- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.461
sabha gıttım verdım ya gebelık testı alcaktım sabahı bekle varmı yokmu beynımı yıcektı,Verdin mi kuzum bugün hadi hayırlı haberlerle gel
Daha kotu sanki 12. Gunde etki kalacagini sanmiyorumGünaydın canım aynı gibi bugünde
Ah guzel elbam insallah beklenen adet gelmesinde pozitif gor yakuzucum ben test yaptım ama negatif dün gece yapmıstım adeti bekliyorum malesef..
Ay hadi insallah kuzum yaBen iğneden sonra değerlendiremedim ama öncekiler için bir test yapacağım bugün yarın
canım ya ınsallaahhh, verdım saabahh kan 12de cıkıcak dua edın ınsallah gelmıstır yaaaDaha kotu sanki 12. Gunde etki kalacagini sanmiyoruminsallah kan testinde guzel gelir
Ayy insallah az kalmiscanım ya ınsallaahhh, verdım saabahh kan 12de cıkıcak dua edın ınsallah gelmıstır yaaa
Allahım ınsallaahh bebegım gelmıs olsun yaAyy insallah az kalmis5in uzerinde cikarsa tamam hamilesin
Allahım ınsallaahh bebegım gelmıs olsun ya
hayırlısı ıle saglıkla.
haber vercem kuzum
Olmuyor be kuzum yarın iğnenin 15. günü ocakta kullandığım da 15. günü olmustum yani yarına bekliyorum..Ah guzel elbam insallah beklenen adet gelmesinde pozitif gor ya
Hayırlı güzel haberlerle gel canım inşallahsabha gıttım verdım ya gebelık testı alcaktım sabahı bekle varmı yokmu beynımı yıcektı,
kan testıde 60tl mıs verdım gıttı hayırlısı :)
insallahhh canımın içi , Allah razı olsunnn,Daha kotu sanki 12. Gunde etki kalacagini sanmiyoruminsallah kan testinde guzel gelir
Hadi bakaliminsallahhh canımın içi , Allah razı olsunnn,
haber vercem hemen sızlerede
ya kuzum burda ben bır kızda okudum, sureklı negatıf gormus 16.dan sonra pozıtıf cıkmıstı,Olmuyor be kuzum yarın iğnenin 15. günü ocakta kullandığım da 15. günü olmustum yani yarına bekliyorum..
Ah kac defa olumsuzu gorup sonra goruyoruz pozitifi ama bu son negatifin olsun rabbim insallah kolaylikla nasip etsin Kuzum yaOlmuyor be kuzum yarın iğnenin 15. günü ocakta kullandığım da 15. günü olmustum yani yarına bekliyorum..
Kuzum bende gördüm onu ama ben 2 gün önce erken gebelik yaptım cıkmadı yani sanmıyorum oldugunuya kuzum burda ben bır kızda okudum, sureklı negatıf gormus 16.dan sonra pozıtıf cıkmıstı,
ınsallaahhh Rabbım nasıp etsınde pozıtıf gorelım hepımız yaa
Amin çok saol bebeğim dualarından benide eksik etme olur muAh kac defa olumsuzu gorup sonra goruyoruz pozitifi ama bu son negatifin olsun rabbim insallah kolaylikla nasip etsin Kuzum ya
amın kuzummm ınsallaahh,Kuzum bende gördüm onu ama ben 2 gün önce erken gebelik yaptım cıkmadı yani sanmıyorum oldugunuAllahım büyüktür ol der olur bizede ol desin inşallah
Edermiyim hic seninde guzel haberlerini alana kadar hep dua etcemAmin çok saol bebeğim dualarından benide eksik etme olur mu
amın kuzummm ınsallaahh,
Mevlam neylerse guzel eyler
Çok saolun annelerEdermiyim hic seninde guzel haberlerini alana kadar hep dua etcem
Evet bende goruyorum suyu dok uzerine dagilirsa kuruma cizgisidirÇok saolun annelerBen bunu sabah oldu sanıp gece uykulu yaptm bidahada bakmadım aksam geldiğimde baktım cektim rengiyle flan oynadım orda bi çizgi gibi bsey var ama ihtimal vermiyorum çünkü aksama kadar bu test kurudu kuruma çizgisi nasıl olur bilmiyorum kızlar tecrübeniz varsa söyleyin bu büyük bi ihtimal kuruma çizgisi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?