- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.441
8.gun çok çok silikti yani yok gibiydi.Insallah negatifi gordun sonra yaptin sonucta demi
Kizlar valla bu mubarek aylar da hic bos gecmesin istiyorum hepinize ayri ayri dua ediyorum kalbimdesiniz cifter cifter nasip etsin rabbim
Oyle zor gunler gecirdim ki bu yolda hepinizi cok iyi anliyorum rabbim kolaylikla hayirli evlat versin hepinize
Oyy evet 8.ci gun yok gibi bisey insallah m vardir mutlaka ya8.gun çok çok silikti yani yok gibiydi.
Ben 9.10 günü de hiç bişey çıkmaz dedim de gün gün koyu çıktı.igne olsa git gide silinip giderdi.
Amin canım yaaa, çok sağol
Dimi bizi en iyi biz anlıyoruz
Bak bu en üstteki çubuk olan ilk yaptığım 8.gun
İnşallah yaaa marka farki var ya diyorum belkide yoktur değişik duygular içindeyimOyy evet 8.ci gun yok gibi bisey insallah m vardir mutlaka ya
Yarin gelmez simdi sana
Yarin da mubarek gun Ayy insallahİnşallah yaaa marka farki var ya diyorum belkide yoktur değişik duygular içindeyim
Hayırlısı olsun inşallah.
Evet yaaa Sabah ola hayır ola diyorum
Uff habire diyorsun zaten inşallah bayramda hamile olurum falan diye, inşallah duaalrim kabul olmuştur hayırlısı ileYarin da mubarek gun Ayy insallahramazana guzel girersin
Ay boyle dua edince kabul olur olmazmiUff habire diyorsun zaten inşallah bayramda hamile olurum falan diye, inşallah duaalrim kabul olmuştur hayırlısı ile
İnşallah kuzum ya,Ay boyle dua edince kabul olur olmazmiinsallah ya su mubarek gunlerin hurmetine nasip etsin mevlam saglikla ilerlesin Yarin bir cizgi gorursen direk kan ver
Cok sukur 4 aylik oldum Kuzumİnşallah kuzum ya,
Veririm hemen inşallah
Sen kaç aylık sin kuzum şuan
Maşallah tatlımCok sukur 4 aylik oldum Kuzum
Benim hamilelik zor gecti ama uc ayi atlattim hamdolsun darisi hepinizin basina sag salim kucagimiza alalim hepimiz
Insallah bol bol dua edelim bu mubarek gunlerdeMaşallah tatlım
Aminnn Allah sağlıkla.kavustursun sizi de
İnşallah bnde artık kavusmusumdur yavruma
Sağol canım duaların içinInsallah bol bol dua edelim bu mubarek gunlerde
Valla bugun acillik oldum ama sukur hersey yolundaymis
Hamile kalmakla bitmiyor rabbim insallah insallah sag salim kavusalim
Kanama ve agri olunca gittim Kuzum da iyiyim sukur agrim devam ediyor da biraz rahatladimSağol canım duaların için
Evet yeni başlıyor daha hamile.kalinca
Doktorum da öyle diyodu hep bana.
Çok geçmiş olsun canım yaa, niye acillik oldun
Ay dmi keşke her an kontrol olasak.hamile ikenKanama ve agri olunca gittim Kuzum da iyiyim sukur agrim devam ediyor da biraz rahatladim
Hergun gidebilsek keske doktora icim daha rahat ederdi
Ne demek hep dualarimdasinya valla mubarek aylar ya bos gecmek istemiyorum icim hepimiz icin atiyor
Insallah kuzum yaAy dmi keşke her an kontrol olasak.hamile iken
Allah'ım bir dha yaşatmasın canım.
Kulun kula.duasi kabul olurmuş Rabbim razı olsun
Sende bebisinle.saglikla kavuş insallahh kuzum
Günaydın canım aynı gibi bugündeKanama ve agri olunca gittim Kuzum da iyiyim sukur agrim devam ediyor da biraz rahatladim
Hergun gidebilsek keske doktora icim daha rahat ederdi
Ne demek hep dualarimdasinya valla mubarek aylar ya bos gecmek istemiyorum icim hepimiz icin atiyor
Ben iğneden sonra değerlendiremedim ama öncekiler için bir test yapacağım bugün yarın
kuzucum ben test yaptım ama negatif dün gece yapmıstım adeti bekliyorum malesef..
daha koyu sanki kuzum var ya bence inşallah oldu bu seferGünaydın canım aynı gibi bugünde
İnşallah iğne değildir ya,daha koyu sanki kuzum var ya bence inşallah oldu bu sefer
Verdin mi kuzum bugün hadi hayırlı haberlerle gelİnşallah iğne değildir ya,
Ama.hayirlisii diyerek kan verdim.
Allah'a teslim.oldum en güzelini o bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?