duyurursunCanimcimmm napim kuzum gün sayiyorum dün ignenin 12. Aşılamanin 11. Günüydü dayanamadim yine test aldim gerçi gecen aylar 8. 9.gunlerden basliyodum yine iyi dayandim suan gorunuyor 2. Cizgi ama biliyosun gecen ayda 14. Gune kadar vardi o yuzden heveslenmiyorum belirti falanda yok bu ayda olmadi buyuk ihtimal sende eve cikmissin fun baktim cok sevindim hic kalkma yat bak dikkat et kendine
Valla oyle ya bakiyorum 7. 8.gun gidiyo herkeste benim olmus 13. Gun hla net gecen ayda oyleydi bakalim 1 2 gun dahaAh Kuzum ya insallah bu ayda o cift cizgi hep kalie da hamile oldugunu duyurursun
Senin bu testlerlz imtihanin neden Cift cikiyor onuda anlamiyorum ki
en en temizi uc gun daha bekle insallah bu defa al ya guzel bir sonuc
Cok sukurler olsun kuzum Bende evde gectim yatmam gerekiyor insallah bende bir ay bir bucuk ay dayanirim
Ayy insallah yatmaya raziyim yeterki sag salim dogsunlarValla oyle ya bakiyorum 7. 8.gun gidiyo herkeste benim olmus 13. Gun hla net gecen ayda oyleydi bakalim 1 2 gun daha
Benim kuzenimde 9 ay boyunca yatmisti zor tahmin ediyorum ama dayan zoru gitti kolayı kaldi sonra meleklerin kucaginda insallaaahhh