- 28 Şubat 2021
- 957
- 711
- 53
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #3.421
Ever canım aşılama olucam anesteziliDoktormu soyledi boyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ever canım aşılama olucam anesteziliDoktormu soyledi boyle
Pco yok canım düzenli adet de görüyorum fakat bu ay yumurtam gelişmediği için doktor verdi ondan sordum canım iyi geldimi diyeMerhaba canım ben 1 ay kullandim bıraktım başka sorunum cikti pahallı diye devam etmedim ama çok arastirmustim baya yararlı sorunun pkoysa al derim
Ben 1 ay kullandım için bisi anlamadim açıkçası 3 ay kullanılması gerekiyormusPco yok canım düzenli adet de görüyorum fakat bu ay yumurtam gelişmediği için doktor verdi ondan sordum canım iyi geldimi diye
Benim bu ay 3. kutum 3 aydır kullanıyorumPco yok canım düzenli adet de görüyorum fakat bu ay yumurtam gelişmediği için doktor verdi ondan sordum canım iyi geldimi diye
Sana iyi geldimi.i canımBenim bu ay 3. kutum 3 aydır kullanıyorum
Yani 3 ay kullanmıs oldum ama henüz hamilelikte etki etmedi canım ama yumurtaları iyi geliştiriyorSana iyi geldimi.i canım
Ah guzelim benim bu kadar ugraslarin sonunda Rabbim seni birakirmi inan suan uzuldugunu biliyorum ama icini ferah tut amh ne takiliyorsun biliyorum ama insallah rabbim sana hayirli evlat nasip edecek sonuclarinin hepsi guzel olsun kolaylikla hamile kal su mubarek aylarin hurmetineHersey güzel olsun derken daha da kötü haberler alıyorum ama yinede rabbime sonsuz şükürler olsun en hayırlısını en güzeline bekletiyor inşallah ilk önce anestezili vajinana rahmine bakicam dedim eniştesi polikinliginde baya Bi uğraştım 10da girdiğim hastaneden 7de çıktım bekle bekle o test bu test gerçekten sonunu düşünerek kendimi teselli etmeye çalışiyorum
Ayyy inşallah yaaasabahı bekliyorum kuzum bugün erken gebelik silik çıktı bakalım.yarin ne olacak 12.gun yarın
Ayy kurban oldugum rabbim insallahAyyy inşallah yaaasabahı bekliyorum kuzum bugün erken gebelik silik çıktı bakalım.yarin ne olacak 12.gun yarın
İnsallahhhh ya, Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin pembis bugünkü testAyy kurban oldugum rabbim insallah
Yaaa Ayy Tamam goruyorum ben ben 11. Gunde bundan daha az cizgiyle ogrendim varya cok sukur bence varİnsallahhhh ya, Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin pembis bugünkü test
Ya inşallah Rabbim nasip etmiştir oyle değişik bir his varki icimde.Yaaa Ayy Tamam goruyorum ben ben 11. Gunde bundan daha az cizgiyle ogrendim varya cok sukur bence var
Senin kaç çıkmıştı değerin kuzum ne zaman kan vermiştinYaaa Ayy Tamam goruyorum ben ben 11. Gunde bundan daha az cizgiyle ogrendim varya cok sukur bence var
11.gunde test yaptim Ay basin az bir cizgi 12. Gunde kan verdim direk 20 cikmistiSenin kaç çıkmıştı değerin kuzum ne zaman kan vermiştin
Maşallah canım11.gunde test yaptim Ay basin az bir cizgi 12. Gunde kan verdim direk 20 cikmisti
Tabi cok erkendi korkarak ilerledim hamdolsun Kuzum ya darisi sana
Maşallah canım
İnşallah darısı bana butun bekleyenlere olsun
Evettt kuzu silik benim ilk hali gibi.Eki Görüntüle 3038518
Baksana ne kadar silik
Rabbim su mubarek aylar hurmetine hepinizin guzel haberlerini almak nasip olsun bana
Insallah negatifi gordun sonra yaptin sonucta demiEvettt kuzu silik benim ilk hali gibi.
Durdukça kirmizilasmis.
Aminnn Allah razı olsun canım benim
Yarın sabah inşallah güzel haberler veririm