- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #4.301
İnşallah kuzumAh beni bile etkiledi seni dusunemiyorum tek iyi noktasi dis gebelik diye cok korkmustum insallah birdaha boyle bisey yasamazsin Kuzum
Insallah begumum bence olurİnşallah kuzumkorunmadan denemeye devam etmeyi düşünüyorum inşallah ilaçsız iğnesiz sağlıklı gebelik nasip olur
İnşallah kuzum bu ay kendim denicem inşallah güzel sonuç alabilirim önceki kimyasaldan 6 ay sonra gebelik oluştu bunda hemen olur inşallahInsallah begumum bence olursenin yumurtlama gunlerin calisiyor sanki bu defa dogal olur
Insallah kuzumİnşallah kuzum bu ay kendim denicem inşallah güzel sonuç alabilirim önceki kimyasaldan 6 ay sonra gebelik oluştu bunda hemen olur inşallah
İnşallah kuzum gerçekten yıldım birazInsallah kuzumkolaylikla hayirlisiyla olsun bu sefer ya
Kist gitmemis’mi dahaİnşallah kuzum gerçekten yıldım birazsoğan kürü rahimi temizliyormuş sol tarafta kist vardı en son ultrasona girdiğimde oda geçer belki tertemiz bir başlangıç yaparım
Menopoz ilk defa duydum o ne oluyp kuzumAyy insallah sana da ikiz nasip etsin Kuzum benimhayirlisiyla kolaylikla en kisa zaman da
Yumurta buyutme ignesi menopur ve ovitrelle le oldu hamdolsun 4. Denememde iki sene cabaladimigne ilaclarla hamdolsun oldu insallah ben sag salim kucagima alim rabbim de sizlzre hayirlisiyla nasip etsin
Kuzuum klomen veya femera Yok benim kaldigim yerde direk igneyle tedaviye basliyprum bir nevi ayni sey yumurta buyutme ilaclari benim yumurtalarim buyumuyordu catlamiyordu cunkiMenopoz ilk defa duydum o ne oluyp kuzum
İns ua canım benım ne guzel bebeklerine kavuşmuşsun bide insss sağlıkla doğumun olsun inssss
Aminnkuzımmmmmm amınnnnKuzuum klomen veya femera Yok benim kaldigim yerde direk igneyle tedaviye basliyprum bir nevi ayni sey yumurta buyutme ilaclari benim yumurtalarim buyumuyordu catlamiyordu cunki
InsallahAllah razi olsun rabbim en kisa zaman da sana ve butun arkadaslarima hayirlisiyla nasip etsin
Merhaba normalde bisey olmazmerhaba iğne sonrası 9günüm bebiş var mı yok mu bilmiyorum tatile gidicem denize girsem sıkıntı olur mu
Merhaba normalde bisey olmaz
Ama korkuyorsaniz iki gun daha bekleyip test yapmanizi oneririm
11. Gun cok riskli ogrenmek icin 12. Gunden sonrasi genelde testlerin dogru cikmasi olasilikBugun 11 .gun test yaptım bişey çıkmadı pozitife döner mi acaba
Kuzum iyim sukur hala yatmaya devam
Aman cok sukur canim yaKuzum iyim sukur hala yatmaya devamhamdolsun gelmediler daha 31 haftadayiz simdi 3-4 hafta daha dayanirsak iyi ama yatmak da oyle zormus anlatamam sen nasilsin peki
Ayy hadi insallahAman cok sukur canim yaRabbim yardimcin olsun insallah kuzum benim zordur eminim hele sicakta ben bugun ignemi oldum kuzum bakalim hayirlisi insallah
Catlatma kuzum klomen kullanmistim da dun gittigimde 1 tane 21mm yumurta vardi bu sabah ignemi oldum bakalim hayirlisi neyse o olsun canisiAyy hadi insallahkurban oldugum rabbim bu defa olumlu haber gelsin senden
Catlatmami yumurtlamami peki kuzum
Evet sicak mahvediyor insani Kasiniyorum ustune baya zorlandigim bir surec oldu bu aralar
Yaa iki hafta bekleme sirasi simdi insallah bekledigine degsin kuzucum bu defa poztifler gorCatlatma kuzum klomen kullanmistim da dun gittigimde 1 tane 21mm yumurta vardi bu sabah ignemi oldum bakalim hayirlisi neyse o olsun canisiay evet cok zordur biliyorum benim cok yakin arkadasimda da var kasinti onda da hicbir sorun cikmadi sadcee geceleri kasiniyodu bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?