- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.401
Yok kuzum saldım artık ya eve bir tane bile gebelik testi almadım inat ettim adeti beklicem ve kendime yeni uğraşılar çıkarmam gerekiyorAh seni nasil iyi anliyorum su mubarek aylar da birakmayalim duayi insallah guzel sekilde sonuclanir bu defa cok stres yapma ama
Tamam kuzucum inşallah vardır dualarından eksik etme beni9. Gunde negatifse 12. Gunden sonra yap kesin cozum
11 cok erken kaliyor sanki Ay insallah
Kuzum randevu kusura bakma
Dogru yoldasin sen cicegim kafan rahat olsun elbet olurYok kuzum saldım artık ya eve bir tane bile gebelik testi almadım inat ettim adeti beklicem ve kendime yeni uğraşılar çıkarmam gerekiyor
Guzel hemsirem iyim sukur sen nasilsin
Insallah guzel gider sonu guzel olur Kuzum ya su mubarek ramazana girerken hamile gir ya dualarimdasinTamam kuzucum inşallah vardır dualarından eksik etme beniHaa anladm tamam kuzum hadi bakalım sağlıklı ilerlesin herşeyin inşallah
Bana da cok ince geldi 7.5 cidden degisikAyyy bende doktoruma aşılama yapalım diyorum kabul etmiyor benimki de özel hepsi farklı düşünüyor heraldebu arada Benim doktorum 7.5 cm rahim kalınlığına mükemmel en sevdiğim görüntü bu dedi bence gayet iyiymiş sizin rahim kalınlığınız.
Iyiyim sukur bende ❤ guzel heyecanlar bunlar stres yapma kendine tadini cikarGuzel hemsirem iyim sukur sen nasilsin
Yok daha nisanin 19unda randevum var bir aydir bekliyorum stres korkuyla
Ayy insallah cicegim ya cinsiyet felan dusunemiyorum valla hayirlisi olsun da onemli degil cok stres yapiyordum rapor verdi evde daha sakinim bakalim nasil gececekIyiyim sukur bende ❤ guzel heyecanlar bunlar stres yapma kendine tadini cikarher sey cabucak gecip gidecek ve bir gun bebisini kucaginda bulacaksin
Aminn amin rabbim korusun hepsini saglikla gelsinler❤❤Ayy insallah cicegim ya cinsiyet felan dusunemiyorum valla hayirlisi olsun da onemli degil cok stres yapiyordum rapor verdi evde daha sakinim bakalim nasil gececek
Su mubarek gunlerin hurmetine hepimiz kucagimiza alalim bebeklerimizi
Insallah hemsirem su mubarek uc aylarin hurmetineAminn amin rabbim korusun hepsini saglikla gelsinler❤❤
Aaa çok araştırma yapmadım bu konu hakkında aslında. Geçen ay 6 cm üstüne çıkarsa çatlatma iğnesi yapıcam dedi ama ona kalmadan kiste çevirdi yumurtalarım. Bakayım araştırayım ben bi bunuBana da cok ince geldi 7.5 cidden degisik
Tabiki doktorun bilir en iyisini ama bilmiyorum az geldi sansi arastir Belki insallah bu ay guzel olur herseyAaa çok araştırma yapmadım bu konu hakkında aslında. Geçen ay 6 cm üstüne çıkarsa çatlatma iğnesi yapıcam dedi ama ona kalmadan kiste çevirdi yumurtalarım. Bakayım araştırayım ben bi bunu
İnşAllah hepimiz hayırlı haberler alırızTabiki doktorun bilir en iyisini ama bilmiyorum az geldi sansi arastir Belki insallah bu ay guzel olur hersey
Kuzum oyle dusunme senin yasin daha cok gencKızlar cerrahpaşa dayım Bi prof başladım demiştim smdi elime kan sonuçlarını aldım amh değerim 0.185 düşük dimiazsonra sonuçları gostericem
Merhaba bende pco yok ama bu ay yumurtam gelişmediği için doktor verdi faydasını gördünüz mü acabaYa bende polikistik over görüntüsü yok dedi ilk ultrasyonda sonradan kan degerime bakti dedi senin yumurtan catlamiyor Buda pko dan kaynaklı dedi bide unsulin direncin olduğu için sana heralde oyuzden ilaç etki etmedi dedi pholicaps verdi pkolarin kullandığı bunu kullanıp hamile kalan çok var dedi bende 1 ay oldu kullanıyorum bakalım inşallah ise yarar hamile kalamasam bile pko ya iyi gelsin
Merhaba canım ben 1 ay kullandim bıraktım başka sorunum cikti pahallı diye devam etmedim ama çok arastirmustim baya yararlı sorunun pkoysa al derimMerhaba bende pco yok ama bu ay yumurtam gelişmediği için doktor verdi faydasını gördünüz mü acaba
Diğerleri güzel eşimin sperm degerleri de güzel bitek yumurta rezervin az seni beklemeyelim fazla dedi işteKuzum oyle dusunme senin yasin daha cok gencbaska sonuclar nasil
Doktormu soyledi boyleDiğerleri güzel eşimin sperm degerleri de güzel bitek yumurta rezervin az seni beklemeyelim fazla dedi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?