- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahSelam Kizlar
Ocak subat derken 2021i bitirdik
2022 ye hamile girebilmek umuduyla aciyorum bu topigi bu ay tedavi gorebilcekmiyim daha bilmiyorum
Tutmamis olmasi nasip ama bir yerlerde biseyleri eksikmi yaptim veya bilmedigim birseyler varmi hep beraber devam edelim insallah bu yolda ugrasan herkese hayirli evlat nasip olsun
Zaten artik butun kk biliyor bendeki cocuk hasretini bu donemde ne yediniz ne kullandiniz yazarsaniz sevinirim
Esim de bir problem yok
Benim hipofiz bezim calismiyor cok arastirdim ama pek kimse bulamadim bu konu hakkinda da
Artik gercekten de dipdeyim stres yapmamak icin de cok cabaladim ama konu basli basina stresli bana bir cikis yolu yazabilecek olan varsa da dinliyorum
Ben dün adet oldum canım doktorumada yazdım aynı şekil 5 gun ilacını kullan 3 gun sonra kontrole gel dedi beraber ilerleryelim duamizida edelim birbirimize
Rabbim kolaylıkla hamile kalmayı nasip etsin inşallah canım en yakın zamanda bebeğini kucağına alacaksın Allah İn izniyleSelam Kizlar
Ocak subat derken 2021i bitirdik
2022 ye hamile girebilmek umuduyla aciyorum bu topigi bu ay tedavi gorebilcekmiyim daha bilmiyorum
Tutmamis olmasi nasip ama bir yerlerde biseyleri eksikmi yaptim veya bilmedigim birseyler varmi hep beraber devam edelim insallah bu yolda ugrasan herkese hayirli evlat nasip olsun
Zaten artik butun kk biliyor bendeki cocuk hasretini bu donemde ne yediniz ne kullandiniz yazarsaniz sevinirim
Esim de bir problem yok
Benim hipofiz bezim calismiyor cok arastirdim ama pek kimse bulamadim bu konu hakkinda da
Artik gercekten de dipdeyim stres yapmamak icin de cok cabaladim ama konu basli basina stresli bana bir cikis yolu yazabilecek olan varsa da dinliyorum
Ay evet ben sizi izlemeye aldım zaten kaybetmemek için. Birlikte geçirelim o dönemlerimizi
Aynen canım durmak yok yola devam inşallah bide bakıyoruz ucumuzde hamileyiz bu seferde hamilelik donemlerimizi takip ederiz inşallahAy evet ben sizi izlemeye aldım zaten kaybetmemek için. Birlikte geçirelim o dönemlerimizi
Ay senin ağzından bal damlıyo. Yaa inşallah Allahım inşallahh burdan gebe kaldık mı kalmadık mı değil de bu hafta bebiş şöyle bebiş böyle takibi yaparızAynen canım durmak yok yola devam inşallah bide bakıyoruz ucumuzde hamileyiz bu seferde hamilelik donemlerimizi takip ederiz inşallah
Aynen canım durmak yok yola devam inşallah bide bakıyoruz ucumuzde hamileyiz bu seferde hamilelik donemlerimizi takip ederiz inşallah
Insallah Kizlar yaAy senin ağzından bal damlıyo. Yaa inşallah Allahım inşallahh burdan gebe kaldık mı kalmadık mı değil de bu hafta bebiş şöyle bebiş böyle takibi yaparız
Rabbim kolaylıkla hamile kalmayı nasip etsin inşallah canım en yakın zamanda bebeğini kucağına alacaksın Allah İn izniyledoktor ne diyor peki hipofiz beziyle alakalı
Yani kac gundur oturduk agladik ettik hep aglayarak geciremeyiz kiBirlikten kuvvet doğar böyle hiç degilse destek oluruz birbirimize
Bende teyzesiBir Pelincik guzel dualarin icin cok tesekkur ederim insallah Rabbim senin mucizeni de sag salim kucagina almani nasip etsin Hipofiz bezi gebelik icin cok onemliymis ve hormonlar onunla calisiyormus bir nevi o Yonetiyormus yumurtalar buyusun catlasin diye o calismayinca butun sistem iptal
Doktor maalesef normal yoldan olmayacagini ama buyutme ve catlatma ignesiyle kolay oldugunu soyluyor bir kere kaldigim icin vucudumun buna alistigini olacagini dusunuyor ama son ovitrelle de negatif cikinca umidim git gide azalmaya basladi acikcasi hayirlisihe birde stres hipofiz bezini daha kotu ediyormus ama ben stresin annesiyim
Aynı şekilde ilacı kullanip kontrole gidicem smdiden heycanlandimYani kac gundur oturduk agladik ettik hep aglayarak geciremeyiz ki
Hamdolsun rabbimize guveniyoruz o zaman denemeye devam
Konustunmu Peki doktorunla
Ajjajajaja olay stresi yenmekle basliyorsa nasil yeneriz ki valla biktim artikBende teyzesi
Ayy insallah rabbim ol der olur Hangi ilac seninkiAynı şekilde ilacı kullanip kontrole gidicem smdiden heycanlandim
Bence biz ilk onla başlayalımAjjajajaja olay stresi yenmekle basliyorsa nasil yeneriz ki valla biktim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?